- 13 Mayıs 2011
- 374
- 27
- 118
hadi inşallah dualrımız seninle canım moralini yüksek tutmaya çalış
sat 8 nısan suan 4+6günlük hamişim
benım bu aralar bel ve karnımın alt kısımları çok agrıyor ayakta cok durunca yada cok oturunca oluyor oda.. yatınca 15-20 dakka sonra gecıyor..
bende aranıza katıldım 5 haftalıkmışş beklenmeyen süpriz bir bebek:) karmaşık duygular içindeyim..
bugün bende aranıza katıldım sayılır arkadaşlar.3haftalık görünüyor şimdilik.
çarşamba tekrar gideceğim.bir kez daha hcg degerim ölçülecek.
allah izin verirse yükselme olursa gebelik yerleşmiş diyecekmiş hekimim.dularınızı bekliyorum...
slm arkadaşlar.benim bugün adet günüm hafif pembe sümüksü akıntım var.:18:bu normalmi.henüz test yaptırmadım ama klomen ve çat. iğnesi vuruldum.göğüslerim acıyor ve çok şiştilütfen bu konuda bilgisi olan varsa yazsın beklemek çok zor:18::18::18:
selam kızlar ben ilkkez yazıyorum burda,bende sizdenimyani 24 nisanda hamile kaldım,günümü biliyorum çünkü tüp bebek :) cuma günü bizim keseler göründü doktorum 5hafta 3günlük olduklarını söyledi.Bu arada çoğul konuşuyorum çünkü ikiz gebeyim,ama çok korkuyorum herzaman düşük riskim yada erken doğum riskim olcakmış:26: artık hakkımızda hayırlısı olsun
selam kızlar ben ilkkez yazıyorum burda,bende sizdenimyani 24 nisanda hamile kaldım,günümü biliyorum çünkü tüp bebek :) cuma günü bizim keseler göründü doktorum 5hafta 3günlük olduklarını söyledi.Bu arada çoğul konuşuyorum çünkü ikiz gebeyim,ama çok korkuyorum herzaman düşük riskim yada erken doğum riskim olcakmış:26: artık hakkımızda hayırlısı olsun
slm arkadaşlar.benim bugün adet günüm hafif pembe sümüksü akıntım var.:18:bu normalmi.henüz test yaptırmadım ama klomen ve çat. iğnesi vuruldum.göğüslerim acıyor ve çok şiştilütfen bu konuda bilgisi olan varsa yazsın beklemek çok zor:18::18::18:
merhaba kızlar...bende aranıza yeni katıldım, son adet tarihim 8 nisan...bugun test yaptırdım 1150 çıktı, 5 haftalık filan galiba...yarın ultrasona giricem...benim ikinci hamileliğim....ilk hamileliğim sonlandırıldı :=((( çok korkuyorum....Allah hepimizin sağlıkla kucağını doldursun insallah...
selam kızlar bende nisan hamilesiyim..batım 30 mart..doktora göre şuan 8.haftadayım ben..biraz önden gidiyor bata göre..ben bişi sorcaktım size inşallah cevap alırım ve rahatlamak istiyorum..5 gündür sarı ve sümüksü akıntım var..ama sürekli değil..günde bir iki defa geliyor..arada normal akıntı geliyor..sizce normal bir durum mu..
selamlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim. Sat 12 nisan.
merhaba hoşgeldın canımmmBenımde sat 8nısan ve dogumlarımızda aynı olacak gibi
insallah canım insallah saglıklı bi şekılde alırız yavrularımızı kucaklarımızaBenımde az daha sonlanacaktı direkten döndüm diyebilirim.. Oyuzden içimde hala bi korku var daha gecmedi
merhaba kızlar...bende aranıza yeni katıldım, son adet tarihim 8 nisan...bugun test yaptırdım 1150 çıktı, 5 haftalık filan galiba...yarın ultrasona giricem...benim ikinci hamileliğim....ilk hamileliğim sonlandırıldı :=((( çok korkuyorum....allah hepimizin sağlıkla kucağını doldursun insallah...
kasvetli ne olduki direkten döndün canım ya:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?