Nişan atmış olmak?

Millet boşanmışken ewleniyor sizde nişan atmış sorun olur mu diyorsunuz?
Ne açıdan sorun olacağını ben anlayamadım.
Anlayanlar bana bi anlatsın sevabınaa

ne alaka canım nişan elbette atılabilir ne olacak ki ?

Bu kadar kafanı kurcalıyorsa kendini kaptırmadan tanıyabilirsin ya da tamamen istemediğini söyleyebilirsin. Kendine eziyet etmenin de bir anlamı yok. İçine sinmeyen bir şeyler varsa haklı çıkma olasılığın mevcut tabi ki. Yaşanmışlıkların yok, emek verdim şimdi ne olacak derdin yok. Bu arada 3-4 ay kısa bir süre, yaşadığım yerden olsun istedim demiş ayrıca. Sanki evliliği bir görev bir vazife gibi düşünüp evlenen insanlarla dolu çevremiz. Bunlara da dikkat et yani.

Millet boşanmışken ewleniyor sizde nişan atmış sorun olur mu diyorsunuz?
Ne açıdan sorun olacağını ben anlayamadım.
Anlayanlar bana bi anlatsın sevabınaa
Bazı arkadaşlar endişemi dile getirmişler. Elbette bu ayıp, kötü bir şey değil. Sadece evlilik adına adım atıldığından dolayı endişelerim. Aileler yönünden karşımdaki kişi yönünden.

Yine ben bunu nişan atmasına bağlamayamadım...
Yaniii ben en iyisi bu konudan gidiyim anlamadım abii işteee yokk almadı kafammm
Sorun göremedim ben neyse saygılar...

Yine ben bunu nişan atmasına bağlamayamadım...
Yaniii ben en iyisi bu konudan gidiyim anlamadım abii işteee yokk almadı kafammm
Sorun göremedim ben neyse saygılar...
Teşekkür ediyorum yine de.

insanlar evlenip ayriliyor.. ne var ki bunda?
kafana takilmasini anlarim da, cok buyuk bsy gibi gormen ilginc..

insanlar evlenip ayriliyor.. ne var ki bunda?
kafana takilmasini anlarim da, cok buyuk bsy gibi gormen ilginc..
Çok büyük bir şey gibi görmek değil aslında. Yanlış anlaşıldım galiba. Ben bu kadar kısa süre içerisinde yine ciddi bir şeyler yaşamak istemesinden ötürü endişeliyim.

Çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi bir vazife gibi görüp kim olursa olsun diyen biri olmasından korkuyorum.

Nişan atılmada ne var onu anlamadım... İlişkinde sorun olurmu diye soruyorsan... Tek bir açıdan sorun olur ....Siz durmadan beyefendiye eski nişanlısına dair sorular sorup deşersen , nişanlanmış ayrılmış diye sürekli kafanda kurarsan evet o zaman sorun olabilir.... Zaten bitmiş... Eger hala bir his olsaydı şuan nişanlısının peşinde olurdu...

Nişan atılmış karşı taraftan dolayı hemde iş bitmiş niyetin var ise deneyelim yakından tanımam gerekli dersin gözlemlersin empatikur sende o durumda olabilirdin

Nişan atmak sorun mudur yahu, evlenip boşanmışlar ne yapsın bu durumda?
Kendi için doğru olan kararı vermiş olmasına art niyetle yaklaşmanız çok yanlış

genellemeyeyim ama bende daha önce nişan atmış biriyle nişanlandım,evlerden ırak..Bana öyle bir anlatmıştı ki kızı pis pasaklı şöyle davrandı böyle kaprisli diye,ben erkeğe acımıştım.Onun suçu değil ki napsın karşısına böylesi çıkmış dedim.Ama aynı şeyi banada yaptı ve nişanı attık.Resmen ruh hastaları ailecek.Ben o kızı bulup konuşsaydım baştan vazgeçerdim çünkü kızla konuşunca anladım ki aynı şeyleri banada yapıyor.Nişandan 4 gün sonra nişan atmak istedi..
Bence imkanın varsa etraflıca araştır,kız konuşmak ister mi bilmiyorum ama eski nişanlısıyla konuşabilirsin.

Bence sizin sorununuz daha önce nişan atması değil. Çok kısa süre sonra tekrar nişanlanması ayrıca da size pek bir şey anlatmaması. Çünkü 3-4 ay önce nişan atma olmuş olabilir diyorsun.

Siz görüşmeden mi nişanlandınız? Flört döneminiz ne kadar oldu?

Beni anladığınız ve tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Ben işte böyle bir şeyle karşılaşmaktan korkuyorum.

Nişanlı değiliz sadece tanımak istediğini söyledi.

Beni anladığınız ve tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Ben işte böyle bir şeyle karşılaşmaktan korkuyorum.

Ama şöyle de düşün onun yüzünden bende nişan atmış oldum:)
Nişanlıdan ayrılan her zaman suçlu değil ama araştır bence azıcık.benim gözümde kördü aslında biraz,ama o kızla konuşsaydım bunlar başıma gelmezdi.
Çok yıpratıcı birşey gerçekten..

Allah hayırlı, iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın.

Nişan atmak yada evlenip bosanmış olmak kritermi bu konularda karar vermek için anlamadım.
Evlenip bosanmış da olabilirdi hatta ve hatta bosandığı eşinden çocuğu dahi olabilirdi.
Bunlara takılmayın. Nişan atmış yada bosanmış insan mutlak surette gecimsizdir, kötüdür vs diye birşey yok.
Siz tanımaya bakın, size uygunsa yolunuza devam edersiniz aksi halde yol verirsiniz.

Nişan atmak sorun mudur yahu, evlenip boşanmışlar ne yapsın bu durumda?
Kendi için doğru olan kararı vermiş olmasına art niyetle yaklaşmanız çok yanlış
Art niyetle yaklaşmamaya çalışıyorum. Sadece tereddütlerimden endişelerimden bahsettim. Sorun değil elbetteki benim de başıma gelebilir bunu ben bilemem. Sadece fikir istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…