Bat gunu 1mayis. 13gun var daha .yumurta catlamasindan 3,4gun gecti.hala hic bir belirtim yok.cok hafif dun aksam ayni tarafta batma gibi hiss oldu.ama o belirti sayilmaz bence.Kaçıncı günün bugün belirtilerin var mı?
Henüz daha çok erken canım zaten içini ferah tut sen benim de bat 25 Nisan. Senin için dua ettim güzel haberlerle gelBat gunu 1mayis. 13gun var daha .yumurta catlamasindan 3,4gun gecti.hala hic bir belirtim yok.cok hafif dun aksam ayni tarafta batma gibi hiss oldu.ama o belirti sayilmaz bence.
cok tesekkurler .Henüz daha çok erken canım zaten içini ferah tut sen benim de bat 25 Nisan. Senin için dua ettim güzel haberlerle gel
cok tesekkurler .Henüz daha çok erken canım zaten içini ferah tut sen benim de bat 25 Nisan. Senin için dua ettim güzel haberlerle gel
Amin inşallah canım sevinelimcok tesekkurler .InshAllah her ikimiz seviniriz bu ay .siz igneden 12gun sonrami yaptiniz cizgi cikti?ben 2ci igneni 15nisanda yaptirdim.en az 12gun gecmeli galiba.27nisan ben de test yaparim
İkinci çizgiyi ben de görüyorum canım hamilesinKızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
canımm inşallah öyledir ama iğnenin etkisindendir belki diye heveslenmiyorum ptesi tekrar yapıcam inşallah hamileyimdirİkinci çizgiyi ben de görüyorum canım hamilesinhayırlı uğurlu olsun
İğnenin etkisinden olsaydı normal testin negatif çıkmazdı. Çünkü o testler ucuz olanlar yani adet gecikmesinden sonra çıkıyorcanımm inşallah öyledir ama iğnenin etkisindendir belki diye heveslenmiyorum ptesi tekrar yapıcam inşallah hamileyimdir
İnşallah öyledirrr inşallahhİğnenin etkisinden olsaydı normal testin negatif çıkmazdı. Çünkü o testler ucuz olanlar yani adet gecikmesinden sonra çıkıyor
Bugün ben de hamile olduğumu öğrendim reglime 8 gün var ucuz testlerden yaptım çıktı. Dün erken gebelikte çıkmadı canım benimde tek çizgiydi o yüzden eminim iğnenin etkisi olsaydı o tek çizgiler çıkmazdıİnşallah öyledirrr inşallahh
Ayy ne güzel çok sevindimmmBugün ben de hamile olduğumu öğrendim reglime 8 gün var ucuz testlerden yaptım çıktı. Dün erken gebelikte çıkmadı canım benimde tek çizgiydi o yüzden eminim iğnenin etkisi olsaydı o tek çizgiler çıkmazdı
Pazartesi kan vereceğim canım sen ne zaman vereceksin inşallah çıkar. Haber veririm pazartesi günü öğleden sonra senin de için rahatlamış olur hemAyy ne güzel çok sevindimmmİnşallah kan testlerindede hamileliklerimiz cıkar canım
Ben 23ünde vericem canımmPazartesi kan vereceğim canım sen ne zaman vereceksin inşallah çıkar. Haber veririm pazartesi günü öğleden sonra senin de için rahatlamış olur hem
Sen gününü bekliyorsun sanırım ben adetten 6 gün önce kan vereceğim bekleyemiyorumBen 23ünde vericem canımm
Aynen canım tam günümde vericem adet olmazsam tabi. Ama net cıkar mı önce verirsenSen gününü bekliyorsun sanırım ben adetten 6 gün önce kan vereceğim bekleyemiyorum
Tabiki çıkar değerin daha düşük çıkar sadece erken bakıldığı için. Çoğul gebelik olabilir demişti doktor kanın artışından bakılacak artışAynen canım tam günümde vericem adet olmazsam tabi. Ama net cıkar mı önce verirsen
Anladım canım hayırlısı olsun güzel haberler al inşallahTabiki çıkar değerin daha düşük çıkar sadece erken bakıldığı için. Çoğul gebelik olabilir demişti doktor kanın artışından bakılacak artış
InşAllah. Dunden beri ben sanki daha sık idrara cikma fark etdim.aksam yine cok hafif ayni tarafta sancma hissi oldu.bide ovulyasyon gunundeki gibi biraz kremsi akintim oldu.ama ovulyasyon gunum 3gun gecmisdi.Hala hamilelik belirtisi gibi saymiyorum.Kendimi her zamankı gibi hiss ediyorum.Amin inşallah canım sevinelimBen iğneyi yaptırdığım günü sayarsam 13.gün baktım idrarda. Beklemek çok zor biliyorum. Günler geçmiyor gibi oluyor ama az daha sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?