Nişan atmış olmak?

orta da erkekten kaynaklanan sorun yoksa yani kızı aldatmış dövmüş vs yoksa nişan atmak çok doğaldır sizinde başınıza gelebilirdi olabilir insanlar nişanlanıp anlaşamayabilirler. Bnece çok büyük bir sıkıntı değil kafanıza yatıyorsa görüşün derim .

Çok kararsızım. Olgun, efendi biri ama yaş farkı bir de buna hazır olup olmadığımdan emin değilim. Eğer olmazsa bir hayal kırıklığı da ben yaşatmak istemiyorum karışığım.

Çok kararsızım. Olgun, efendi biri ama yaş farkı bir de buna hazır olup olmadığımdan emin değilim. Eğer olmazsa bir hayal kırıklığı da ben yaşatmak istemiyorum karışığım.

canım bende 23 yaşındayım bence aradaki 5 yaş çok ideal . tabi eğer kararsızsan ve aklında soru işareti varsa kimse seni istemediğin birşeye zorlayamaz istemiyorum dersin olur biter . Ama iyi biri diyarsan şayet bikaç hafta düşünme süresi iste senden büyüklere sor danış biraz çocukla zaman geçir belki karar vermene yardımcı olur . Keşke dememen dileğiyle..

olabilir..bazı erkekler sıkıntısını başka kızla gidermek istiyor..böyle kişileri de çok duydum..başımıza geldi..fakat kabul etmedik..

Benim Icin nisani kimin attigi önemli olurdu.
Senin durumundaysa, 3-4 ay cok yeni daha,
Kisa sürede bu kadar ciddi bir durumdan sonra
Tekrar biriyle biseyleri normal bulmuyorum ben.

Siz nişan atmış olsanız ve bu yüzden karşınızdaki insan size acaba diye yaklaşsa ne hissedersiniz?

Daha önce nisan atmis biriyle hic nisanlanmamis biri arasinda hic fark yok. Tek fark birinin kötü tecrübe yasamis olmasi.
Nisan atan kisi kötüde olabilir iyi de. Ama yok ben nisanlanmamis birini isterim dersen o da ayni sekilde kötüde cikabilir iyi de.

Istersen önce tanimaya calis. Hoslandiysan tabi. Baska türlü olmaz cünkü

Siz nişan atmış olsanız ve bu yüzden karşınızdaki insan size acaba diye yaklaşsa ne hissedersiniz?

Kötü anlamda düsünmemis bence. Hepimizin aklina gelirdi "acaba"lar empati kuralim.
Acaba neden nisan atildi? Problem neydi? Kim sucluydu? Nisani kim atti? vs vs.
Bu sorulari hepimiz düsünürüz eger daha önce nisanlanmis biri ile karsilasirsak.

Ama önceki mesajimda bahsettigim gibi nisan atmis biriyle, nisan atmamis biri arasinda "iyi" olma anlaminda fark yoktur.
Sonradan kisiligini taniyinca ögrenir insan.

Canim benim esim on yillik sevgilisi ve bir yillik nisanlisindan ayrilmisti tanistigimizda
Ben sorun etmedim
Yasananlari tesaduf eseri biliyordum
Yani nisan atmis olmasi bence bir sakinca teskil etmez
Allah vermesin herkesin basina gelebilir nisan atmak nedir ki evlilikler bitiyor insanlar ayriliyor yuvalar yikiliyor ama sonra baska insanlarl tanisip yeniden evleniyorlar

Kesinlikle kötü olarak düşünmedim arkadaşın düşüncesini.
Bir kaç gün önce okumuştum yine bir mesajda, 2 kere nişan attım insanların düşüncelerinden çekiniyorum diye.
2 kişinin anlaşamaması, yalnızca bu kişilerin birinin ya da ikisinin de kötü olması demek değildir. Yalnızca anlaşamamışlardır. O yüzden çok ön yargısız bakılması gerektiğini düşünüyorum.

Allah razı olsun. Düşüncelerime Tercüman oldunuz. Korkuyorum boşlukta ise diye. Elbette ki bu normal bir şey, herkesin başına gelebilir ama aileler bakımından kişi bakımından düşünüyorum. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Beni anlayan anlamayan herkese teşekkür ediyorum. İçimdeki kuruntulardan nasıl kurtulabilirim onu düşünüyorum.

Net bilmiyorum 3-4 ay olmuş olabilir.
Ozaman fazla aceleci davraniyorsunuz. endişe etmeniz mantıklı unutmak için sizi kullanabilir,baktiki unutamiyor ona geri dönebilir.sonucta 3 ay olmuş Helede uzun beraberliklerde.biz esimle 8 sene çıktık kavga ettik bikaç kez onu 3 ay aramayip birbirimize geri dönmüştük.yani 3 ay uzun beraberliklerde çooook kısa bi zaman dönüşler olabiliyor.

İşte bu beni korkutuyor. Bana açıklama yaparken tanıdığım bildiğim, Yaşadığım yerden biri olsun istedim dedi. O yüzden beni tanımak istediğini söyledi. Yeni tanıştığım biri de değil. Yakın bir akrabamı da tanıyor aynı yerde çalışıyorlar. Bilemedim gerçekten kafam Karışık.

Ancak o kisiyi tanidikca kurtulursunuz o kuruntulardan.
Tanisma ve nisan süresini uzun tutarak daha saglikli adim atabilirsiniz.
Ne yazik ki baska yolu yok, uzun sürede belli olabilecek birsey bu.
Hakkinizda hayirlisini isteyin, o olsun.

Ancak o kisiyi tanidikca kurtulursunuz o kuruntulardan.
Tanisma ve nisan süresini uzun tutarak daha saglikli adim atabilirsiniz.
Ne yazik ki baska yolu yok, uzun sürede belli olabilecek birsey bu.
Hakkinizda hayirlisini isteyin, o olsun.
Mesafemi koruyorum yine de. Ama olur da durum değişirse bu sorular kurcalıyor zihnimi. Hayırlısı olsun. Teşekkür ediyorum düşüncelerinizi paylaştığınız için.

Nasıl anlayabilirim ki boşlukta olmadığını nişanlısını unuttuğunu?

Yaşamadan bilemezsiniz.Tanıyarak anlayabilirsin.Her nişan erkek kötüdür diye bir genelleme yapılamaz.

Zamana bırakıp ikinize de bir şans verebilirsin. Kuzenimin eşi nişan atmış, ama çok mutlular. Hatta adam çok iyi birisi. Ama kuzenim o dönemde aldığı beyaz eşyaları falan kullandı. Hani ben olsam, başkasıyla mutluluk hayali kurularak alınmış eşyaları alıp kullanamazdım.

Nisanlilik sureci daha yakindan tanina surecidir , nisan atmak bence cok dogal birsey.
Sorun edilicek birsey yok ..

Ben de kullanamazdım galiba. Ama sevgiye de bağlı bu. Karışığım aklımda soru işaretleri. Düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…