- 29 Ocak 2020
- 2.231
- 3.521
- 133
Birde sabah olsun ilişkileriniz sperm daha kaliteli oluyormuşGün aşırı mı ilişki olmuştu canım?
Eşimin sperm hızı düşük moralim çok bozuldu doktor direkt aşılama deyince sanki normal yolla olmayacakmış gibi geldi birden30-36 saati iğnenin. ondan öncede iğne vurulcağın zaman gitmeden ilişkiye gir bence sperm içerde 24 saat yasıyor hem 36 saat gecene kadar yeni spermlerin kaliteside artıyor hemde erken çatlarsa sperm girme ihtimali yükseliyor
Sabah yapmaya özen gösteririmBirde sabah olsun ilişkileriniz sperm daha kaliteli oluyormuşben ilişkiye girmedim 36 saat oldu sonra 36 saat bekledim yine gün aşırı yapmadım sperm kalitesi düşüyor çünkü kimyasala ondan döndü bence benimde
Acilde yaptırıyorum ben kuzum korkuyorumEşimin sperm hızı düşük moralim çok bozuldu doktor direkt aşılama deyince sanki normal yolla olmayacakmış gibi geldi birdeniğneyi siz mi yaptınız acilde mi yaptırdınız?
Bende acilde yaptırayım en iyisiAcilde yaptırıyorum ben kuzum korkuyorumSperm hızı için keçi boynuzu kürü var canım 2.5 bardak suyu kaynatıp 6-7 adet keçiboynuzunu yıkayıp kırarak kaynamış suya atıyoruz 3 dk. kaynıyor sonra 20 dk dinlendir ve süz. İki akşam için bu. İlk hafta sabah akşam içiyor sonrada her akşam yatmadan önce en az 3 ay süreyle içecek eşin. İyi geldiğini duydum forumda. Bizde oda normal ama olmuyor görüyorsun Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak artık
Var pko 2 senelik evliyiz 1.5 senedir olmuyor soğan kürünü denicem bu ay inşallah faydası olur özele gidiyorsanız para için yapıyorlar onu moralinizi bozmayınBende acilde yaptırayım en iyisibir yumurtanın olması bile iyi gelmişti bana ilk ilaç kullanımında çoğu kişinin hemen oluşmuyor yumurta ama işte eşimdeki sıkıntı da olunca moraller yerde eşim kendi doktoruma göstermiş sıkıntı olmaz demiş bu doktor neden direkt aşılama dedi anlamadım. Sizin kaç ay oldu evleneli pko mu var canım?
Umarım para için söylemiştir. İstanbulda özel bi doktora gittim normalde başka şehirde yaşıyorum. Daha önce bi kaç doktora gittim pko olduğunu bile söylemediler bi bu söyledi her gittiğimde bu doktora bi şok yaşıyorumVar pko 2 senelik evliyiz 1.5 senedir olmuyor soğan kürünü denicem bu ay inşallah faydası olur özele gidiyorsanız para için yapıyorlar onu moralinizi bozmayın
İlaçla birlikte mi yapacaksınız soğan kürünü ?Var pko 2 senelik evliyiz 1.5 senedir olmuyor soğan kürünü denicem bu ay inşallah faydası olur özele gidiyorsanız para için yapıyorlar onu moralinizi bozmayın
Aynen canım rahmi temizliyor iltihap varsa döküyor ve yumurtayı kaliteli yapıyormuş bugun 3. Günüm 7. Gün başlarım forumda okudumda hamile kalan çok varİlaçla birlikte mi yapacaksınız soğan kürünü ?
Bende yapmayı düşünüyorum pkoya iyi geliyormuş. Bir de maydanoz kürü deneyen akrabalarım oldu klomenle hamile kalamayıp maydanoz kürüyle hamile kaldılar. Sizin pko teşhisi ne zaman konuldu benim kan tahlillerim normal adetlerim de gününde olur ovulasyon testiyle yumurtlama da görüyorum sadece yumurtalığa bakarak pko dedi güvenmeli miyim bu doktora bilemedim diğerleri öyle bişey söylemedi bi tanesi küçük kistik yumurtalar var demişti pko mu dedim hayır dedi yumurtan çok sadece ultrason görüntüsünden pko teşhisi koyulur muAynen canım rahmi temizliyor iltihap varsa döküyor ve yumurtayı kaliteli yapıyormuş bugun 3. Günüm 7. Gün başlarım forumda okudumda hamile kalan çok var
Bende bekarlıktan beri var Bi gidiyor bir geliyor belli olmuyor bu pko mesela suan yok dedi Dr bugun baktığında 20 gün sonra oluyor mesela ilginç bir şey adetle gidiyor tekrar oluyor genelde benim ilaçsız ovülasyon olmuyor 2 ay regl olmadım kimyasaldan sonra mesela tarlusal ile söktürdük yumurtalarım tembel malesef ondan küre güveniyorum C-life macunda aldım ama kullanamıyorum tadı çok kötü geldi banaBende yapmayı düşünüyorum pkoya iyi geliyormuş. Bir de maydanoz kürü deneyen akrabalarım oldu klomenle hamile kalamayıp maydanoz kürüyle hamile kaldılar. Sizin pko teşhisi ne zaman konuldu benim kan tahlillerim normal adetlerim de gününde olur ovulasyon testiyle yumurtlama da görüyorum sadece yumurtalığa bakarak pko dedi güvenmeli miyim bu doktora bilemedim diğerleri öyle bişey söylemedi bi tanesi küçük kistik yumurtalar var demişti pko mu dedim hayır dedi yumurtan çok sadece ultrason görüntüsünden pko teşhisi koyulur mu
Görünüp görünmeme durumu varsa diğerleri görmemiş denk gelmemiş olabilirler. Ama bana bişey sormadan adet düzenimi filan direk pko dedi sonuçlarımı da ben gösterdim istemedi benden bişey önceki başka doktorda yaptırdığım sonuçlara bakıp sonuçlar güzel dedi o kadar. İyi bi doktor diye gittim tüp bebek uzmanı normalde rahim filmi çekilmeden aşılama mı olurmuşBende bekarlıktan beri var Bi gidiyor bir geliyor belli olmuyor bu pko mesela suan yok dedi Dr bugun baktığında 20 gün sonra oluyor mesela ilginç bir şey adetle gidiyor tekrar oluyor genelde benim ilaçsız ovülasyon olmuyor 2 ay regl olmadım kimyasaldan sonra mesela tarlusal ile söktürdük yumurtalarım tembel malesef ondan küre güveniyorum C-life macunda aldım ama kullanamıyorum tadı çok kötü geldi bana
Hayır doktoru değiştir bence benim ilk hormon tahlili yapıldı bir sıkıntı çıkmadı onda sonra inofolic combi takviye verdi ilk doktorum 2 ay onu kullandım gebelik olmadı. Sonra yine gittim hsg çekelim klomen tedavisinden önce dedi hsg yapıldı solda hafif tıkanıklık vardı hsgde açıldı oda daha sonra klomene başladık işte 3.de tuttu oda kimyasala döndü dediğim gibi 2 ay adet görmedim o kimyasaldan sonra tarlusal ile söktürdük. Gelelim geçen aya klomene başladık yine yumurta gelişmedi ilk kutuda ikinciyi kullandım tekrar gittim 16mm ve 14mm vardı iğneyi gece 11de ol dedi az daha gelişsin diye ve malesef tutmadı regl oldum. Bugun 2. Kür için tekrar gittim klomene artık gec cevap verdiği için yumurtalarım femara istedim tamam ondan kullan dedi işte yarın başlıcam bakalım onun yanında inofolic combi de kullanıcam hem folic asit hem pko içinmiş oda soğan kürü ile desteklicem bide ne olur bilemiyorum. Bu ayda tutmazsa ara vercez dedi doktorGörünüp görünmeme durumu varsa diğerleri görmemiş denk gelmemiş olabilirler. Ama bana bişey sormadan adet düzenimi filan direk pko dedi sonuçlarımı da ben gösterdim istemedi benden bişey önceki başka doktorda yaptırdığım sonuçlara bakıp sonuçlar güzel dedi o kadar. İyi bi doktor diye gittim tüp bebek uzmanı normalde rahim filmi çekilmeden aşılama mı olurmuş
Ikı tane gelıstı canım bırı sağda dıgerı solda . Çatlatma ıgnesı kullanmadım . İnş canım o kadar çok ıstıyorum kı ıns Rabbım nasıp eder ısteyen herkeseKaç yumurtanız gelişmişti acaba çatlatma iğnesi kullandınız mı ? Yerleşme olabilir canım
Benim ilk gebeliğim dış gebelikti normal yollardan kalmıştım.sonra ikinci gebeliğim yine normal yollardan oldu 4 yaşındayken tekrar hamile kaldım o da 3-4 gün içinde düştü kimyasal gebelikti o da.yaşım 36 olduğu için ve daha sonra 6 ayda hamile kalamadığım için doktorum herşey normal de olsa klomen kullanalım dedi.ben çatlatma iğnesi olup aynı gün hamile kalan da çok okudum.bence biraz kısmet işi.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım ben 36 saat sonra ile kaldım klomende ama kimyasala döndü 24 erken diye düşünüyorum 30. Saat en iyisi iğne anca etki ediyor
Merhaba hoşgeldiniz. Bende yarın başlayacağım çok heyecanlıyım inşallah bu ay bitimine doğru güzel haberler veririz hepimizBende ayın 3'ün de başladım. Adetimin 3. gününde. Yarın son. Hergün 2 tane yazdı doktor. Yanında folik asitte alıyorum. Adetim 1 gün uzun sürdü sanırım ilaçla alakalı. Şu an herşey normal gibi. Sinirsel anlamda öfke dalgalarım dışında tabii. Birde adet sonrası ilişki sırasında kanamam oldu. Acele ettik belki ama acaba bişey mi oldu bilemedim. Adet bittikten sonra devammı etti bilmiyorum. Ama bildiğiniz kırmızı kan geldi. Adet kanaması gibi değil. Ovulasyon testi yaptım sanırım erken yumurtlayacağım. ikinci çizgide kendini baya gösterdi. İnşallah bebeğimi alırım kucağıma. Dilerim tedavi olumlu sonuçlanır...
İnşallah. Ben de ayın 13 ünde kontrole gideceğim doktoruma. İnşallah hepimiz hamile kalırızMerhaba hoşgeldiniz. Bende yarın başlayacağım çok heyecanlıyım inşallah bu ay bitimine doğru güzel haberler veririz hepimiz
Femara daha iyi sanırım. Benim de tutmazsa bu ay başka doktora başlayıp femara isterim. Klomeni kaç mg olandan kullanmıştınız?Hayır doktoru değiştir bence benim ilk hormon tahlili yapıldı bir sıkıntı çıkmadı onda sonra inofolic combi takviye verdi ilk doktorum 2 ay onu kullandım gebelik olmadı. Sonra yine gittim hsg çekelim klomen tedavisinden önce dedi hsg yapıldı solda hafif tıkanıklık vardı hsgde açıldı oda daha sonra klomene başladık işte 3.de tuttu oda kimyasala döndü dediğim gibi 2 ay adet görmedim o kimyasaldan sonra tarlusal ile söktürdük. Gelelim geçen aya klomene başladık yine yumurta gelişmedi ilk kutuda ikinciyi kullandım tekrar gittim 16mm ve 14mm vardı iğneyi gece 11de ol dedi az daha gelişsin diye ve malesef tutmadı regl oldum. Bugun 2. Kür için tekrar gittim klomene artık gec cevap verdiği için yumurtalarım femara istedim tamam ondan kullan dedi işte yarın başlıcam bakalım onun yanında inofolic combi de kullanıcam hem folic asit hem pko içinmiş oda soğan kürü ile desteklicem bide ne olur bilemiyorum. Bu ayda tutmazsa ara vercez dedi doktor
Ay inşallah sizinle 2 gün arayla gidiyoruz. Valla bende çok heyecanlıyım yani 8 ay korunmasından sonra bu ilaç gerçekten iyi gelecek mi çok merak ediyorumİnşallah. Ben de ayın 13 ünde kontrole gideceğim doktoruma. İnşallah hepimiz hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?