- Emoji Skoru
- 22.993
- Puanlar
- 308
- Konu Sahibi birhemsirehanim
-
insallah canimSelam kızlar benim bat 25 Nisan 10 Nisan da yumurtlama 11 Nisan'da çatlama oldu muhtemelen ilk kez ovulasyon testi aldım bu ay. Ama gün aşırı ilişki folik asit takviseyile gidiyorum bu ay ilk kez. 3 ay aralıklarla olan ilişkiden olmadı şimdi inşallah olur herkesinama bende ilk kez yumurtlamanin 5. Günü ve aşırı kasik agrim batmam var geçen aylarda ki gibi umutlanmak istemiyorum ama inşallah bu ay benimledir bebişim
Inşallah güzel haberlerini bekliyorum bakalım neler olacakDeniyorum özellikle bu ay çatlamayı görmekte istiyorum testte o kadar takip ediyorum kaçında çatlama oluyor diye
Aynen akıntı dediğin gibi değişken,benimde normalde akıntım olmaz, olunca anlayamadım neyin nesidir diye.6haftalıktan sonra geldi canim ilk belirtilerimde yoktu. hatta dogurana kadar gittikce yogunlasan koyu kivamli bi akinti idi. suan gelen ise seffaf ve sulu genelde akışkan ama hamileyimiyim degilmi henüz bilmiyorum. bence kisiden kisiye degisir bu akinti durumlari. sizin bat ne zaman
eger akinti miktarin çogaldiysa olabilir canim.Aynen akıntı dediğin gibi değişken,benimde normalde akıntım olmaz, olunca anlayamadım neyin nesidir diye.
bat bir haftam var.
Inşallah benimde 26 27 nisan insallah seviniriz ❤Ben de cok istiyorum kizlar ovulasyon testi aldm ilk kez onla denedim bat 26-27 nisan Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Sende nasıl bir akıntı oldu yumurtlama benzeri akinti miAynen akıntı dediğin gibi değişken,benimde normalde akıntım olmaz, olunca anlayamadım neyin nesidir diye.
bat bir haftam var.
Hayır koyu kıvamlıydı.Sende nasıl bir akıntı oldu yumurtlama benzeri akinti mi
Insallah Rabbim hayirlisiyla nasip etsinInşallah benimde 26 27 nisan insallah seviniriz ❤