Nisan ayı hamileleri

benim hamileliğim 23 hafta 5 günlükken sonlandırıldı...yani çok ağır zor günler gecirdim...öyle korkuyorumki...insallah burdan hep beraber mutluluk haberlerini vericez birbirimize...

selam kızlar benim de sat 8 nisan :)) birlikte takip edelim, benim ilk hamileliğim ve pek bişey bilmiyorum..

slm kızlar aynı duyguyu paylasıoruz cok sükür allahım tamamına erdirsin insallah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin bize.
benim SAT 23.Mart
27. Nisan da kesemizi gördük cok sükür
16. Mayısta kalp atıslarımızı duyduk :)
her icimde yasadıgı güne sükrediorum ve cok mutlu oluorum hakkımızda hayırlısı olsun kızlar.

Selam arkadaslar benimde sat 10 Nisan 10 Mayıs'ta test yaptım pozitif 13 Mayıs hcg 3800 çıktı 17 Mayıs 6100 çıktı sizce normal mı

Çok teşekkür ederim esredmal ins hepimiz kavuşuruz bebeklerimize bu stres öldürecek beni

Çok teşekkür ederim esredmal ins hepimiz kavuşuruz bebeklerimize bu stres öldürecek beni

sana stress yapma dicem ama demeye yüzüm yok cünkü bende cok yapıorum fakat bu bebege yansıomus rahat olmamız gerekio ii düsünmemiz gerekio bebeklerimiz icin onların saglıgı icin.

canım inşallah yarın iyi haberlerini bekliyoruzz

kızlar benim bebeğim 5+0 ve sadece kese göründü ama 6 haftalık biri bebeğinide görmüş acaba bende görmelimiydim 5 haftalık gebeler sizin nasıldı

benimde sat 9 nisandı şimdi 5 buçuk haftalık hamileyim ilk muayenemi geçtiğimiz salı günü oldum ve ultrasonda bizde sadece keseyi gördük doktorum haftaya gelirsen daha net görür belki kalp atışınıda duyarız dedi.bakalım haftaya cuma falan gitmeyi düşünüyorum 6 haftalık olcak ne görebilicez bilmiyorum ama gidelim bakalım.

ayyy canım ya çok üzüldüm.ama bu sefer bi sorun olmayacak inşallah

insallah canım...çok korkuyorum herseyden...bunda radyasyon varmı, bu hormonlu mu diye.... :=(((

az önce sana mesaj atıcaktım, konuya cevap vere basacağıma kötü içerik bildire yazmışım...birsey olur mu?? bi fikri olan varmı??? dalgınlık işte :=(((

Merhaba çiçeği burnunda anne adayları :)))

Korunmamıza rağmen yaşamak için can atan bir bebiş verdi bize Allah... Sanırım sürpriz yapmayı seven bir bebişimiz olacak :)
Son adet tarihim 5 Nisandı, dolayısıyla 6. haftayı bitiriyor olmalıyız sanırım. (şu hafta hesaplamalarından bile anlamıyorum, benim işim zor sanırım :)))

Bu arada ilk bebişimiz ve dolayısıyla ilk heyecanımız, Allah yaşamak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…