Öncellikle hakkında neyse hayırlısı Allahım onu getirsin karşına..
Öncellikler şu an için kendin olmalı sen mutluysan etrafınıda mutlu edeceksindir canım. Ama böyle senin bir insan bir birey olduğunu anlamayan bir adamla ne kadar mutlu olabilirsin.
Hepimizin asabi olduğu dönemler anlar vardır muhakak ama kimse kimseye hakaret edemez.. Helede insan sevdiğim dediği birisine asla ona kötü bir söz bile söyleyemez...
Örnek vermek ne kadar doğru bilmiyorum ;
Benim ablam üni zamanı eski eniştemle tanıştı altı sene boyunca birliktelerdi.Ablam her istanbula geldiğinde eniştem arar bir kavga bir kavga sürekli ama ...Hep içinde bir şüphe ile yaklaşırdı.Üni bitti ablam eve döndü ilişkileri devam etti ben nişanlanıcam dedi isteyecekler beni dedi.Annem karşı çıktı kızım yapma senin okuman kendi paranı kazanman bir yerlere gelmen için uğraştık didindik azıcık hayatını kazan bizimle vakit geçir. Ablam dinlemedi ve evlendi. Ailesi çok iyi çok tatlı insanlar şudur budur dedi.. Neyse aradan sbir gün ablam bana elindeki yüzüğü gösterdi abla ne güzel dedim eniştenin hediyesi dedi aa ne güzel dedim ilk başlangıcı yapmışsınız .. yok dedi beni aldattı özür yüzüğü dedi.Dedim böyle bir insana nasıl katlanabilirsin abla yapma lütfen mecburum dedi.. ( kafasındaki zihniyete tüküreyim .. muhtemelen okul zamanı beraber oldular madem böyle bir zihniyetin var neden birlikte oluyorsun.) Ve ablama söz geçiremedik evlendiler 10. senesinde boşandılar. Eniştemin savsak yaşamı yüzünden bir baltaya sap olamaması yüzünden beyfendinin aşırı zengin olma isteği yüzünden :) ortada bir çocuk. O çocuğun gelmeyen bir baba için ağlaması ... Ama yinede minik yüreğinde ona laf söyletmemesi....
İleride bu ve bunun gibi durumları yaşamaman için her şeyden öte kendi kişisel ruhsal sağlığın için.. Seni maddi ve manevi olarak sömüren bir insanden uzak dur.. Emin ol yeniden sevebilirsin. Aşk değil önemli olan sevmektir. Zoraki mutluluklarla kendini yorma...
içine bir şüphe düştüğüne göre artık düzelmezsiniz.hem seni bu kadar üzen birini ne yapcan allah aşkına.daha nişanlısınız,birlikte olmuş olabilirsin,
yazılanları okumadım çünkü ...s.... et gitsin.. tövbe tövbe..şunları şehrin göbeğinde yaksak diyom..
arada böyle erkekler vardır işte... onlara ne kadar erkek denir tabi bilinmez... erkek olduklarını böyle ispatlamaya çalışırlar. sanki baskı küfür kavga dayak olmazsa hayatlarında erkeklikleri eksik olur.
bu anlattıkların yüzünden nişan atılmazsa ne için atılır Allah aşkına, bende başlığı okuyunca heralde çocukça bi tartışmadır demiştim, bu ne be, o adamı toplumdan soyutlamaları lazım, sen 9 senedir erkek namına bi bu takozu gördüğün için sanmışsın ki dışardaki tüm adamlar böyle, normal gelmiş ama öyle değil canım, böyle biriyle evlenilir mi canına mı susadın, bende 9 senelik bi ilişki yaşıyorum 4 aydır nişanlıyız bir kere bile bu denli kavga etmedik, hakaret hele hiç olmadı
Beni döver mi? Annesi kurtarmaz mı? ... buna benzer soruları kendinize sorabiliyorsunuz. Hemen ayrılın. Geleceğinize yazık etmeyin.
benği o kadar suçluyor ki,bazen diyorum ki acaba bana bunları söylemesindeki sebep ben miyim?
sen beni tahrik etmesem ben manyak mıyım sana hakaret edeyim diyor.düşünüyorum geçen akşam cep telefonuyla ilgili birşey konuşuyorduk,çok saçma birşey söyledi. 'tamam aşkım tamam sen biliyosun ben bilmiyorum' dedim,buna karşılık 'hayvan,beni adam yerine koymayıp ne geçiştiriyosun' dedi.
geçenlerde yine telefonu açtık bitane kız gayet cilveli bi şekilde '' hadi bay baaaay'' dedi,bu da bay baay dedi. ben de kim o kız dedim,kapıcının kızı dedi.niye bu kadar samimisin dedim,yie ağzına geleni saydı,hayvan it o kız daha 13-14 yaşında kız ne diyosun sen dedi bana,görse ıyyy dersin bu ne dersin dedi. ne yani güzel olsa iş değişecek miydi dedim.allah aşkına hangi kadın sormaz o kimdi niye samimisin diye.kim sormazdı,bunlar onu tahrik eden davranışlar sözlermiş.ki ne olursa olsun hakarete değer mi?
bence hiç düşünme bile.. ayrıldıktan sonra anlarsın ne kadar doğru karar verdiğini.
hala niye düşünüyorsun.
9 yıl için mi? yeterince tanımışsın, anlaşamıyorsunuz, daha dğrusu karşındaki insan normal bir insan değil..
Allah korusun ya böyle insanlardan
canım 9 senem heba oldu diyorsun sürekli ama çoğu kişi ilk aşık olduğu kişiyle evlenemiyor uyuşmazlık geçimsizlik oluyor. Senin bunu anlaman uzun sürmüş sadece artık giden 9 yıla acımayı bırak geleceğini kurtarmaya bak. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin soranlara anlaşamadık de, soru sormalarına müsaade etmeden kestirip at. Evlendikten sonra ayrılmak çok daha yıpratıcı bir süreç. Kimse ne der düşünme, kendini düşün ve ayrıl.
geçmişi bırak da geleceine bak. bir 9 yılı daha mı heba etmek istiyorsun.
adamın saygısı yok bir kere! saygı olmayınca bir adamda nasıl yaşanır ki birlikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?