• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan attım ve ne yapacagimi bilmiyorum :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayata dikiz aynasindan bakarsan önünü goremezsin. Ya önündeki mutlulugu kaciriyorsan ? Tövbe et, onun mutluluk pozlari vermedigini nerden biliyorsun ? Hem gorucu usuluymus evlensen hayatini cehenneme cevirseydi ne yapacaktin. Hep kotusunu dusunme hayatin iyi yonlerine bakmaya calis. 21 yas evlilik icin erken bir yaş gez toz hayatini yaşa. Kendine iyi bak bir kere geliyoruz su dünyaya

Hayata dikiz aynasindan bakarsan önünü goremezsin. Ya önündeki mutlulugu kaciriyorsan ? Tövbe et, onun mutluluk pozlari vermedigini nerden biliyorsun ? Hem gorucu usuluymus evlensen hayatini cehenneme cevirseydi ne yapacaktin. Hep kotusunu dusunme hayatin iyi yonlerine bakmaya calis. 21 yas evlilik icin erken bir yaş gez toz hayatini yaşa. Kendine iyi bak bir kere geliyoruz su dünyaya
Rabbim şerden korudu.Insallah

İnsanlar hata yapa yapa olgunlaşır..
Ama doktor nasıl çocuk olma ihtimalinin düşük olduğunu söyleyebiliyor orasını anlamadım ?

Çok sevmiyodun da niye birlikte oldun?
Nişanı attın da daha adamın kimle naptığından sanane?
Bence nişanı atman doğru olmuş zira daha kendin napmak istediğini bilmiyosun
Cunku niye biliyor musunuz zorladı.Ben dindar bi insanim bunlar bana cok ters gelirdi ama demek ki yapan birilerini kınadım ki basima geldi.Bir iki derken ipin ucu kacti beni oldugumdan farkli bi insan yapti sevmedim demedim kendisine cok asik bi insan degildim.Hoslantim vardi ama bu yasadigim beni ondan soguttu.Adamin kiminle ne yaotigina takildmadim 2 ay gibi kisa bi sure sonra sozlenmesi cok normal gelmedi.Hayatimda her seyin alak bullak olmasi beni uzuyor.Cunku ipin ucu kacti neşem bir kuşun kanadında süzülerek benden uzaklaşıyor.Ne zaman döner ki bilmiyorum...

Nasıl yani ne diye muayene oldun da bu durum ortaya çıktı.
Sen daha evlenip çocuk yapmayı bile denememişken.
Adet düzensizligim vardi.Bazen 3 bazen 2 ay olmadigim zamanlar olurdu.Ilac tedavisine baslatti suanda onu da kullaniyorum.Ayni zamanda kist oldugunuda soyledi.Ilerde cocuk dusunursem tedavi gormem gerekiyormus.

Adama asik bile degilmissin ..olmamis ayrilmissiniz.
Eee?
Sorun ne?
Nisani attiktan 2 ay sonra evlenmesini yediremedin mi kendine?
Yoksa niye bu kadar psikolojin bozuldu anlayamadim.
Nisan atan ilk kiz sen degilsin.
Bu kadar dramatize etme lutfen

Kendine gel biraz daha 21 yasindasin

Adama asik bile degilmissin ..olmamis ayrilmissiniz.
Eee?
Sorun ne?
Nisani attiktan 2 ay sonra evlenmesini yediremedin mi kendine?
Yoksa niye bu kadar psikolojin bozuldu anlayamadim.
Nisan atan ilk kiz sen degilsin.
Bu kadar dramatize etme lutfen

Kendine gel biraz daha 21 yasindasin
Biraz sert girmediniz mi konuya ?

Oncelikle sevmediginiz bir kisiyle iliskiye nasil girebildiniz...
Ve nisanliniz da sevmiyormus apacik ortada...
Calisin isinizle gucunuzle ugrasin bnce bir ugrasiniz yoksa beyniniz eror verir...
Rab bim affetsin...
Bundan sonra ya hayatiniza bakarsiniz sifirdan baslayip... Yada bunlari dusunup gencliginizi heba edersinjz tercih sizin

Kızlar cidden kötüyüm bana bi yardımcı olun lütfen.Ben yaklasık 10 ay once yani mart ayinda nisan attim.Eski nişanlımla gecen sene(2016) mayis ayinda sozlendik 5 ay sonra nisan yaptik.Nisana kadar hersey guzeldi.Kendisiyle gorucu usulu tanistim kisa sureli tanima surecinden sonra yuzuk takmistik.Nisan surecim cok berbat gecti surekli tartisma vs. bircok sey yasadik ve bu da yetmez gibi kendisiyle zina yaptim yasadigimiz sey yuzeysel oldu ama hep sonrasinda vicdan azabindan cok kotu oldum hem bu durumdan kaynakli hem de tartismalar yuzunden kendisinden sogudum.Her gecem gunduzum aglamakli gecti pismanligi iliklerime kadar yasadim rabbime cok göz yasi doktum ve olmayacagina bu isin yurumeyecegine karar verdim attım.Iste bu nisan atma surecinden sonra kendimi toplayamadim kendisine cok fazla aşık degildim atmam kolay oldu belki ama gel gelelim etrafta salak gibi dolanıyorum halen daha.Bu yaptigim gunah beni cok boguyor tövbe kapısı açik tovbe de ediyorum ama iyi olamiyorum.Hic birseyden zevk alamayan biri oldum.birinin evlendigini ,nisan ve sozlendigini duydugum zaman kendimi tutamiyorum.Hayallerim vardı bir sürü bir ev esyası bi gelinlik bi nisanlik gorsem ic cekiyorum baska aleme daliyorum sanki.Bana senden sonra hic kimseyle olmaz olsa bile uzun zaman gecmesi grek diyen kisilik yoksunu insan 2 ay once evlendi.biz nisan attiktan 2 ay sonra söz yapmislar.Bizim aldigimiz dugun tarihinde bizim aldigimiz damatlik ve bir suru seyle.O daha cok seven tarafti bu kadar kisa surede nasıl becerebildi hayret ediyorum.Yani nisani atan ben olmama ragmen onume bakip mutlu olamiyorum.Herseyi bosverdim,arkadaslarim var durumu biliyorlar ama onlar bile bana iyi gelmiyor herseyden kaciyorum yalniz kalabilecegim yerlere mekanlara gidiyorum tek basima.Uzerimdeki ölü topragı atamiyorum ne yapacagimi bilmiyorum yasim daha 21.Kisacasi kardeslerim ablalarim benim durumumu yasayan ve yasamayan farketmez sizlerin tecrubelerine fikirlerine yani birilerinin aklına ihtiyacım var ozellikle yasamis tecrube etmis birilerinin.Bundan sonra ne yapmalıyım? (Psikolojik tedavi gor diyenler olabilir ama istemiyorum cunku kendimi biliyorum ki o zaman kendimi daha gücsüz daha ezik gibi hissedicem)
Unuttugum birkac sey daha var nisan attiktan 1 ay sonra babam annemi 2.kere aldatti cok buyuk olaylar yasadim ve gecen ay doktora gittim cocuklari cok severim ben doktor cocugumun olma ihtimalinin cok dusuk oldugunu bi tedavi surec gecirmem gerektigini soyledi bunlarda beni fazlasiyla yıktı.

Seninle aynı yaşlarda ben de nişan attım, şükrettim iyiki de olmamış diye. Madem adamın karakterini gördün, depresyona girmek yerine verdiğin karardan ötürü kendini tebrik etmen gerekmez miydi?
Adamı sen istememişsin, boşversene gerisini niye böyle gururu incinmiş gibi davranıyorsun

Canım benim nisan söz çevreye duyurulduğu için,es dost akrabalar bildiği için nikah akdi gibi oluyormuş
Yani zina yapmış gibi olmuyorsun ( hocalardan duymustum)

Biraz icimi dokmek istedim sadece dramatize gelmis olabilir zaten oyle de bi hayat iste.Herseyin ust uste gelmesine deyinmistim bu da beni icine kapanik mutsuz bi insan yapti.Gercekten onume bakmayi cok.istiyorum ama beceremiyorum.Ornek vereyim bi misafir gelse kaciyorum kafam kaldirmiyor herseyden herkesten uzaklasma istegi geliyor..Cokbosverdim herseyi inanin ki
21 yaş bu kadar karamsarlığa düşmek için gerçekten çok kücük.ben 21 yaşımda sınava hazırlandım üniversteyi kazandım bitirdım şu an meslegımı yapıyorum.hayallerin olsun.üniverstyı kazan başka bi şehre gıt herseyden uzaklaşmış olursun.kendıne yenı kararlar al ve uygula.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X