inanmıyorum bunlarımı dedi suanda yuzune tukurmek istedim onun uzulme dicem ama uzuleceksin bosver guzelim gercek yuzunu gördun yol yakınken ayrıldın senin için en hayırlısı bu
Ah tatlım ah Allah sana güç kuvvet dayanma gücü versin... ama dayanmakta bir yere kadar al sevdiğini karsına iyice konuş bunun başka çaresi yok.. nişanlın senin yanında olmalı her zaman siz aynı kadere bi adım attınız ve bu böyle olmamalı ilerde kendi yuvanız olduğunda anne babada bi tarafta kalıcak yan yana olacak sizsiniz... eğer hala aynı şekilde devam ederse sen yıpranırsın böyle bi evliliğe başlamakta iyi olmaz yine çok şükür ki ekonomk gücün var kimseye muhtaç değilsin gördüğüm kadarıyla sende hiç bir suç yok.. nişanlın daha şimdiden seni arada bırakıp ezdirirse ilerde daha büyük sıkıntı çekersin akıllanmalı... yeri geldiğinde kendi ailesine ne denecekse o demeli o kötü olmalı ama seni araya katmamalı çünki evladının dediğini unuturlar ama seninki çıkmaz içlerinden yani iş nişanlının değişmesinde bitiyor ondada değişmezse birşeyler burda kalması daha iyi... hakkında hayırlısı olsun canım kendini üzme çok hersey olacağına varır içini ferah tut sonrasında sen üzüldüğünle kalırsın... dualarım seninle sonu iyi olur insallah
bitti canım artık gönderdik aldıklarını , onlarda bohçaları iade ettiler, bohçalar iade edileceği gün gözümde yaş kalmadı , adamsa uyuyormuş meger, kardeşim aradı ne zaman getirelim diye, uyandırmışız paşayı.. bense kurudum resmen..
dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar.. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.. umarım bundan sonra mutlu olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?