- 3 Haziran 2011
- 2.539
- 5.187
- 358
- Konu Sahibi Tatszhayat
Tebrik ederim, bir sünepeden kurtulmussunuz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdim çünkü. Güzel Yaşanmışlıklarımız vardıBenim.anlamadigim siz niye bu kadar ısrarcı oldunuz?
ikiniz icinde hayırlı olan bu.Daha iyisi karşına çıkar bu günlerine iyi ki üzülmüşüm dersin.Bir kaç konu paylaşmıştım burda hatırlayanlar bilir beni. Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeydik. Ertelemek istiyorlardı düğünü virüs bahanesiyle. Nişanlım dul gibi mi evlencez diyip baskı kuruyordu bana. İki sene atandığın şehirde görev yap sonra yanıma alayım seni diyordu. Çok baskı yaptı bu konuda. Ailem izin vermedi ben de istemedim. En son tamam dedi yanına geleceğim orda yaşayalım dedi babamı aradı özür diledi . Düğün davetli listesini bile hazırlamıştım iki gün önce. Dün aradı ben oraya gelmem gelirsem burnundan getiririm dedi yine. Psikolojik olarak çok zarar gördüm bir öyle bir böyle konuşuyor. Beni hayallerimle akıttığım gözyaşlarımla arkasında bıraktı. Babam aradı niyetini öğrenmek için. Ağladı telefonda, psikolojik sorunlarım var ben sevgi görmedim nişanı atınca da hastaneye gideceğim gibi laflar söyledi. Beni hala sevdiğini söylüyor. Sen sabırlı olamadın iki sene bekleyemedin beni diyor. Yanıma gelmesine engel yokken üç sene benimle farklı bir şehirde kalmamak için nişanın bozulmasına göz yuman biri benim sabırlı olmadığı söyleyip beni suçluyor. Çok mutsuzum kızlar. Nişandan sonra hiç yüzüm gülmedi. Ailesi çok doldurdu. Beni ailesine kötülemiş hep. O da neden biliyor musunuz? Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya
Ama o yaşanmışlıklar olmuş bitmiş. Nisandan sonra yüzüm gülmedi diyorsun. Eskinin hatrina devam edilmez. Adam ayak diretmis yani evlenmemek için.Sevdim çünkü. Güzel Yaşanmışlıklarımız vardı
Bunları düşünüp içinizi karartmayın. Allah kurtarmış sizi. Size güvenip çektiği krediyi ödesin 2 sene bakalımEn üzüldüğüm şey imam nikahımızın yapılmasıydı. İleri boyutta şeyler yaşadık çok pişmanım. Başka birisiyle nasıl olacak bilmiyorum çok çaresizim. ( ilişkiye girme gibi bir durum olmadı ama )
Sabretmryen kendisi aynı durumda olsaydık eşim koşa koşa gelirdi biz evliliği bile sırf 4 5 ay tatillerde birbirimizi görelim diye yaptık. Arkadaşları akşam evlerine gidip karıları ve çocuklarıyla sıcacık yemeklerini yerken eşim kimsenin olmadığı 4 duvar arasına gelip yemek yapmayı bile bilmezken sora sora benim tarifimle kendine yemek yapıp onu yerdi. Hala der ayaklarının üzerinde dur benim mesleğim sözleşmeli benim mesleğime birşey olsa hiç değil mi sen çalışmaya devam edersin bende o sırada asgari ücretlide olsa dışarıda bir iş bulurum diyor. Tanıdığımız var birebir kadın atandı kocasının işi memleketteydi babasıgilin işiydi yani ama kalktı geldi onunla kadının kazandığı ile yaşıyorlar 2 senedir doğunun bir köşesinde o kadında öğretmen mesela. Dediğim gibi sevse herşeye razı olurdu. Sizi suçlamasına izin vermeyin. Aşık insan sevdiği için herşeyi yapar sırf birazcık bile görebilme uğruna.O da bana diyor ki seven insan bekler sen beni beklemedin sabretmedin. Ama aramızda engel yok ki o benim yanıma gelebilir ama kendi gelmek istemiyor. Ben seni iki sene sonra alıcam çok güzel ev kuracağız diyor. Ama o gelirse üç sene kalacağız benim görev yaptığım yerde. Bana güvenmediğini söylüyor ben oraya gelirsem mutsuz oluruz. Ben evi geçindiremem diyor böyle bir şey olmayacağını söyledim hayır dedi yine de
Çok orta yolu bulmaya çalıştım ne dediysem gelmem dedi. Evlenmek istediğini söylüyor ama gelmemek için diretiyor. Seven insan eşini başka şehirde bırakır mı nasıl içi rahat eder aklım almıyorAma o yaşanmışlıklar olmuş bitmiş. Nisandan sonra yüzüm gülmedi diyorsun. Eskinin hatrina devam edilmez. Adam ayak diretmis yani evlenmemek için.
Ayrı şehirde olacaksak niye evleneyim ki? Hani gelme şansı var ama gelmiyor sıkıntı burada. Hangi ildeydiniz ki siz yani gelmek istemem sebebi doğu olması mi sadece?Çok orta yolu bulmaya çalıştım ne dediysem gelmem dedi. Evlenmek istediğini söylüyor ama gelmemek için diretiyor. Seven insan eşini başka şehirde bırakır mı nasıl içi rahat eder aklım almıyor
Sponsorun muyım ben senin diyeydinBir kaç konu paylaşmıştım burda hatırlayanlar bilir beni. Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeydik. Ertelemek istiyorlardı düğünü virüs bahanesiyle. Nişanlım dul gibi mi evlencez diyip baskı kuruyordu bana. İki sene atandığın şehirde görev yap sonra yanıma alayım seni diyordu. Çok baskı yaptı bu konuda. Ailem izin vermedi ben de istemedim. En son tamam dedi yanına geleceğim orda yaşayalım dedi babamı aradı özür diledi . Düğün davetli listesini bile hazırlamıştım iki gün önce. Dün aradı ben oraya gelmem gelirsem burnundan getiririm dedi yine. Psikolojik olarak çok zarar gördüm bir öyle bir böyle konuşuyor. Beni hayallerimle akıttığım gözyaşlarımla arkasında bıraktı. Babam aradı niyetini öğrenmek için. Ağladı telefonda, psikolojik sorunlarım var ben sevgi görmedim nişanı atınca da hastaneye gideceğim gibi laflar söyledi. Beni hala sevdiğini söylüyor. Sen sabırlı olamadın iki sene bekleyemedin beni diyor. Yanıma gelmesine engel yokken üç sene benimle farklı bir şehirde kalmamak için nişanın bozulmasına göz yuman biri benim sabırlı olmadığı söyleyip beni suçluyor. Çok mutsuzum kızlar. Nişandan sonra hiç yüzüm gülmedi. Ailesi çok doldurdu. Beni ailesine kötülemiş hep. O da neden biliyor musunuz? Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya
Şu cümleyi kurabilen birinden ayrıldığıniz icin mutlu olun. Terbiyesiz adama bak sizinle paranız icinmi evleniyormuş?sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim.
Bana diyor ki benim arkadaşlarım da eşlerinden ayrı ama onlar sabrediyor. Eşlerinin mesleği de öğretmenlik değil. Gelmeye engel bir durumda zaten demem gel diye. Mesleğinden olma derim. Ama kadrolu sözleşmelinin yanına gelebilir. Ben sözleşmeliyim ayrılamıyorum atandığım şehirden. Ne güzel hayallerle gelmiştim bu şehre o kadar sevinmiştim ki buraya atandığım için. Bütün hayallerimi yerle bir etti.Sabretmryen kendisi aynı durumda olsaydık eşim koşa koşa gelirdi biz evliliği bile sırf 4 5 ay tatillerde birbirimizi görelim diye yaptık. Arkadaşları akşam evlerine gidip karıları ve çocuklarıyla sıçacak yemeklerini yerken eşim kimsenin olmadığı 4 duvar arasına gelip yemek yapmayı bile bilmezken sora sora benim tarifimle kendine yemek yapıp onu yerdi. Hala der ayaklarının üzerinde dur benim mesleğim sözleşmeli benim mesleğime birşey olsa hiç değil mi sen çalışmaya devam edersin bende o sırada asgari ücretlide olsa dışarıda bir iş bulurum diyor. Tanıdığımız var birebir kadın atandı kocasının işi memleketteydi babasıgilin işiydi yani ama kalktı geldi onunla kadının kazandığı ile yaşıyorlar 2 senedir doğunun bir köşesinde o kadında öğretmen mesela. Dediğim gibi sevse herşeye razı olurdu. Sizi suçlamasına izin vermeyin. Aşık insan sevdiği için herşeyi yapar sırf birazcık bile görebilme uğruna.
Benim görev yaptığım şehre gelirse ev alamazmışız mutlu olamazmışız. Ben ona yardım etmezmişim maddi konuda . Oraya yatırım mı yapılırmış. Aldığımız eşyalar çöp olurmuşŞu cümleyi kurabilen birinden ayrıldığıniz icin mutlu olun. Terbiyesiz adama bak sizinle paranız icinmi evleniyormuş?
Buarada neden bulunduğu şehirden ısrarla ayrılmak istemiyor onu anlayamadim?
Bilmiyorum. O da doğudan yeni geldi ailesinin yanına. Galiba rahatlığı gördü rahatını bozmak istemiyorOnun bulunduğu şehiri onun için vazgeçilmez kılan nedir?
Çok fazla hesap kitap yapmamış mı sizce deBenim görev yaptığım şehre gelirse ev alamazmışız mutlu olamazmışız. Ben ona yardım etmezmişim maddi konuda . Oraya yatırım mı yapılırmış. Aldığımız eşyalar çöp olurmuş
Sonuçta sizin orda bekar eviniz var,bir hayat sürdürebiliyorsunuz ekstra eşya aalmazdınız, 3 yılın sonunda yaşamak istediğiniz şehre tayin olunca içinize sinen en güzellerini alırdınız. Seven insan sevdiğini zorunluluk yoksa doğunun ücra bir şehrinde tek başına bırakmaz. Ona kalsa evlenecektiniz ama o yaşadığınız şehre gelmeyecekti, siz süreyi orda tek başınıza tamamlayacaktınız bu sürede de o sizin maaş kartınızı da alıp maddi durumunu düzeltecekti, sonra siz yanına gidecek onun hayatına dahil olacaktınız, sizin için hiç bir fedakarlık yapma niyeti yokmuş, bencil yün geçtikçe de artardı bencilliği. Üzmeyin kendinizi çok güzel bir işiniz var, gençsiniz önünüze ne kapılar açılır.Benim görev yaptığım şehre gelirse ev alamazmışız mutlu olamazmışız. Ben ona yardım etmezmişim maddi konuda . Oraya yatırım mı yapılırmış. Aldığımız eşyalar çöp olurmuş
Koşarak uzaklaşın ve arkanıza bakmayın derim. Bir arkadaşım aynı bahsettiğinize yakın bir adamla evlendi. Dengesizlik konusunda aynı. Kırıp kırıp ağlamaları, af dilemeleri aynı, hatta para vermiceksen seninle niye evliyim cümlesi bile aynı. Şuan boşanmanın eşiğindeler. Tabi o eşiğe gelene kadar ortaya özsaygısını kaybetmiş, kendini değersiz hisseden, hayatının mahvolduğunu düşünen bir kadın ve baba tarafından örselenmiş, kavgalara sinir krizlerine şahit olmuş bir kız çocuğu çıktı. Demem o ki hazır nişanlıyken ve sizi zaten uzeceğini çoktan belli etmişken (görünen köy misali) aranızdaki bağ evliliğe göre daha sınırlıyken, koparmak daha kolayken bunu yapın. Sonrasında her şey zorlaşıyo ve psikolojik olarak o bağı koparacak, yeniden ayağa kalkacak cesareti de bulamıyosunuz.Bir kaç konu paylaşmıştım burda hatırlayanlar bilir beni. Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeydik. Ertelemek istiyorlardı düğünü virüs bahanesiyle. Nişanlım dul gibi mi evlencez diyip baskı kuruyordu bana. İki sene atandığın şehirde görev yap sonra yanıma alayım seni diyordu. Çok baskı yaptı bu konuda. Ailem izin vermedi ben de istemedim. En son tamam dedi yanına geleceğim orda yaşayalım dedi babamı aradı özür diledi . Düğün davetli listesini bile hazırlamıştım iki gün önce. Dün aradı ben oraya gelmem gelirsem burnundan getiririm dedi yine. Psikolojik olarak çok zarar gördüm bir öyle bir böyle konuşuyor. Beni hayallerimle akıttığım gözyaşlarımla arkasında bıraktı. Babam aradı niyetini öğrenmek için. Ağladı telefonda, psikolojik sorunlarım var ben sevgi görmedim nişanı atınca da hastaneye gideceğim gibi laflar söyledi. Beni hala sevdiğini söylüyor. Sen sabırlı olamadın iki sene bekleyemedin beni diyor. Yanıma gelmesine engel yokken üç sene benimle farklı bir şehirde kalmamak için nişanın bozulmasına göz yuman biri benim sabırlı olmadığı söyleyip beni suçluyor. Çok mutsuzum kızlar. Nişandan sonra hiç yüzüm gülmedi. Ailesi çok doldurdu. Beni ailesine kötülemiş hep. O da neden biliyor musunuz? Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya