Nişan attım unutamıyorum pişmanım

Bugün kınayı basan, yarın gelir evini barkını basar, yapma bacım.

Nisanliykenmi dovdu pes kurturlmussun. Kendine yeni bir yll ciz uzulm3 annen hakli.

Sana yaşattıkları şeyler kolay değil söyledikleri kötü sözler yaptığı şeyler affedilir değil. Ara sıra aklına gelir üzülürsün ama sonra iyi ki dersin.

Merhaba daha 22 yaşındayım ama hayata çok erken atıldım üniversiteyi kazandım 1 yıl okudum ama ailemin maddi durumu kaynaklı bırakıp çalışmak zorunda kaldım. 4 yıllık bir ilişkim vardı her konuda bana destekti ailem yokken aile oldu arkadaşım yokken arkadaş.. Çok kavga ederdik bana çok kızar küfürler ederdi kıskançtı erkek sinek bana yaklaşsa benden bilir kıyametler koparır dı kıskançlıktan beni 2 kere dövdü :KK43: yani bana hem iyi hem kötüydü. Zorlaya zorlaya nişanlandık düğünüme 25 gün kala yine kıskançlıktan bi akrabamın (teyzemin oğlu) kınasına gitmeme izin vermedi. Bende inat ettim gidecem dedim. Sonra annesi beni aradı ağzına geleni söyledi bana oğlumun evi hazır ona başka kız bulurum sen kimsin laf dinlemezsin dedi bende istediğini yap dedim annemi aradı laflar söyledi akşamında ailem beni Kınaya götürdü onlar annesiyle Kınayı bastı iç içe girdi aileleler. Nişanlımın anneme babama etmediği laf kalmadı :KK43: nişanı attık eşyalarımı çeyizimi vermediler altınların hepsini aldılar imam nikah vardı arada bide altınları verdik çeyizimi darmaduman edip eksik gönderdiler :KK43: sonradan annesi nişanlım pişman oldu beni kaç kere aradılar özür dilediler ama ailem asla olmaz dedi bitti. Ben yaşadığım yeri bıraktım ailemin yanına geldim ailem farklı bir ildeydi Çünkü. İşimi de kaybettim. Tam 35 gün oldu dayanamıyorum çok özlüyorum napmalıyım bilmiyorum. Evimi temizledim eşyalarım herşeyim hazırdı. Olmayacak biriydi ailesiyle ama bunca yıl bunca emek aradaki sevgi nolcak :KK43:
Verilmiş sadakan varmış, 2 kez dayak yemişsin neyin sevgisinden bahsediyorsun. Ben döver de sever de kafasını anlamıyorum kimse kusura bakmasın. Sevgi varsa şiddet olmaz. Yaşın çok küçük ve şunu idrak edemiyorsun kısıtlamışsın her yönden. Bu adam seni pencereye bile yaklaştırmazdı evlensen. Herşey ev eşya vs. demek değil. Gururun ne olacak ayaklar altına alınmışsın nasıl özlersin böyle birini. Acı çekmekten zevk mi duyuyorsun. Acilen profesyonel bir yardım alman lazım psikoloğa git.

zamanla hersey geçer Allah ın sevdiği kuluymussunki düğün olmadan bitmiş.
kafanı başka şeylerle meşgul et ve zamana bırak .

benimde çok zor bir dönemim olmuştu bundan çoookk uzun yıllar önce ailemle aram kötüydü,arkadaşım yoktu. bir tane sevgili yapmıştım beni dövdüğü halde (16 yaşındayken) ondan ayrılmazdım.Bunu sevgi zannederdim halbuki psikolojik olarak bağımlıydım.Yalnız kalmaktansa bunu tercih ediyordum sonra bir gün ayrıldım.Bir dahada hiç arayıp sormadım onunda telefonlarına yanıt vermedim.Sonradan anladım ki bu sevgi değil bağımlılık. Seninkide öyle sigara gibi bir şey bu ilk zamanlar bağımlılıktan vazgeçmek zordur sonrada dünya varmış dersin.

Yatıp kalkıp şükredin ki evlenmeden kurtulmuşsunuz. Sanıyor musunuz ki evlenince herşey güllük gülistanlık olacaktı, nişanlıyken böyle yapan evlilikte köleden farksız davranır. Yaşınız çok genç verilmiş sadakanız varmış, aşk sevgi birlikte geçen zamanlar falan güzel şeyler ama mantıklı ve sağlam bir iletişim hepsinden daha kıymetli.

Back
X