Nişan attım

Sen para vermeyeceksen seninle neden evleniyorum mu ? Adam bildiğiniz nikahı cüzdanınızla kıyacakmış

Plana bak. Bütçeni aşan bir araba al, arabanın borcunu ödemek için bir enayi ara (afedersiniz) sonra da arabanın borcu bitene kadar ayrı şehirde yaşa adam borcunu ödeyecek ama az ötede oyna demiş resmen. Böyle bir adilik görmedim ben.

Allah kurtarmış sizi. Dua edin Allah'a

Son düzenleme:
Dul kadinlar onlar gibi evlenmedigi icin o kadar mutlu ki suan...

kuzum boyle ruh hastasina ne uzuluyorsun?kendine uzul ne vakit harcadim diye tamamen dengesiz ne istedigi belli olmayan ,sorunlu bir tip ,bir evlenseydin bak sana neler yapacakti daha benzer biriyle ayrildim hatirladikca ona benzeyenden Allaha siginiyorum

Suan goremiyorsun belki ama.kurtulmussun

Bir kaç konu paylaşmıştım burda hatırlayanlar bilir beni. Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeydik. Ertelemek istiyorlardı düğünü virüs bahanesiyle. Nişanlım dul gibi mi evlencez diyip baskı kuruyordu bana. İki sene atandığın şehirde görev yap sonra yanıma alayım seni diyordu. Çok baskı yaptı bu konuda. Ailem izin vermedi ben de istemedim. En son tamam dedi yanına geleceğim orda yaşayalım dedi babamı aradı özür diledi . Düğün davetli listesini bile hazırlamıştım iki gün önce. Dün aradı ben oraya gelmem gelirsem burnundan getiririm dedi yine. Psikolojik olarak çok zarar gördüm bir öyle bir böyle konuşuyor. Beni hayallerimle akıttığım gözyaşlarımla arkasında bıraktı. Babam aradı niyetini öğrenmek için. Ağladı telefonda, psikolojik sorunlarım var ben sevgi görmedim nişanı atınca da hastaneye gideceğim gibi laflar söyledi. Beni hala sevdiğini söylüyor. Sen sabırlı olamadın iki sene bekleyemedin beni diyor. Yanıma gelmesine engel yokken üç sene benimle farklı bir şehirde kalmamak için nişanın bozulmasına göz yuman biri benim sabırlı olmadığı söyleyip beni suçluyor. Çok mutsuzum kızlar. Nişandan sonra hiç yüzüm gülmedi. Ailesi çok doldurdu. Beni ailesine kötülemiş hep. O da neden biliyor musunuz? Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya
Kurtulmuşsun sadaka dağıt..

Bilmiyorum. O da doğudan yeni geldi ailesinin yanına. Galiba rahatlığı gördü rahatını bozmak istemiyor
Adam sizi değil maaşınızı seviyormuş. Kabul etmek zor ama böyle maalesef. Keşke numara yapsaydınız. İstifa edip senin yanına geleyim evlenelim diye. Gerçi numarayada gerek bırakmamış niyetini belli etmiş.

Bana diyor ki benim arkadaşlarım da eşlerinden ayrı ama onlar sabrediyor. Eşlerinin mesleği de öğretmenlik değil. Gelmeye engel bir durumda zaten demem gel diye. Mesleğinden olma derim. Ama kadrolu sözleşmelinin yanına gelebilir. Ben sözleşmeliyim ayrılamıyorum atandığım şehirden. Ne güzel hayallerle gelmiştim bu şehre o kadar sevinmiştim ki buraya atandığım için. Bütün hayallerimi yerle bir etti.
Seven insan ayrılmaya sebep bunları bulmaz orta yolu bulmaya çalışır dediğim givi evlenmeden böyle olan evlenince daha neler neler yapar burnundan getirir

Böyle biriyle evlenip ömür boyu mutsuz olacağına, en fazla 3-4 ay üzül. Bu hissettiklerinin hepsi geçecek emin ol, hep yaşadığın güzel günleri düşünüyorsun şuan biliyorum ama yaşamadığın onca berbat gün var, bunları düşünerek sadaka falan dağıt, olmazmış bu oğlan çocuğundan

Bir kaç konu paylaşmıştım burda hatırlayanlar bilir beni. Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeydik. Ertelemek istiyorlardı düğünü virüs bahanesiyle. Nişanlım dul gibi mi evlencez diyip baskı kuruyordu bana. İki sene atandığın şehirde görev yap sonra yanıma alayım seni diyordu. Çok baskı yaptı bu konuda. Ailem izin vermedi ben de istemedim. En son tamam dedi yanına geleceğim orda yaşayalım dedi babamı aradı özür diledi . Düğün davetli listesini bile hazırlamıştım iki gün önce. Dün aradı ben oraya gelmem gelirsem burnundan getiririm dedi yine. Psikolojik olarak çok zarar gördüm bir öyle bir böyle konuşuyor. Beni hayallerimle akıttığım gözyaşlarımla arkasında bıraktı. Babam aradı niyetini öğrenmek için. Ağladı telefonda, psikolojik sorunlarım var ben sevgi görmedim nişanı atınca da hastaneye gideceğim gibi laflar söyledi. Beni hala sevdiğini söylüyor. Sen sabırlı olamadın iki sene bekleyemedin beni diyor. Yanıma gelmesine engel yokken üç sene benimle farklı bir şehirde kalmamak için nişanın bozulmasına göz yuman biri benim sabırlı olmadığı söyleyip beni suçluyor. Çok mutsuzum kızlar. Nişandan sonra hiç yüzüm gülmedi. Ailesi çok doldurdu. Beni ailesine kötülemiş hep. O da neden biliyor musunuz? Nişanlıyken benden habersiz iki seneliğine kredi çekip araba aldı bana sormadan. Ben de sinirlendiğim için madem benim parama güvenerek çektin evi sen geçindireceksin dediğim için. Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim. Şimdi babam Nişan bohçalarını takılarını götürüp bu işi bitirmeye gitti. İçimi dökmek istedim buraya
"Bana diyor ki sen bana para vermeyeceksen neden seninle evleniyorum o zaman ev hanımıyla evlenirdim" Şu sözleri duyduktan sonra bir aydınlanma geçirmediniz mi ? Evde çift maaş olsun,yemek yapan,ev temizleyen biri olsun diye benimle evleniyor demediniz mi ? Şimdi üzülüyorsunuz biliyorum ama inanın ayrılmanız hayırlı olmuş

Bana para vermeyeceksen seninle neden evleneyim cümlesini kurduğu an nişanın sizin tarafınızdan bittiği an olmalıydı.Bu cümleden açık açık adam sizi sevmediğini söylüyor, sadece para kazanan bir kadın olduğunuz için evleneceğini çıkartıp tekmeyi basmalısınız.Bence evlilik öncesi sinyaller dolu dolu verilirken bazı insanlar gözlerini bu sinyallere kapatmayı tercih ediyorlar,iyi ki siz bunu yapmamışsınız.

Bu tarz insanları şöyle çekeceksin kenara, ıslak odun sopasıyla bir güzel döveceksin. Gerçi odun oduna işler mi bilmiyorum ama... ne denir ne yapılır böylelerine ki valla. Allah imtihan diye gönderiyor bunları sanırım. Muhatap olmamak en iyisi... Boşver canım en iyisini yapmışsın ya adam olur ya da bu iş olmaz. Nişan atmak hiç ama hiçbir şeyy rahat ol önüne bak rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın

Benim görev yaptığım şehre gelirse ev alamazmışız mutlu olamazmışız. Ben ona yardım etmezmişim maddi konuda . Oraya yatırım mı yapılırmış. Aldığımız eşyalar çöp olurmuş
Bu sözleri sarfeden ve sizi bankamatik olarak gören bir adamdan daha iyisine layıksınız. Bütün kadınlar bundan daha iyisine layıktır. Emin olun üzülmeyin. Bu vatandaşın aklı fikri para olmuş.

Sizinle paranız için mi evleniyormus? Akıl alacak gibi değil. Hiç üzülmeyin böyle bı insan için değmez.

eski konularına da ayrıl bundan hayır gelmez yazmıştım iyi olmuş senin için, üzülmene bile değmez.gerçekten git yetim doyur kurtulduğuna

Vallaha hiçbir erkek psikolojini yipratacak kadar değerli değildir. Hiçbir erkek kendini hiçe saymaya değer değildir. Adam sorunlu orası belli. Artık kurban mı kesersiniz, birine yardım mi edersiniz bilmiyorum ama çok isabetli bir karar olmuş. Şunu da demek isterim: iyiki babaniz yanınızda ve arkanızda.

Ailesi baskı kuruyordur. Ailecidir. Sizi yeteri kadar sevmiyordur. Tekrar doğuya gelmek istemiyordur. Cart curt.

Ama gidip de ben seninle niye evleniyorum o zaman ev hanımı alırdım demesi gerçekten çok iğrenç. Sizi resmen kullanacak. Sizin kadın olarak bi şeyler talep etmeniz gerekirken o sizden talep ediyor. Komedi valla.

Back
X