Nişan atmış olmak?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Iyi akşamlar bayanlar. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Bir arkadaş var benden 5 yaş büyük. Geçenlerde benden hoşlandığını, beni tanımak istediğini söyledi. Yaş sorun değil de daha önce nişanlanmış ve evlilik hazırlığı yaparken karşı taraf kaynaklı sorunlar yüzünden nişan atmış. Kafam çok karışık ben düşünmüyorum dedim ama yine umudu var gibi. Bu durumda olan oldu mu? Aklıma takılı kaldı nişanlanmış olması. Ilerde bir sorun yaratır mı eğer olursa? Eşi nişan atmış olan var mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ediyorum hepinize.
Düzenleme yapma ihtiyacı duydum yanlış anlaşıldım çünkü.
-Korkum karşımdaki kişinin boşlukta olması, çünkü 3-4 ay gibi kısa bir zaman olmuş atalı.
-Ailesinin ya da kendisinin karşılaştırma yapma ihtimali
-Benim için bu sorun değil ama endişelerim bunlar, uzun bir süre geçmiş olsaydı unutulmuştur diyebilirim ama kısa bir zaman geçmiş üzerinden.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hiç bişeyin ölçüsü değil bu bunu yaşayan sen de olabilirdin ki bence çok doğal. hani bi hatasını görmştür neden devam etsin bile bile evlilik önemli bişey neden hayatını zehir etsin... bu noktaya hiç takılma bence

benim sevgilim de nişan atmış önceden biraz kıskanıyosun tabi o kadını evleneceği kadın yerine koymş falan diye ama sonra sallamıyosun onu istese onla olurdu diye

yani soru öyle bir soru ki nişan atmış birinin eşi milyonda bir mutlu olabilirmiş gibi

nişan atmış olmak mı mutluluk ölçütü ?
Aslında bu doğal bir şey ama insanın aklına takılıyor. Haklısınız sormak istedim sadece.

Evlenip boşanmışta olabilirdi, onda endişen bir derece anlarım da;ne olmuş nişan atmışsa?yürümemiş demek ki atılmış.

Üzerinden kısa bir süre geçmiş olması beni düşündürüyor. Boşlukta filan olabilir mi diye düşünüyorum. Kafam karışık Allah razı olsun düşüncelerinizi paylaştığınız için.

ne kadar olmuş

hmm az olmuş hakkaten peki neden ayrılmış özel olmazsa

Karşı Tarafın ailesinde sorunlar varmış galiba. Bu kişinin de kızın olduğu şehire gelmesini istemişler, Kızın ailesinde sorunlar varmış borca filan sokmuşlar kızı. Bu yüzden atılmış nişan.

Sevgiliden ayrılmış gibi bir şey nişan olunca farklı mi oluyor

Olabilir bu sorun olmamalı

Bence nisanlanmis olmasi sorun degil. Yaslariniz kac?

Ben 23 o 28

Bence neden attığına bağlı olarak sorun olmaz. Hangi şehirdesiniz bu arada?

hmm az olmuş hakkaten peki neden ayrılmış özel olmazsa

Bence neden attığına bağlı olarak sorun olmaz. Hangi şehirdesiniz bu arada?

nedenine bağlı
Nedenini alıntıda belirttim. Bana öyle Anlattı kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…