- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Az önce yine konuştuk , allah belanı versin dedi,yine bağıra çağıra hakaretler yağdırdı.telefonum meşguldü ,kardeşimle konuşuyordum kiminle konuşuyosun it dedi bana.
Akıl veren arkadaşlarınla mı konuşuyosun dedi.
canıma kıyıcam bu lanet olası yüzünden katlanamıyrum artık,kurtulamıycam bu pislikten
demesin bence. uyarmadan direk verisn ama önce ayrılsın sonrada taciz ediyor hakaret ediyor diye versin. biraz sürünsün adam olsun canımızı sıkmasıncnm benim eğer gerçekten bitirdiysen ki inş bitirmişşsindir..
savcılığa vercem numaranı de ..hem it dedi de sen ne dedin sustun mu sensin o diyemedin mi ???
babana ver telefonu baban haddini bildirsin ona... sen kimin kızına it dion itolu it desin ayy nasıl sinirlendim anlatammmm..
pisliğe bak ne sanio kendini... izmirde denk gelsek kafa atarım ben bu adam o kadar delirdim yani..
hak var hukuk var memlekette lütfen savunun haklarınızı...
bence nişan atmanız yetmez, uganda'ya taşının. ne bileyim, amazon ormanlarına falan yerleşin. yerine gidip aborjin dili öğrenin. kutupta bir igloya falan sığının. bu nedir yahu, şuraya üye oldum olalı yemin ederim tiksindim karşı cinsten. höööfff!!11birbirünlemünlem
bence nişan atmanız yetmez, uganda'ya taşının. ne bileyim, amazon ormanlarına falan yerleşin. yerine gidip aborjin dili öğrenin. kutupta bir igloya falan sığının. bu nedir yahu, şuraya üye oldum olalı yemin ederim tiksindim karşı cinsten. höööfff!!11birbirünlemünlem
bana kalırsa asla kararınızdan vazgeçmeyin, hem de artık onunla konuşmayın... çünkü konuştukça içiniz acıyıp senelerin verdiği alışkanlık da araya girip, onu affedebilirsiniz...
şimdi sadece mantığınızı dinleyin.. duygular bir yere kadar,
hem şiddet sadece fiziksel olmaz, o sizin kişiliğinizi rencide ediyor..
evlenirseniz ömür boyu kendinizi değersiz, o sözleri hakeden biri olarak göreceksiniz...
kendinizi bir tarafa bıraksanız da ileride çocuklarınıza yazık edersiniz... onlar kendine güvenen bir anneyi ve saygılı bir babayı hakediyorlar ...
allah yardımcınız olsun...
Bundan sonra nişanlın çeşitli manevralar yaparak seni geri döndürme çabalarına girişecek farkında mısın ? asla inanma !
İntikam almak isteyecek, rahatsız edecek, hakkında iftiralar atabileceğine dair tehditler savuracak ama asla yılma lütfen.
arkadaşım kesinlikle bitirmelisin bir insanın eşiyle evliliğinde sıcacık bir sohbetten sevgiden saygıdan daha önemli birşey olamaz. ne yazık ki bu da senin dediğine göre sizin ilişkinizde kalmamış. gerizekalı salak manyak diyen bir insan daha nişanlıyken evlenince neler yapar neler söyler tahmin etmek zor değil. ayrıca bu devirde kayınvalide ile oturmak bence çok da güzel birşey değil. sonuçta eşi vefat eden bir sürü kayınvalide var ama çocuklarıyla değil tek yaşıyorlar. saçma olmuş bu durum. ileride eğer bu adamı affedip barışır evlenirsen başka insanların saygı sevgi dolu huzurlu evliliklerine imrenmeni istemem. ayrıca şiddet eğilimli gibi hissettim nişanlını anlattığın kaarıyla. o yüzden bitir ve üzülme. snedeki şu anda sadece 9 yılın verdiği alışkanlık. erkekler genelde şüpheye düştüğü an bir ilişkiyi bitiriyor emin ol kadınlar daha fedakar kurtarmaya bakıyor ilişkisini. ama eğer sana yapılanları sen ona yapsaydın seni çoktan terketmişti. istanbuldaymışsın madem git bir boğaz kokusunu içine çek rahatla hayatından da sana hakaret eden değer vermeyen bu insanı çıkar at derim.
eşimede okudum konuyu ve kesinlikle ayrılsın dedi evlendiğinde daha kötü olur dedi ayrılsında diyemeyiz kendi bilir ama o erkekten ona hayır gelmez dedi allah yardımcınız olsun
Cefa cekmek istiyorsan evlen o adamla ama sefa cekmek istiyorsan, bir an önce ayril ve yeni bir hayatin olsun, sevginin, sayginin, güvenin, mantigin oldugu bir hayat.
Kurnaz ol biraz kurnaz, bu kadarmi kafayi yedin sen?
Göz göre göre kendini atese atma, degerini bilki karsindaki insanlarda seni degerli bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?