Aslında bu doğal bir şey ama insanın aklına takılıyor. Haklısınız sormak istedim sadece.yani soru öyle bir soru ki nişan atmış birinin eşi milyonda bir mutlu olabilirmiş gibi
nişan atmış olmak mı mutluluk ölçütü ?
Net bilmiyorum 3-4 ay olmuş olabilir.ne kadar olmuş
Iyi akşamlar bayanlar. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Bir arkadaş var benden 5 yaş büyük. Geçenlerde benden hoşlandığını, beni tanımak istediğini söyledi. Yaş sorun değil de daha önce nişanlanmış ve evlilik hazırlığı yaparken karşı taraf kaynaklı sorunlar yüzünden nişan atmış. Kafam çok karışık ben düşünmüyorum dedim ama yine umudu var gibi. Bu durumda olan oldu mu? Aklıma takılı kaldı nişanlanmış olması. Ilerde bir sorun yaratır mı eğer olursa? Eşi nişan atmış olan var mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ediyorum hepinize.
Ee sonuç zıpzıp? Konu sahibi yaşları yazmış bakın.Bence nisanlanmis olmasi sorun degil. Yaslariniz kac?
hmm az olmuş hakkaten peki neden ayrılmış özel olmazsa
Karşı Tarafın ailesinde sorunlar varmış galiba. Bu kişinin de kızın olduğu şehire gelmesini istemişler, Kızın ailesinde sorunlar varmış borca filan sokmuşlar kızı. Bu yüzden atılmış nişan.
Bence neden attığına bağlı olarak sorun olmaz. Hangi şehirdesiniz bu arada?
Nedenini alıntıda belirttim. Bana öyle Anlattı kendisi.nedenine bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?