Nişan Atmaya Değer Mi?

Allahım göstermesin,tabiki başkasıyla evlendiğimde bu sorunlar olmayacak çok mutlu olucam boşanmıycam diye kaide yok ama bu resmen bile bile laddes olur.

arkana dahi bakmadan kaç cnm ondan tel.rını açma görünen köy klavuz istemez cnm...kendine başka türlü yaşantı kur..ama ondan uzaklaş

nişan atmaya değer mi derken bu yaşanılanlardan sonra dibine kadar değer..
ama nişanlanmaya değmezmiş bence..

Az önce yine konuştuk , allah belanı versin dedi,yine bağıra çağıra hakaretler yağdırdı.telefonum meşguldü ,kardeşimle konuşuyordum kiminle konuşuyosun it dedi bana.

Akıl veren arkadaşlarınla mı konuşuyosun dedi.

canıma kıyıcam bu lanet olası yüzünden katlanamıyrum artık,kurtulamıycam bu pislikten

allahıma şükürler olsun cinsel bir birliktelik yaşamadım,en ufak bir cinsi münasebetimiz olmadı çok şükür.

arada böyle erkekler vardır işte... onlara ne kadar erkek denir tabi bilinmez... erkek olduklarını böyle ispatlamaya çalışırlar. sanki baskı küfür kavga dayak olmazsa hayatlarında erkeklikleri eksik olur.

bu anlattıkların yüzünden nişan atılmazsa ne için atılır Allah aşkına, bende başlığı okuyunca heralde çocukça bi tartışmadır demiştim, bu ne be, o adamı toplumdan soyutlamaları lazım, sen 9 senedir erkek namına bi bu takozu gördüğün için sanmışsın ki dışardaki tüm adamlar böyle, normal gelmiş ama öyle değil canım, böyle biriyle evlenilir mi canına mı susadın, bende 9 senelik bi ilişki yaşıyorum 4 aydır nişanlıyız bir kere bile bu denli kavga etmedik, hakaret hele hiç olmadı

Beni döver mi? Annesi kurtarmaz mı? ... buna benzer soruları kendinize sorabiliyorsunuz. Hemen ayrılın. Geleceğinize yazık etmeyin.

benği o kadar suçluyor ki,bazen diyorum ki acaba bana bunları söylemesindeki sebep ben miyim?
sen beni tahrik etmesem ben manyak mıyım sana hakaret edeyim diyor.düşünüyorum geçen akşam cep telefonuyla ilgili birşey konuşuyorduk,çok saçma birşey söyledi. 'tamam aşkım tamam sen biliyosun ben bilmiyorum' dedim,buna karşılık 'hayvan,beni adam yerine koymayıp ne geçiştiriyosun' dedi.
geçenlerde yine telefonu açtık bitane kız gayet cilveli bi şekilde '' hadi bay baaaay'' dedi,bu da bay baay dedi. ben de kim o kız dedim,kapıcının kızı dedi.niye bu kadar samimisin dedim,yie ağzına geleni saydı,hayvan it o kız daha 13-14 yaşında kız ne diyosun sen dedi bana,görse ıyyy dersin bu ne dersin dedi. ne yani güzel olsa iş değişecek miydi dedim.allah aşkına hangi kadın sormaz o kimdi niye samimisin diye.kim sormazdı,bunlar onu tahrik eden davranışlar sözlermiş.ki ne olursa olsun hakarete değer mi?

bence hiç düşünme bile.. ayrıldıktan sonra anlarsın ne kadar doğru karar verdiğini.
hala niye düşünüyorsun.
9 yıl için mi? yeterince tanımışsın, anlaşamıyorsunuz, daha dğrusu karşındaki insan normal bir insan değil..
Allah korusun ya böyle insanlardan

sen kendini alıştırmışsın iyice hakaret yemeye
sen aşkım diyosun o sana ne diyo..
o zaman sende hakaret et sen beni tahrik ediyosun de..
Bir daha asla konuşma bence.. içinde kalmasın biraz hakaret edip ayrıl

Geç Bile Kalmışsınız !! Bitirin..

Son düzenleme:

9 yıl için, aileme,akrabalarıma koyduğum postalar için,zamanındaki çok bilmişliklerim için....
bir de bizim sülalede nişanlanana evli gözüyle bakılıyor ve hatta nişanlısından ayrılana boşanmış diyorlar (

canım 9 senem heba oldu diyorsun sürekli ama çoğu kişi ilk aşık olduğu kişiyle evlenemiyor uyuşmazlık geçimsizlik oluyor. Senin bunu anlaman uzun sürmüş sadece artık giden 9 yıla acımayı bırak geleceğini kurtarmaya bak. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin soranlara anlaşamadık de, soru sormalarına müsaade etmeden kestirip at. Evlendikten sonra ayrılmak çok daha yıpratıcı bir süreç. Kimse ne der düşünme, kendini düşün ve ayrıl.

geçmişi bırak da geleceine bak. bir 9 yılı daha mı heba etmek istiyorsun.

adamın saygısı yok bir kere! saygı olmayınca bir adamda nasıl yaşanır ki birlikte?

insanlar 20 yıl evli kalıyor da bitiriyor. sen daha evlenmemişsin kendine yazık etme. senden bir tane daha yok. ne demek küfür seni bu kadar kolay mı yere çekebiliyor? bence sen ona baya bir hak vermişsin ki bu hakkı kendinde buluyor.
kararını da vermişsen artık dönme. bilmem kaç yaşında adam ,bu zamana kadar böyle geldiyse yine böyle gider. sen düzeltemezsin.

Evlenip ayrılmak en korktuğum şey.Başından sonu belli bir yol bu.

geçmişi bırak da geleceine bak. bir 9 yılı daha mı heba etmek istiyorsun.

adamın saygısı yok bir kere! saygı olmayınca bir adamda nasıl yaşanır ki birlikte?

zaten bu yüzden o kadar soğudum ki ondan,artık sesini duymaya tahammül edemiyorum.ne dese hakaret gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…