merhaba hoşgeldın canımmmbenımde sat 8nısan ve dogumlarımızda aynı olacak gibi
insallah canım insallah saglıklı bi şekılde alırız yavrularımızı kucaklarımızabenımde az daha sonlanacaktı direkten döndüm diyebilirim.. oyuzden içimde hala bi korku var daha gecmedi
Bu arada salı gunü keseyi gördüm :26:
Çok teşekkür ederim esredmal ins hepimiz kavuşuruz bebeklerimize bu stres öldürecek beni
merhaba kızlar...bende aranıza yeni katıldım, son adet tarihim 8 nisan...bugun test yaptırdım 1150 çıktı, 5 haftalık filan galiba...yarın ultrasona giricem...benim ikinci hamileliğim....ilk hamileliğim sonlandırıldı :=((( çok korkuyorum....Allah hepimizin sağlıkla kucağını doldursun insallah...
selam kızlar bende nisan hamilesiyim sat 9 nisan :) konuşalım kaynaşalım:) beraber ileleyelimm
benimde iki boş gebeliğim var sat 5 nisan hamişim kasık ağrım var korkuyorummmmmmm
benim hamileliğim 23 hafta 5 günlükken sonlandırıldı...yani çok ağır zor günler gecirdim...öyle korkuyorumki...insallah burdan hep beraber mutluluk haberlerini vericez birbirimize...
kızlar benim bebeğim 5+0 ve sadece kese göründü ama 6 haftalık biri bebeğinide görmüş acaba bende görmelimiydim 5 haftalık gebeler sizin nasıldı
kasıklarına ağrı giren olmuyomu
benim gibi
ayyy canım ya çok üzüldüm.ama bu sefer bi sorun olmayacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?