Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben devlete gitmedim hiç canım devlet ücretsiz. Özeller de ise gittiğin hastaneye göre değişiyor genelde muayeneler 150 200den başlıyor 350ye kadar olan var. SGK varsa o da. Özelde muayene olup devlette tahlillerini yaptırabilirsin. Genelde tahliller daha pahalı tutuyor. Kilon varsa pkolarda sorun oluyor kilo da ver bu süreçte yürüyüş yapmak çok iyiymiş. Ben yeni pko tanısı aldım klomene başlattı doktor çarşamba günü gideceğim yumurta oluşmuş mu diye bakacaklar. Ne zamandır evlisin yeni isen kilo verdikten sonra başlayabilirsin tedaviye

1,5 senelik evliyim ama 4-5 aydır istiyoruz bebek.
ama yaşlarımız 30-35.

Benim akşam oluyor genelde sağda bi kere de solda oldu sanki biri tutup sıkıyor gibi. Doktora gittiniz mi sonuç ne canım oluşmuş mu yumurta?
Canım az önce geldim hastaneden yolum uzundu sağda 2 solda 1 yumurtam gelişmiş çok iyi dedi doktor iğneye gerek yok kendiniz deneyin zaten catlamak üzere dedi bugünden itibaren gün aşırı deneyin dedi ve 9 Nisan'da başlamam için duphaston verdi bakalım batı bekliycem inşallah güzel haberler alırız

Benim bugün ilaç bitiyor kasıklarında sancı oldu mu canım ilacı kullanırken
Klomen kullanırken olmadı ama çatlatma iğnesinden sonra kasıklarımda oldu özellikle sağ kasığımda.zaten iki yumurta da sağ yumurtalıkta.inşallah tutmuştur bakalım gelde bekle 10 gün

İnşallah canım güzel haberlerimizi paylaşırız burdan İlk klomen kullanmanız mıydı ?

Klomen kullanırken olmadı ama çatlatma iğnesinden sonra kasıklarımda oldu özellikle sağ kasığımda.zaten iki yumurta da sağ yumurtalıkta.inşallah tutmuştur bakalım gelde bekle 10 gün
Ay inşallah ya. Kaçıncı kullanmanız klomeni?

Herkese merhabalar :) böyle başlık görünce bende yazmak istedim. Bende bugün doktora gittim adetimin 3. Günüydü klomen verdi. Perşembe günü başlayacağım ilk kez. Bende 8 aydır korunmasızdım ama hamile kalamadım. Çok ısrar ettiğim için artık bana ilaç verdi :) bi internette araştırayım neymiş derken bir sürü mesajlar gördüm. Hadi bakalım herkesin güzel haberlerini görürüz inşallah burda

İnşallah canım Rahim filmi çekin dedi mi peki?

İnşallah canım Rahim filmi çekin dedi mi peki?
Henüz değil canım, öncesinde hormon testi yumurta takibi yaptık. Biraz yumurtamı kalitesiz buldu. Sanırım bu klomen de yanıt vermezse röntgen demişti

Canım ben 36 saat sonra ile kaldım klomende ama kimyasala döndü 24 erken diye düşünüyorum 30. Saat en iyisi iğne anca etki ediyor

Merhabalar . Bende bu ay klomen kullandım pazartesı yumurtam büyümüştü aradan 7gun gectı ama sol tarafıma dün sızı vurdu ve gece lekenlenmem oldu hastalığıma daha 12gun var afedersınız ama sadece tuvalete gıdınce gelıyor o da çok degıl lekelenme olarak . Anlamadım neden ole oldu?

Canım ben 36 saat sonra ile kaldım klomende ama kimyasala döndü 24 erken diye düşünüyorum 30. Saat en iyisi iğne anca etki ediyor
Gün aşırı mı ilişki olmuştu canım?

Kaç yumurtanız gelişmişti acaba çatlatma iğnesi kullandınız mı ? Yerleşme olabilir canım

Kontrole gittim bugün sağda 16 mm bir yumurta oluşmuş. Eşimin sperm hızı biraz düşük olduğu için aşılama yapalım hemen dedi moralim çok bozuldu bu ay yaptırmayı düşünmüyoruz zaten başka doktora mı gitsem sperm hızı düşük olunca aşılamadan başka tedavi yok mu?

Gün aşırı mı ilişki olmuştu canım?
30-36 saati iğnenin. ondan öncede iğne vurulcağın zaman gitmeden ilişkiye gir bence sperm içerde 24 saat yasıyor hem 36 saat gecene kadar yeni spermlerin kaliteside artıyor hemde erken çatlarsa sperm girme ihtimali yükseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…