Nişan atmak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılın.
Ayrılmazsanız hayat boyu ailesinin kulu kölesi olmanızı bekleyecek nişanlınız.
Sizle ilgili önem verdiği tek bir şey yok ama ailesinin her detayında ara, sor diye baskı yapıyor.
Aklı olan böyle bir adamı koca diye hayatına almaz.

Ay valla okuduklarımdan sonra bana da taa burdan sinir bastı Allah yardımcın olsun ayrılmaya niyetlenmişsin. İnşallah başını çok ağrıtmaz. Nişan hediyelerini hemen geri alırsın. Yok siz şöylesiniz de yok bize layık değilsiniz de. Yok ben seni çok sevdim de sen değerini bilmedin de. Her türlü manipülasyonu deneyebilir. Ben öyle bir potansiyel gördüm.

Evet öylen dışarıdan bakınca herkes iyi insan diyo ama bana yaşattıkları işte

Ay hakaret etmek yasak ama banlanacaksam bunun icin banlanayım nişanlin ne kadar salak yazinın sonuna gelene kadar kaç defa duvara sürtmek istedim kafasını anlatamam.Kardesi bayilmıs da altına etmiş de bilmem ne salak ya vallahi süzme salak.Allah korusun evlenseniz ileride kardeşlerinin cocugu olmasa kardeslerim icin cocuk doguracaksın vereceğiz bile deme potansiyeli var bu hırbonun koş koş arkana bakmadan kaç.

Ben ona yüzlerce kez değerli hissetmek istiyorum dedim sevgini belli et dedim ama o kardeşlerini memnun etmeyi tercih etti ailesiyle kardeşleriyle de mutluluklar ona kötü bi dönemden geçmesi umrumda değil ben de kötü bi dönemden geçiyorum ben direkt bş kayıp yaşadım kendisi yeğeninin amelşyatının risklerinş düşünüp ağlıyo benim büyük bi derdim var seninle uğraşamam diyo bundan sonra yeşeni ynegesi kardeşleriyle mutluluklar ne diyim ki

Ay inşallah ban yemezsin bi d eben bununla uğraştım ama düzelmiyo tabiki olan bana oldu

Ayyyy feciii fecaaat bir adam buna nasıl bu kadar katlandınız bir de nişanlandınız nişanı atmazsanız boşanırsınız demiycem bunca şeye rağmen evlenirseniz asla boşanmazsınız boşanmayın çekin bir ömür

Bu adamı çok aradınız mı? Bu ne ya ailesini çok seviyorsa evlenmesin. Kendini ne zannediyor belli ki totosunu çok kaldırmışsınız. Geç bille kalmışsın ayrıl arkandayız

Bu adamı çok aradınız mı? Bu ne ya ailesini çok seviyorsa evlenmesin. Kendini ne zannediyor belli ki totosunu çok kaldırmışsınız. Geç bille kalmışsın ayrıl arkandayız
Evet malesef kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek lazımmış da geç anladım

Valla kendin bilin, onun seni sevmediği ortada yalnız. Acayip itici bir tip bir de, ta buradan midem bulandı.
Allah da beni bildiği gibi yapsın hem içimden öyle evet diyorum yazıaönlar shem de üzülüyorum hala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…