Çok kararsızım. Olgun, efendi biri ama yaş farkı bir de buna hazır olup olmadığımdan emin değilim. Eğer olmazsa bir hayal kırıklığı da ben yaşatmak istemiyorum karışığım.orta da erkekten kaynaklanan sorun yoksa yani kızı aldatmış dövmüş vs yoksa nişan atmak çok doğaldır sizinde başınıza gelebilirdi olabilir insanlar nişanlanıp anlaşamayabilirler. Bnece çok büyük bir sıkıntı değil kafanıza yatıyorsa görüşün derim .
Çok kararsızım. Olgun, efendi biri ama yaş farkı bir de buna hazır olup olmadığımdan emin değilim. Eğer olmazsa bir hayal kırıklığı da ben yaşatmak istemiyorum karışığım.
Üzerinden kısa bir süre geçmiş olması beni düşündürüyor. Boşlukta filan olabilir mi diye düşünüyorum. Kafam karışık Allah razı olsun düşüncelerinizi paylaştığınız için.
Siz nişan atmış olsanız ve bu yüzden karşınızdaki insan size acaba diye yaklaşsa ne hissedersiniz?
Canim benim esim on yillik sevgilisi ve bir yillik nisanlisindan ayrilmisti tanistigimizdaIyi akşamlar bayanlar. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Bir arkadaş var benden 5 yaş büyük. Geçenlerde benden hoşlandığını, beni tanımak istediğini söyledi. Yaş sorun değil de daha önce nişanlanmış ve evlilik hazırlığı yaparken karşı taraf kaynaklı sorunlar yüzünden nişan atmış. Kafam çok karışık ben düşünmüyorum dedim ama yine umudu var gibi. Bu durumda olan oldu mu? Aklıma takılı kaldı nişanlanmış olması. Ilerde bir sorun yaratır mı eğer olursa? Eşi nişan atmış olan var mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ediyorum hepinize.
Kötü anlamda düsünmemis bence. Hepimizin aklina gelirdi "acaba"lar empati kuralim.
Acaba neden nisan atildi? Problem neydi? Kim sucluydu? Nisani kim atti? vs vs.
Bu sorulari hepimiz düsünürüz eger daha önce nisanlanmis biri ile karsilasirsak.
Ama önceki mesajimda bahsettigim gibi nisan atmis biriyle, nisan atmamis biri arasinda "iyi" olma anlaminda fark yoktur.
Sonradan kisiligini taniyinca ögrenir insan.
Allah razı olsun. Düşüncelerime Tercüman oldunuz. Korkuyorum boşlukta ise diye. Elbette ki bu normal bir şey, herkesin başına gelebilir ama aileler bakımından kişi bakımından düşünüyorum. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Beni anlayan anlamayan herkese teşekkür ediyorum. İçimdeki kuruntulardan nasıl kurtulabilirim onu düşünüyorum.Kötü anlamda düsünmemis bence. Hepimizin aklina gelirdi "acaba"lar empati kuralim.
Acaba neden nisan atildi? Problem neydi? Kim sucluydu? Nisani kim atti? vs vs.
Bu sorulari hepimiz düsünürüz eger daha önce nisanlanmis biri ile karsilasirsak.
Ama önceki mesajimda bahsettigim gibi nisan atmis biriyle, nisan atmamis biri arasinda "iyi" olma anlaminda fark yoktur.
Sonradan kisiligini taniyinca ögrenir insan.
Ozaman fazla aceleci davraniyorsunuz. endişe etmeniz mantıklı unutmak için sizi kullanabilir,baktiki unutamiyor ona geri dönebilir.sonucta 3 ay olmuş Helede uzun beraberliklerde.biz esimle 8 sene çıktık kavga ettik bikaç kez onu 3 ay aramayip birbirimize geri dönmüştük.yani 3 ay uzun beraberliklerde çooook kısa bi zaman dönüşler olabiliyor.Net bilmiyorum 3-4 ay olmuş olabilir.
İşte bu beni korkutuyor. Bana açıklama yaparken tanıdığım bildiğim, Yaşadığım yerden biri olsun istedim dedi. O yüzden beni tanımak istediğini söyledi. Yeni tanıştığım biri de değil. Yakın bir akrabamı da tanıyor aynı yerde çalışıyorlar. Bilemedim gerçekten kafam Karışık.Ozaman fazla aceleci davraniyorsunuz. endişe etmeniz mantıklı unutmak için sizi kullanabilir,baktiki unutamiyor ona geri dönebilir.sonucta 3 ay olmuş Helede uzun beraberliklerde.biz esimle 8 sene çıktık kavga ettik bikaç kez onu 3 ay aramayip birbirimize geri dönmüştük.yani 3 ay uzun beraberliklerde çooook kısa bi zaman dönüşler olabiliyor.
Allah razı olsun. Düşüncelerime Tercüman oldunuz. Korkuyorum boşlukta ise diye. Elbette ki bu normal bir şey, herkesin başına gelebilir ama aileler bakımından kişi bakımından düşünüyorum. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Beni anlayan anlamayan herkese teşekkür ediyorum. İçimdeki kuruntulardan nasıl kurtulabilirim onu düşünüyorum.
Mesafemi koruyorum yine de. Ama olur da durum değişirse bu sorular kurcalıyor zihnimi. Hayırlısı olsun. Teşekkür ediyorum düşüncelerinizi paylaştığınız için.Ancak o kisiyi tanidikca kurtulursunuz o kuruntulardan.
Tanisma ve nisan süresini uzun tutarak daha saglikli adim atabilirsiniz.
Ne yazik ki baska yolu yok, uzun sürede belli olabilecek birsey bu.
Hakkinizda hayirlisini isteyin, o olsun.
Üzerinden kısa bir süre geçmiş olması beni düşündürüyor. Boşlukta filan olabilir mi diye düşünüyorum. Kafam karışık Allah razı olsun düşüncelerinizi paylaştığınız için.
Ben de kullanamazdım galiba. Ama sevgiye de bağlı bu. Karışığım aklımda soru işaretleri. Düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.Zamana bırakıp ikinize de bir şans verebilirsin. Kuzenimin eşi nişan atmış, ama çok mutlular. Hatta adam çok iyi birisi. Ama kuzenim o dönemde aldığı beyaz eşyaları falan kullandı. Hani ben olsam, başkasıyla mutluluk hayali kurularak alınmış eşyaları alıp kullanamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?