Nişan Atmaya Değer Mi?

biliyor musunuz, o kadar istememe rağmen bu insanla çocuğun hayalini bile kuramıyorum.
9 senem çöp olacak ama ömrün geri kalanını da heba etmeye asla değmez.Allah güç versin bana,sağolun.

bundan sonrası mutlu huzurlu geçecek bir ömrün yanında heba olan 9 senenin hiç önemi bile yok bence. böyle düşünün.. en azından kötüyü gördünüz, iyiyi başınızın üzerinde taşırsınız.. bundan sonra allah iyileri çıkarsın karşınıza.

Bana göre en başta o kadar küfürden sonra geri dönmen yanlış olmuş.Bile bile lades olur bu adamla evlenmen.

Güç arıyorum destek arıyorum,yalnız hissediyorum kendimi.Sevip sevmediğimin ayırımını yapamıyorum.

güç sende, destekte ailende, şimdi yalnız hissediyorsun ama ilerde ezik ve sindirilmiş birisi olarak hissedeceksin evlenirsen. sevmek veya sevmemek neyi değiştirirki onunde mantıklı bi seçenek olmadıgı sürece. bir süre sonra illaki düzelecek herşey. Allah yolunu açık etsin :)

Amin inşallah çok sağolun.

Güç arıyorum destek arıyorum,yalnız hissediyorum kendimi.Sevip sevmediğimin ayırımını yapamıyorum.

seviyorsundur ayrildiktan sonra acisinida yasicaksin ama ömür boyu aci cekmektense 6 ay 1sene aci cek

nisanliyken agzini burnunu dagitirim diyorsa evliyken neler olur bilemem olumsuz yorum yapmayi sevmiyorum ama görünen köy kilavuz istemez

evet çok haklısın.çok zor olacak benim için çünkü ilk ssevdiğim insan ve 9 yıl söz konusu ama inşallah atlatacağım.çok sağol amin.

Masallah bunca zaman iyi dayanmissiniz. Benim aileme, dinime kimse kufur edemez o zaman ayrildiginizda keske barismasaydiniz...
Ama hala bitirmek icin sansiniz var, yol yakinken dönün bence.. Allah sabir ve guc versin

ona göre herşeyi sinirle söylüyor,ona göre herşey ağzında,icraatte böyle birşey yapmazmış,nereden bileyim...hayatım zehir olacağına birsüre acı çeker bitiririm inşallah.

ya varya o kadar sınırlendımkı, yanımda olsan tokatı basardım sana kendıne geeeeeeeeeeeeel dıye bagırırdım..

ya sen ne dıyenkendıne hakaret ettırıyosun ablacım ya.. o kım kı sana hakaret edıcek tehtıt edıcek kım ya.. bu hakaretlerden sonra nısanlanman zaten buyuk hata..

evlenınce de katlanarak artar bu hareketler.. yazık gunah degılmı sana.. kendını boyle bı adamla cezalandırıyosun resmen. kendıne boyle bı kısılıksız terbıyesız saygısız adamı nası layık görürsün ya..

barısırda bu adamla evlenırsen dayak yer uzerıne hakaret ısıterek yasarsın..

sakın barısma sakınnnnnnn

Nişan atmaya değer mi nasıl bir başlık
Dehşete kapıldım yazdıklarını okurken,
bence hemen hattını değiştir,ev telefonunuzu değiştir işte sana ulaşabileceği ne varsa kapat o yolları,
ve koşar adım arkana bakmadan kaç!!!
Bir tek fiziksel şiddet uygulamadığı kalmış sana,daha ne bekliyorsun ki?
Ki evlenirsen onu da yapacak emin ol!
Ve o kadar mesafeden ailen de destek olamayacak sana,
evlenip ayrılmış,psikolojisi yerle bir olmuş,öz güveni zedelenmiş,
mutsuz,çaresiz biri olarak ailenin yanına dönersin.
Sence değer mi?sen karar ver.
Anlamadığım şey 9 sene nasıl katlandın sen bu adama?
İnsan hayatından ne büyük bir kayıp 9 sene...
Zararın neresinden dönsen kar hesabı,arkana bile bakma...

deger tabı bu ne ya ... cin işkencesi pislik herif ayrıl gıtsın kaybettıgın 9 yıla yazık​

sakin sakin bir de kayinvalideyle oturacaksiniz cekeceginiz cileye asik olmussunuz, hic dusunmeyin bile yasiniz kac bilmiyorum ama hicbirsey icin gec degil tamam uzun bir zamaniniz bosa gitti diye dusunebilirsiniz bilinki her iste bir hayir vardir demekki hayatinizi birlestirmemeniz gerekiyormus. bence hemen arkaniza bakmadan uzaklasin sizi sevecek ve saygi duyacak birini bulun.

Geçen dokuz yıla acımayı bırak da kendini kurtarmaya bak canım yaa.. :26:

Sen kendin inanıyor musun böyle biriyle evlenilebileceğini.
Canını kurtar ve kaç, herkesin dediği gibi.
Daha nişanlıyken bunları yapan, evliyken neler yapmaz.
Ne kadar şanslısın şuan bunları gördüğün için, düşünülecek en ufak birşey yok.
Sakın arkana bakma .
Kafanda soru işaretleri olması ve bunu sorman bile, bana tuhaf geldi açıkçası.
9 yıllık geçmişine ve hayallerine veriyorum soru işaretlerini de.

keşke en baştta bana biri bunu yapsaydı en başta barışmasaydım
çok sağolun çok destek oldunuz,benim annem babam kardeşim bana o laflardan birini demedi daha.o kim ki diyor,bunu kendime defalarca kez söyledim sordum...artık kararlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…