- 17 Ağustos 2016
- 316
- 816
- 103
- Konu Sahibi Tatszhayat
Diğe konularinizdan belliydi. Bence hiç üzülmeyin. Eğer sizi isteseydi ne olursa olsun yanınıza gelirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi bir gelir kapısı gibi gören adamdan ayrılmışsınız. Ne güzel yapmışsınız. Üzülmeye değmez demiyorum, elbette üzüleceksin. Ama geçecek. Duygular körelince, mantık ortamı daha da aydınlatacak. Ve kendini nasıl bir durumdan kurtardığını fark edecek,şükredeceksin.Bir kaç konu paylaşmıştım burda hatırlayanlar bilir beni. Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeydik. Ertelemek istiyorlardı düğünü virüs bahanesiyle. Nişanlım dul gibi mi evlencez diyip baskı kuruyordu bana. İki sene atandığın şehirde görev yap sonra yanıma alayım seni diyordu. Çok baskı yaptı bu konuda. Ailem izin vermedi ben de istemedim. En son tamam dedi yanına geleceğim orda yaşayalım dedi babamı aradı özür diledi . Düğün davetli listesini bile hazırlamıştım iki gün önce. Dün aradı ben oraya gelmem gelirsem burnundan getiririm dedi yine. Psikolojik olarak çok zarar gördüm bir öyle bir böyle konuşuyor. Beni hayallerimle akıttığım gözyaşlarımla arkasında bıraktı. Babam aradı niyetini öğrenmek için. Ağladı telefonda, psikolojik sorunlarım var ben sevgi görmedim nişanı atınca da hastaneye gideceğim gibi laflar söyledi. Beni hala sevdiğini söylüyor. Sen sabırlı olamadın iki sene bekleyemedin beni diyor. Yanıma gelmesine engel yokken üç sene benimle farklı bir şehirde kalmamak için nişanın bozulmasına göz yuman biri benim sabırlı olmadığı söyleyip beni suçluyor. Çok mutsuzum kızlar. Nişandan sonra hiç yüzüm gülmedi. Ailesi çok doldurdu. Beni ailesine kötülemiş hep. O da neden biliyor musunuz? Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya
Hiç üzülme başkasıylada olur. Hemde bal gibi olur.En üzüldüğüm şey imam nikahımızın yapılmasıydı. İleri boyutta şeyler yaşadık çok pişmanım. Başka birisiyle nasıl olacak bilmiyorum çok çaresizim. ( ilişkiye girme gibi bir durum olmadı ama )
Canım, illa erkek olacak diye birşey yok. İşin var gücün var. Öküz marka bir tipten kurtuldun yat kalk dua et. Evlensen etine kemiğine kadar sömürecekti seni. '' Para vermeyeceksin senle neden evleneyim'' demiş. Daha ne duymak istiyorsun herifin seni değil imkanlarını sevdiğini anlamak için?En üzüldüğüm şey imam nikahımızın yapılmasıydı. İleri boyutta şeyler yaşadık çok pişmanım. Başka birisiyle nasıl olacak bilmiyorum çok çaresizim. ( ilişkiye girme gibi bir durum olmadı ama )
Daha en ufak şeylerden buraya kadar geldiğinize göre şükredin ki evlenmeden bitmiş öyle dengesiz insanları hayatınıza alınca sizin de dengeniz bozuluyor. Hiç üzülmeyin gerçekten zor bir süreç ama bunu başarabilirsiniz . Değmez öyle insanlar için gözyaşı dökmeye . Eğer tekrar gelirse sakın kabul etmeyin hayatınızın hatasını yaparsınızBir kaç konu paylaşmıştım burda hatırlayanlar bilir beni. Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeydik. Ertelemek istiyorlardı düğünü virüs bahanesiyle. Nişanlım dul gibi mi evlencez diyip baskı kuruyordu bana. İki sene atandığın şehirde görev yap sonra yanıma alayım seni diyordu. Çok baskı yaptı bu konuda. Ailem izin vermedi ben de istemedim. En son tamam dedi yanına geleceğim orda yaşayalım dedi babamı aradı özür diledi . Düğün davetli listesini bile hazırlamıştım iki gün önce. Dün aradı ben oraya gelmem gelirsem burnundan getiririm dedi yine. Psikolojik olarak çok zarar gördüm bir öyle bir böyle konuşuyor. Beni hayallerimle akıttığım gözyaşlarımla arkasında bıraktı. Babam aradı niyetini öğrenmek için. Ağladı telefonda, psikolojik sorunlarım var ben sevgi görmedim nişanı atınca da hastaneye gideceğim gibi laflar söyledi. Beni hala sevdiğini söylüyor. Sen sabırlı olamadın iki sene bekleyemedin beni diyor. Yanıma gelmesine engel yokken üç sene benimle farklı bir şehirde kalmamak için nişanın bozulmasına göz yuman biri benim sabırlı olmadığı söyleyip beni suçluyor. Çok mutsuzum kızlar. Nişandan sonra hiç yüzüm gülmedi. Ailesi çok doldurdu. Beni ailesine kötülemiş hep. O da neden biliyor musunuz? Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya
Bu bebeleri neden anneciğinden ayırıyorsunuz? Yolla gitsin anasının koynuna, daha sütten kesilecek de, okul, iş güç askerlik falan ohoooooo. Adam olur da sende ömür kalır mı o güne kadar ,o muamma.Benimle on dakika konuşuyorsa ardından annesini arayıp yirmi dakika konuşuyordu. Annesi bitirdi bu işi. Her şeye karışan birisiydi. Whatsaptaki kaldırdığım fotoğrafın hesabını sordu bana neden kaldırıyorsun diye. Nişana ailesi geldiğinde benim akrabalarım hiç olumlu elektrik alamamıştı zaten
Eveeeet. O güzel günler kadını elde ettiğini düşününce pufffff uçuvermiş.Ama o yaşanmışlıklar olmuş bitmiş. Nisandan sonra yüzüm gülmedi diyorsun. Eskinin hatrina devam edilmez. Adam ayak diretmis yani evlenmemek için.
Çoğu erkek böyle ama geneli evlenince niyetini belli ediyor.Umarım paranızda gözü olmayan mutlu olabileceğiniz biri karşınıza çıkar.Babanız en iyisini yapmış.Bir kaç konu paylaşmıştım burda hatırlayanlar bilir beni. Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeydik. Ertelemek istiyorlardı düğünü virüs bahanesiyle. Nişanlım dul gibi mi evlencez diyip baskı kuruyordu bana. İki sene atandığın şehirde görev yap sonra yanıma alayım seni diyordu. Çok baskı yaptı bu konuda. Ailem izin vermedi ben de istemedim. En son tamam dedi yanına geleceğim orda yaşayalım dedi babamı aradı özür diledi . Düğün davetli listesini bile hazırlamıştım iki gün önce. Dün aradı ben oraya gelmem gelirsem burnundan getiririm dedi yine. Psikolojik olarak çok zarar gördüm bir öyle bir böyle konuşuyor. Beni hayallerimle akıttığım gözyaşlarımla arkasında bıraktı. Babam aradı niyetini öğrenmek için. Ağladı telefonda, psikolojik sorunlarım var ben sevgi görmedim nişanı atınca da hastaneye gideceğim gibi laflar söyledi. Beni hala sevdiğini söylüyor. Sen sabırlı olamadın iki sene bekleyemedin beni diyor. Yanıma gelmesine engel yokken üç sene benimle farklı bir şehirde kalmamak için nişanın bozulmasına göz yuman biri benim sabırlı olmadığı söyleyip beni suçluyor. Çok mutsuzum kızlar. Nişandan sonra hiç yüzüm gülmedi. Ailesi çok doldurdu. Beni ailesine kötülemiş hep. O da neden biliyor musunuz? Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya
Hepsini anlarım da sen neden yardım etmez mişsin senin bulunduğun şehirde onu anlamadımBenim görev yaptığım şehre gelirse ev alamazmışız mutlu olamazmışız. Ben ona yardım etmezmişim maddi konuda . Oraya yatırım mı yapılırmış. Aldığımız eşyalar çöp olurmuş
Neden öyle geldiBana barışacaksınız gibi geldi
Kredi çekip araba aldığında ben sinirlenip bana güvendin aldın para vermeyeceğim evi sen geçireceksin dedim ondanHepsini anlarım da sen neden yardım etmez mişsin senin bulunduğun şehirde onu anlamadım
Erkeklerin araba sevdası da beni öldürüyor. Dolabında ekmek olmasa da olur yeter ki arabası olsun paşanın. Hatırı sayılır bir erkek nüfus var bu kafada. Evle araba bir mi hem? Araba masraflı, her ay manyak para yiyen bir şey. Asıl araba araba diye tutturursa ev alamazsınız, bütçeniz belli sonuçta.Kredi çekip araba aldığında ben sinirlenip bana güvendin aldın para vermeyeceğim evi sen geçireceksin dedim ondan