Nisan ayi catlatma ignesi olanlar

selam canim .InşAllah hamilesindir .bence bir gun aralikla yine yap belirginleşir gittikce.sizde belirtiler varmiydi? Ben igneyi yeni yaptirdim belirti arayip duruyorum kafayi yiyicem bu gidişle

Nil benim 6.günde belim hafif hafif ağrımaya başladı memelerim değişti. Ben de tuvalete sık gidiyordum ama ben zaten suyu çok tükettiğim için sürekli tuvaletteydim yani bu benim için anormallik teşkil etmedi. Akıntıdan bir değişiklik olduğunu farkettim ben renginden.

Hala cok umudum yok.Bakalim artik sonu nolucak. Sabr edip beklemekten baska care yok.

Hala cok umudum yok.Bakalim artik sonu nolucak. Sabr edip beklemekten baska care yok.
Umutsuzluğa kapılma lütfen belirti arama canım her insanın bünyesi farklı hiç belirtisi olmayıp hamile olduğunu öğrenen insanlar var

selam canim .InşAllah hamilesindir .bence bir gun aralikla yine yap belirginleşir gittikce.sizde belirtiler varmiydi? Ben igneyi yeni yaptirdim belirti arayip duruyorum kafayi yiyicem bu gidişle
Canım ben ipneyi olduktan sonra göğüslerim çok ağrımaya başaladı halada agrıyo bide akıntı var onun dışında hiçbi belirti yok zaten dün bir iki kere başım döndü gibi oldu psikolojik mi yoksa gerçekten mi oldu onu anlamadım ama çokta büyütmedim. Bakalım ptesi tekrar bi test yapıcam çarşamba zaten adet olmazsam kan tahşili yapıcam inşallah hamileyimdri herkes inşallah gönlündekinin karşılığını alır

Sizde Igneden sonra kacinci gunde basladi belirtiler?

Benim de 11. Gün iğneden sonra ara ara kasık ağrısı bel ağrısı ve hafif göğüs hassasiyeti var bende .. progestan kullanıyorum sabah akşam Fitil olarak ..

Ya canim uzulme hayirlisi olsun .regl oldunmu?
İki gün kahverengi akıntı geldi dün kesildi. Bugünde bi damla kahverengide değil sarıda değil bişey geldi. Oruca niyatelenmiştim dün gelmeyince napıcm şimdi kafama takıldı sinir oldm karnımda agrıyor bi türlü tam sökülemedim

31di ilk gün iki gün sonra 34 oldu ama doktor iki katı artması gerekiyordu kimyasal gebelik olmuş iki üş güne adet olursun dedi
Adetin geçmiş miydi canım adetine kaç gün kala baktırdın sen? Ben çok üzüldüm Allah içimi biliyor inşallah bu ay sağlıklı hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…