Ben devlete gitmedim hiç canım devlet ücretsiz. Özeller de ise gittiğin hastaneye göre değişiyor genelde muayeneler 150 200den başlıyor 350ye kadar olan var. SGK varsa o da. Özelde muayene olup devlette tahlillerini yaptırabilirsin. Genelde tahliller daha pahalı tutuyor. Kilon varsa pkolarda sorun oluyor kilo da ver bu süreçte yürüyüş yapmak çok iyiymiş. Ben yeni pko tanısı aldım klomene başlattı doktor çarşamba günü gideceğim yumurta oluşmuş mu diye bakacaklar. Ne zamandır evlisin yeni isen kilo verdikten sonra başlayabilirsin tedaviyearkadaşlar bu sürece nasıl geldiniz?
pcos tanısı aldım, adetimi bekliyorum.
eşimin sperm testinde şükür sorun yok.
doktor kilo vermemi söyledi ama ben galiba aceleci davranıyorum, ne yapmalı?
bide devlet ve özel kısmının da ücretlerinden bahseder misiniz?
1,5 senelik evliyim ama 4-5 aydır istiyoruz bebek.Ben devlete gitmedim hiç canım devlet ücretsiz. Özeller de ise gittiğin hastaneye göre değişiyor genelde muayeneler 150 200den başlıyor 350ye kadar olan var. SGK varsa o da. Özelde muayene olup devlette tahlillerini yaptırabilirsin. Genelde tahliller daha pahalı tutuyor. Kilon varsa pkolarda sorun oluyor kilo da ver bu süreçte yürüyüş yapmak çok iyiymiş. Ben yeni pko tanısı aldım klomene başlattı doktor çarşamba günü gideceğim yumurta oluşmuş mu diye bakacaklar. Ne zamandır evlisin yeni isen kilo verdikten sonra başlayabilirsin tedaviye
Canım az önce geldim hastaneden yolum uzundu sağda 2 solda 1 yumurtam gelişmiş çok iyi dedi doktor iğneye gerek yok kendiniz deneyin zaten catlamak üzere dedi bugünden itibaren gün aşırı deneyin dedi ve 9 Nisan'da başlamam için duphaston verdi bakalım batı bekliycem inşallah güzel haberler alırızBenim akşam oluyor genelde sağda bi kere de solda oldu sanki biri tutup sıkıyor gibi. Doktora gittiniz mi sonuç ne canım oluşmuş mu yumurta?
Klomen kullanırken olmadı ama çatlatma iğnesinden sonra kasıklarımda oldu özellikle sağ kasığımda.zaten iki yumurta da sağ yumurtalıkta.inşallah tutmuştur bakalım gelde bekle 10 günBenim bugün ilaç bitiyor kasıklarında sancı oldu mu canım ilacı kullanırken
İnşallah canım güzel haberlerimizi paylaşırız burdanCanım az önce geldim hastaneden yolum uzundu sağda 2 solda 1 yumurtam gelişmiş çok iyi dedi doktor iğneye gerek yok kendiniz deneyin zaten catlamak üzere dedi bugünden itibaren gün aşırı deneyin dedi ve 9 Nisan'da başlamam için duphaston verdi bakalım batı bekliycem inşallah güzel haberler alırız
Ay inşallah ya. Kaçıncı kullanmanız klomeni?Klomen kullanırken olmadı ama çatlatma iğnesinden sonra kasıklarımda oldu özellikle sağ kasığımda.zaten iki yumurta da sağ yumurtalıkta.inşallah tutmuştur bakalım gelde bekle 10 gün
Evet canım ilkİnşallah canım güzel haberlerimizi paylaşırız burdanİlk klomen kullanmanız mıydı ?
İnşallah canımHerkese merhabalar :) böyle başlık görünce bende yazmak istedim. Bende bugün doktora gittim adetimin 3. Günüydü klomen verdi. Perşembe günü başlayacağım ilk kez. Bende 8 aydır korunmasızdım ama hamile kalamadım. Çok ısrar ettiğim için artık bana ilaç verdi :) bi internette araştırayım neymiş derken bir sürü mesajlar gördüm. Hadi bakalım herkesin güzel haberlerini görürüz inşallah burda
Henüz değil canım, öncesinde hormon testi yumurta takibi yaptık. Biraz yumurtamı kalitesiz buldu. Sanırım bu klomen de yanıt vermezse röntgen demiştiİnşallah canımRahim filmi çekin dedi mi peki?
Canım ben 36 saat sonra ile kaldım klomende ama kimyasala döndü 24 erken diye düşünüyorum 30. Saat en iyisi iğne anca etki ediyorÇatlatma iğnesini yumurtlama döneminde verdi yani şöyle 19 martta adet oldum.adetin 2.günü klomen başladık. 31 martta kontrole gittiğimde 2 yumurtan büyümüş dedi iğne verdi bu akşam kullan 24 saat sonra ilişkiye başla yapabildiğin kadar yap dedi ama üst üste çok zor oldu yani
Merhabalar . Bende bu ay klomen kullandım pazartesı yumurtam büyümüştü aradan 7gun gectı ama sol tarafıma dün sızı vurdu ve gece lekenlenmem oldu hastalığıma daha 12gun var afedersınız ama sadece tuvalete gıdınce gelıyor o da çok degıl lekelenme olarak . Anlamadım neden ole oldu?
Hayırlı olsun canım umarım güzel haberler paylaşırız burdanKızlar merhaba bende yarın femaraya başlıyorum
Canım ben 36 saat sonra ile kaldım klomende ama kimyasala döndü 24 erken diye düşünüyorum 30. Saat en iyisi iğne anca etki ediyor
Gün aşırı mı ilişki olmuştu canım?Canım ben 36 saat sonra ile kaldım klomende ama kimyasala döndü 24 erken diye düşünüyorum 30. Saat en iyisi iğne anca etki ediyor
Kaç yumurtanız gelişmişti acaba çatlatma iğnesi kullandınız mı ? Yerleşme olabilir canımMerhabalar . Bende bu ay klomen kullandım pazartesı yumurtam büyümüştü aradan 7gun gectı ama sol tarafıma dün sızı vurdu ve gece lekenlenmem oldu hastalığıma daha 12gun var afedersınız ama sadece tuvalete gıdınce gelıyor o da çok degıl lekelenme olarak . Anlamadım neden ole oldu?
30-36 saati iğnenin. ondan öncede iğne vurulcağın zaman gitmeden ilişkiye gir bence sperm içerde 24 saat yasıyor hem 36 saat gecene kadar yeni spermlerin kaliteside artıyor hemde erken çatlarsa sperm girme ihtimali yükseliyorGün aşırı mı ilişki olmuştu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?