Nisan ayi catlatma ignesi olanlar

Bat gunu 1mayis. 13gun var daha .yumurta catlamasindan 3,4gun gecti.hala hic bir belirtim yok.cok hafif dun aksam ayni tarafta batma gibi hiss oldu.ama o belirti sayilmaz bence.
Henüz daha çok erken canım zaten içini ferah tut sen benim de bat 25 Nisan. Senin için dua ettim güzel haberlerle gel

Henüz daha çok erken canım zaten içini ferah tut sen benim de bat 25 Nisan. Senin için dua ettim güzel haberlerle gel
cok tesekkurler .InshAllah her ikimiz seviniriz bu ay .siz igneden 12gun sonrami yaptiniz cizgi cikti?ben 2ci igneni 15nisanda yaptirdim.en az 12gun gecmeli galiba.27nisan ben de test yaparim

cok tesekkurler .InshAllah her ikimiz seviniriz bu ay .siz igneden 12gun sonrami yaptiniz cizgi cikti?ben 2ci igneni 15nisanda yaptirdim.en az 12gun gecmeli galiba.27nisan ben de test yaparim

Amin inşallah canım sevinelim Ben iğneyi yaptırdığım günü sayarsam 13.gün baktım idrarda. Beklemek çok zor biliyorum. Günler geçmiyor gibi oluyor ama az daha sabır.

Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• A17BBEC3-D4BA-423C-8651-8400E8AE5A9F.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 30
İkinci çizgiyi ben de görüyorum canım hamilesin hayırlı uğurlu olsun

canımm inşallah öyledir ama iğnenin etkisindendir belki diye heveslenmiyorum ptesi tekrar yapıcam inşallah hamileyimdir
İğnenin etkisinden olsaydı normal testin negatif çıkmazdı. Çünkü o testler ucuz olanlar yani adet gecikmesinden sonra çıkıyor

İnşallah öyledirrr inşallahh
Bugün ben de hamile olduğumu öğrendim reglime 8 gün var ucuz testlerden yaptım çıktı. Dün erken gebelikte çıkmadı canım benimde tek çizgiydi o yüzden eminim iğnenin etkisi olsaydı o tek çizgiler çıkmazdı

Ayy ne güzel çok sevindimmm İnşallah kan testlerindede hamileliklerimiz cıkar canım

Ayy ne güzel çok sevindimmm İnşallah kan testlerindede hamileliklerimiz cıkar canım
Pazartesi kan vereceğim canım sen ne zaman vereceksin inşallah çıkar. Haber veririm pazartesi günü öğleden sonra senin de için rahatlamış olur hem

Aynen canım tam günümde vericem adet olmazsam tabi. Ama net cıkar mı önce verirsen
Tabiki çıkar değerin daha düşük çıkar sadece erken bakıldığı için. Çoğul gebelik olabilir demişti doktor kanın artışından bakılacak artış

Amin inşallah canım sevinelim Ben iğneyi yaptırdığım günü sayarsam 13.gün baktım idrarda. Beklemek çok zor biliyorum. Günler geçmiyor gibi oluyor ama az daha sabır.
InşAllah. Dunden beri ben sanki daha sık idrara cikma fark etdim.aksam yine cok hafif ayni tarafta sancma hissi oldu.bide ovulyasyon gunundeki gibi biraz kremsi akintim oldu.ama ovulyasyon gunum 3gun gecmisdi.Hala hamilelik belirtisi gibi saymiyorum.Kendimi her zamankı gibi hiss ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…