• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan attım ve ne yapacagimi bilmiyorum :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gorucu usulu tanismalarda nisan sevgililik flort tanima dönemi oluyor zaten.yurutemediniz bitti.
Ayrica ne yasadiysaniz isteginizle yasadiniz sonucta.kocaman insansiniz.
Birlikte oluyor insanlar sonra ayriliyor bu kadar karalar baglamaniza gerek yok

Evlenmiş olmak için evlenmiş o. belki de seni şahane bir aşk bekliyor. Ailenle yaşadıkların eklenince muhakkak psikologa gitmelisin diyorum. Faydalı olacak inan eziklikle ne alakası var. Başın ağrıyınca ilaç almıyor musun? Bu da bunun ilacı

Bence böyle bir deneyimi erken yaşta yaşaman avantaj senin için şu an ki aklına kavuşman için bunu yaşaman gerektiğini düşün ve nişanı sen atmş olsan da aynı tarihte aynı damatlkla başka biriyle evlenebilmesi onun basitlik göstergesi sana değer vermediyse bile su an hayatına giren kişiye de vermemiş oluyor senle niyetlendiği tarhte başka biriyle evlenmesi sana değil ona hakaret bence sen hiç değilse ona yol vermişsin onun vicdanı bozuksa senn yapabilceğin bişi yok

Yanlis duymussunuz arada nikah olmadigi icin zinaya giriyor.
Valla mustafa karataştan duydum.bizi. buralarda nisan günü imam nikahında kıyılır.kadinin biri sevdiğim adamla nikah kıydık aramızda dedi hoca kabul olmaz o demişti nikahın amacı çevreye de duyurmaktır dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X