merhaba kızlar, topiği takip ediyorum ama pek uğrayan olmuyor sanırsam :)) benim de sat 8 nisan, hesaplama olaylarını hala çözemedim, en son gittiğimde kese 16mm dedi dr. bu hafta da kalp atışı için çağırdı , cumaya giderim inşallah..bizim de ilk bebişimiz ilk heyecanımız
merhaba kızlar...
sanırım ben 7. haftadayım... (sat 5 nisan) geçen hafta gittiğimde kalp atışını duyamadık, bu hafta inşallah :)
ben de pek bişey bilmiyorum, internetten takip etmeye çalışıyorum haftaları yakın olanları bana :)) ben bu hafta konusunda da tereddütlüyüm, bazen geç dllenme olabiliyormuş, sat 8 nisan benim ama dr kaç haftalık felan gibi bişey demedi, bu hafta kalp atışı için çağırdı bakalım hayırlısı ...
canım seninle aynıyız ben bi hafta önce giitim ozamn 5artı 4 ddü dün giitim kesemde bi fasülye vardı çok korkuyodum kesem boş die şimdi ara ara ağrım olsada bu gün çok midem bulanıyo dün dr erken gebelik seninki dedi annlamadım netten araştrcam kalbi duyulurda bu ultrasonda deilde üst katta kinde duyulur dedi onda çıkmadık haftaya tekrar gitcem kalbi için inşşlh içimde bi kalp vrdr senin durumlar nasıl ,
bende şu an 6artı 5 im 7 ci haftadayım yani kasıkk ağrılarım oluyo bazen özellikle dün çok oldu sabahta hafif sarımsı kahveli akıntı vardı çok korktum diğerleri gibi olmasındann çok korkuyorum
merhaba anne adayları ben bu topıkte yenıyım ben 11 nısanda aşılama ile hamıle kaldım benım bebegımede 6 hafta+5gunluk salı gunu gıttık doktora bebegımızı gorduk şukur kalp atışları başlamş ama bız duymadık şimdılık erken dıe bebege zarar verr dıo ışın gonderıp ole dınlıomus doktor onun için hazıran kontrolune kaldı bebegm 1,6cm mış cok kucuk daha 10 krş kadar rabbım hepmızıe inşllah bebegımızı kucagımza almayı nasıp eder
Arkadaslar cuma gunü 5+6 haftalikken kesemin icinde bebeğimi gördüm doktor kalp atışı için çok erken dedi 7 veya 8 haftalarda anca dendi dün biraz ev temizliği yaptım ve gece 1 kaç damla kahverengi akıntı geldi ağrı sizi yok ama çok korkuyorum hiç böyle bisey basınıza geldimi((
öncelikle aramıza hoşgeldin, ALLAH hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun. bende duyamadım daha bebeğimin kalp atışını üzülme bizimkide hazirana kaldı :)))
merhaba kızlar...
Sanırım ben 7. Haftadayım... (sat 5 nisan) geçen hafta gittiğimde kalp atışını duyamadık, bu hafta inşallah :)
Bende sat 5 nisan 7+6 gebeyim
biz berabermişiz :)
selam hamişler :) aranızda sat ı 12 nisan olan varmı acaba???
benmi yanlış hesaplıyorum yoksa doktormu anlamadım. gecen hafta 4+5 demişti şimdi 5+5 oluyo. ama sat a göre daha fazla olmam gerekmiyormu bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?