Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar Bende konuya dahil olmak istedim Bende 7 aydır korunmuyorum bu süreçte pko dendi prolaktin yüksekliği erkeksi hormonların yüksekliği gibi bir sürü sey dendi. İki aydır doktora gtmiyordum. Cuma günü biraz arastırma sonrası bir doktora gttim ve klomene başladım. Benim de bugün 2.günüm. Yanında bana ve eşime advanced plus diye bir vitamin verdi. Eczanede alırken tuzlu olduğunu öğrendim d vitamini ve folik asit verdi. Çatlatma iğnesinden bahsetmedi burdan öğrendim detaylarını. 10 gün sonra gel dedi vajinal ultrason bakıcaz dedi. Korkarak bekliyorum daha önce hiç baktırmadım acıdan bu sefer dişimi sıkıcam diyorum ama hayırlısı

Kızlar çatlatma iğnesi yaptım sizde durumlar nedir
Canım hadi bakalım inşallah tutar bu arayı değerlendirmek gerekiyor sanırım. Benim kontrolüm perşembe günü bakalım iğne vuracak mı hiç bilmiyorum ama vurmazsa da isteyeceğim vurması için.

Klasik muayene gibi düşünün hiç bi acısı sızısı yok. Ama bunca tetkiklere rağmen hiç vajinadan kontrol edilmedi mi ben mi yanlış anladım yoksa

Benim doktorum beni çağırmadı kontrole o yüzden bilmiyorum ama ben yumurtlama testi kullandım ilk kullandığımda yumurtam oluşmadı bu ay kullandığımda sabah akşam içtim ve yumurtlama masajı yaptım ve yumurtam oluştu sonrasında da yine testte çatladığını gördüm değerlendirdik şimdi bekliyorum

Acımaz ya korkma inş hamiş kalırsın

Canım hadi bakalım inşallah tutar bu arayı değerlendirmek gerekiyor sanırım. Benim kontrolüm perşembe günü bakalım iğne vuracak mı hiç bilmiyorum ama vurmazsa da isteyeceğim vurması için.
Klomen mi kullanmıştın canım ? Büyük ihtimal verir bazen kendiliğinden çatlayacağını söyleyip vermiyorlarmış. İnş tutar bu sefer

Doktor kontrolünde takip ettirsen daha iyi canım ilaç ve çatlatma iğnesini. Ben ovulasyon testi yapıyorum 2 gündür pozitifi göremedim daha çarşamba günü 16 mm olmuş dedi pazar çatlatma iğnesi yap dedi sonrasına ilişki önerdi benim cuma pazar ilişki oldu çarşambadan sonra ovulasyon testi yapmadım umarım kaçırmamışımdır çünkü diğer aylar hep yumurtlama sancısı çatlamasını falan hep hissederdim bu sefer de yumurtlamayı hissettim 16 mm olmuş dedi doktor önceki gün baya ağrım oldu sonra kesildi anlamadım bişey

Merhaba. Ben de 2. Klomen denememe bugun basliyorum. Ilk denememde 1 yumurta olustu ama catlatma ignesinden 1 hafta sonra regl oldum. Yani ovulasyon gerceklesmedi gorunuse gore. Umarim 2. Denemede yuzum guler. Herkese sevgiler ve iyi sanslar

Bende yumurtlama testi yapıyorum normalde 2 gün koyu çizgi olurdu.bu ay çatlatma iğnesinden sonra 4-5 gün koyu çıktı.sonra yapmaya devam etmedim yani iğne yanıltıcı olabiliyor sürekli bi yumurtlama dönemindeymişim gibi gösteriyordu.bence iğne kullandığın aylarda test sonuçlarına aldanma

Birde şey sorcam çatlatma iğnesinden kaç gün sonra gebelik testi yaptınız?benim perşembe 15 gün olacak.perşembe mi cuma mı test yapayım?

Selam hanımlar bende dün basladim klomen e bakalim cuma gunu kontrole gidecegim Rabbim hak eden isteyen herkese evlat nasip etsin

Klomen mi kullanmıştın canım ? Büyük ihtimal verir bazen kendiliğinden çatlayacağını söyleyip vermiyorlarmış. İnş tutar bu sefer
Evet canım klomen kullandım. Benim yumurtam oluşuyordu hep aslında ama çatlamıyor kendiliğinden demişti. Bilmiyorum göreceğiz inşallah tutar canım beklemek öyle zorki

Bende varıım ay sonu regl olmam gerek 28inde. Ozaman ilk 5 gün içinde gel dedi doktorum. Sakaryadan selamlar hepimiz hayırlı haber alalım inşaallah

Hanımlar merak ediyorum özel hastanede tedavi olanlar, doktorumuz geri çağırınca kontrol olarak mı geçiyor yoksa her seferinde muayene ücreti alıyorlarmı?

Hanımlar merak ediyorum özel hastanede tedavi olanlar, doktorumuz geri çağırınca kontrol olarak mı geçiyor yoksa her seferinde muayene ücreti alıyorlarmı?
10 gün içinde çağrırsa kontrol 10 günü geçerse tekrar muayene ücreti ödüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…