Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Klomen tedavisiyle mi oldu senin?Yaa çok geçmiş olsun neler yaşamısın böylerahim filmi çekinmemiş miydin bu arada kuzu sen? Her şerde bir hayır vardır demişler baksana ilerlese fark edilmese baya bir sorun olacakmış. İnşallah bir an önce kendini toparlarsın önce sağlık sonrası Allah’ın izniyle gelir inşallah
Bende nisanda birlikte başlamıştık üstüne kaç kez klomen rahim filmi derken nasip oldu çok şükür. 3 aylığız suan ilk 3 ay da biraz sıkıntılı geçti düzeldik çok şükür. Allah’ım inşallah hayırlı vakitte sizlere de nasip etsin sizde benim dualarımdasınız
Tebrik ederim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağınaÇok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir denemelere başlarsınız umarımBen de az önce öğrendim daha bata var sağlıklı ilerler inşallah.
26 26 mm yumurtayla hamile kaldınız mı? Benım de yumurtalarım 26mm ve diğerleri 13 15 16 11 mm imiş. 26 ıcın ovitrelle oldum bugün diğerleri de arkadan gelır çatlar dedi acaba 26 çatlayınca sağlıklı dollenebilir mi ?Bu ay bende tekrardan klomen kullandim çatlama iğnesi vermedi gecen hafta gittigimde doktor rahim kalinligi cok iyi dedi yumurtalar 25 26mm olarak sag ve sol tarafta varmis onlarda catlamak uzereymis gun verdi butun gunleri degerlendirdim bakalim 1 haftam kaldi ama yumurta boyutlari cok buyuk internetten baktigim kadariyla tutmaz diyolar
Evet hamile kaldim ama kimyasal gebelikti26 26 mm yumurtayla hamile kaldınız mı? Benım de yumurtalarım 26mm ve diğerleri 13 15 16 11 mm imiş. 26 ıcın ovitrelle oldum bugün diğerleri de arkadan gelır çatlar dedi acaba 26 çatlayınca sağlıklı dollenebilir mi ?
Demeyin yaaaa. Bu nasıl bir doktor derim ozaman 26mm ıcın neden çatlatma iğnesi verdi ki. 16mm 12mm olan yumurtalar ıcın vermemiştir bence. Cunku onlar da çok küçükler daha. 20-24 olmalıymış Kİ çatlatma iğnesi olmalıymış. Allahım korusun ınsallah kötü bsy olmaz, pzt gel çatladı mı bakalım dedi birde. Estrofem verdi birde.Evet hamile kaldim ama kimyasal gebeliktiyumurtanin kalitesiyle mi alakali bilemiyorum ama farkli bir doktora gitmistim kimyasal gebelik gecirdigim zaman o doktor 26 mm yumurta ile cok zor gebe kalinir kalinsa bile sagliksiz olabiliyo demisti
Catlamasi daha iyi aslinda kist olmaz en azindanDemeyin yaaaa. Bu nasıl bir doktor derim ozaman 26mm ıcın neden çatlatma iğnesi verdi ki. 16mm 12mm olan yumurtalar ıcın vermemiştir bence. Cunku onlar da çok küçükler daha. 20-24 olmalıymış Kİ çatlatma iğnesi olmalıymış. Allahım korusun ınsallah kötü bsy olmaz, pzt gel çatladı mı bakalım dedi birde. Estrofem verdi birde.
Teşekkürler sizi yordumCatlamasi daha iyi aslinda kist olmaz en azindanama nasibinizde varsa saglikli gebelikte olur ben 1.5seneden sonra kimyasal gebelik gecirince rahatladim en azindan hamile kalabiliyorum diye
Hayirlisiyla saglicakla olur insallah kuzumKızlar ben de nisan ayında birlikte başladığımız gibi klomen kullanmıştım. Sonra kistler olmuştu filan derken ara verdi doktor. Biz de biraz doktorsuz ilaçsız deneyelim dedik olmadı. Doktora başladık tekrar aşılama istiyoruz dedik direkt. Çünkü eşim tekrar test verdiğinde yarı yarıya düşmüştü değerleri. Rahim filmi çekildim 15 gün önce. Temiz çıktı şükür. 10 gün öncede kondilom ameliyatı oldum. Biyopsi 5 güne çıkacak inş siğil değildir. Onun iyileşme süresi filan derken bu adetimle başlayacaktık. Annemler covit oldu biraz rahatsız annem kafam yerinde değil ne yapıcam bilmiyorum doktor duygu durumu önemli dedi istiyorsan bi dahaki ay başlayalım kararsızım hala adetimin sökülmesini bekliyorum şu an ona göre aşılama yapıp yapmayacağıma karar veririmbu arada o kadar doktor gezmiştim her biri farklı bişey demişti son olarak kendi doktorum da pcosun dedi ama tahlillerin pcoyla uyuşmuyor. Bir de yumurtan da kendiliğinden oluuor çatlıyor dedi velhasıl o da anlam veremedi dua edin hayırlısıyla olsun inşallah isteyen herkese nasip olsun
İnşallah canım dua etHayirlisiyla saglicakla olur insallah kuzumhazir hissetmek onemli sen kendin daha iyi bilirsin tabi annenlerde insallah saglicakla atlatirlar. Benim soyle oldu 3 ay klomen catlatma ignesinden sonra rahim filmi cekildim o ayi degerlendirmedik ertesi ay banada doktor asilama demisti o yuzden 5 gun klomen 5 gun femara kullandim. Sonra kontrole gittigimde muayene esnasinda doktor yumurtanin catladigini soyledi. Ben rahin filmi ve o ay tamamen saglikli dogal beslenmeye yonelmistik esimle ikisinin etkisi oldugunu dusunuyorum. Insallah hayirli vkitte saglicakla gelir sizinde bebisiniz
Ederim tabii kiİnşallah canım dua etben bu ay aşılamaya başlıcam sanırım. Pazartesi gidecem doktora adetin 3. Günü içimde bi his bu sefer olacak gibi
Maalesef geçen ay doğum kontrol ilacı almama rağmen kist oluşmuş 2 tane biri 32 mm diğeri 26 mm. Bu ay aşılamaya başlayamıyoruz. Doğum kontrol verdi yine. Gynelle diye bi ilaç bakalım hayırlısıEderim tabii kiinsallah hayirli sonuclarla gelirsin bir daha ki ay
Vardir bunda da bir hayir kuzu sonunda gelecekse mucizen bir aydan bisi olmazMaalesef geçen ay doğum kontrol ilacı almama rağmen kist oluşmuş 2 tane biri 32 mm diğeri 26 mm. Bu ay aşılamaya başlayamıyoruz. Doğum kontrol verdi yine. Gynelle diye bi ilaç bakalım hayırlısı
Yaaa çok ama çok ama çok sevindim. Allahım sağ salin kucağına da almayı nasip etsin inşallah çok çok aminn. Kuzum ben hsg çekilmeyi düşünüyordum ama hamile kalabilniştim derken hsgye çok öncelik vermemiştik kürtajdan sonra biraz biz denedk doktorum belki kendi kendine olur demişti sonra tekrar başlayacağımı zaman bi hsg çekilcektk ki doktora gittiğimde miyomum büyüdüğünü öğrendik. Miyoma müdahale etmemiştik önceden çünkü küçüktü miyom ameliyatları malesef çok riskli hiç çocuğum olmadığı için kaöınmıştık küçük diye de ama büyüyünce doktorm artık bu riski almamız gerektiğini söyledi çünkü bi anda bu kadar büyüdüyse başka sorunlar olabilir hemde hamile kalmanı önermiyorum böyle dedi iyi ki de başlamışız ultrasonda gözüktüğü gibi olmadı çünkü meğer benin yaramaz miyomum arka tarafa doğru büyümüş ve arter damarın üstündeymiş yani ameliyat çok riskli geçti bi kanama olsa mecbur rahmim alınacaktı allahtan gerçekten çok ama çok iyi bi doktora gidiyordum hemşireker bile kimse normalde bu ameliyatı yapmaz araştırmaya yollarlar vs dedi doktorun seni çok sevdiği için kimseye bırakmam ben onu demiş Allah razı olsun baika yerde olsam çünkü kimse uğraşmadan alırdı rahmi. Yapışıklık sağ tarafımdaymış ben hamile kaldığımda sol taraftan yumurtlamıştım hatta buna bile baktık sonra doktorumla ameliyat olmasam tek tiple devam edecektim. Her işte bi hayır varmış diyorum kızlar. Eğer açık miyom ameliyatı olmasam bu sorunlar ortaya çıkmayacak ve ben sürejli tekrarlayan düşüklet yaşayacaktım ilki 9.haftada ama Allah korusun devam rtse bile 30.haftalarda gerilik yüzünden bile sonlandırmak zorunda kalacağımız seneryolar olabilirdi dedi doktorum. 3 ay sahalara veda ediyorum anlayacağınız üç ay sonra farklı bi ilaçla tedaviye başlıcam inşallajYaa çok geçmiş olsun neler yaşamısın böylerahim filmi çekinmemiş miydin bu arada kuzu sen? Her şerde bir hayır vardır demişler baksana ilerlese fark edilmese baya bir sorun olacakmış. İnşallah bir an önce kendini toparlarsın önce sağlık sonrası Allah’ın izniyle gelir inşallah
Bende nisanda birlikte başlamıştık üstüne kaç kez klomen rahim filmi derken nasip oldu çok şükür. 3 aylığız suan ilk 3 ay da biraz sıkıntılı geçti düzeldik çok şükür. Allah’ım inşallah hayırlı vakitte sizlere de nasip etsin sizde benim dualarımdasınız
Yaa çok geçmiş olsun kuzu. Aynen öyle her şerde bir hayır var. Geç olsun da yeterki sağlıcakla gelsin. Çok şükür ki sınırdan dönmüşsün kötü senaryonunYaaa çok ama çok ama çok sevindim. Allahım sağ salin kucağına da almayı nasip etsin inşallah çok çok aminn. Kuzum ben hsg çekilmeyi düşünüyordum ama hamile kalabilniştim derken hsgye çok öncelik vermemiştik kürtajdan sonra biraz biz denedk doktorum belki kendi kendine olur demişti sonra tekrar başlayacağımı zaman bi hsg çekilcektk ki doktora gittiğimde miyomum büyüdüğünü öğrendik. Miyoma müdahale etmemiştik önceden çünkü küçüktü miyom ameliyatları malesef çok riskli hiç çocuğum olmadığı için kaöınmıştık küçük diye de ama büyüyünce doktorm artık bu riski almamız gerektiğini söyledi çünkü bi anda bu kadar büyüdüyse başka sorunlar olabilir hemde hamile kalmanı önermiyorum böyle dedi iyi ki de başlamışız ultrasonda gözüktüğü gibi olmadı çünkü meğer benin yaramaz miyomum arka tarafa doğru büyümüş ve arter damarın üstündeymiş yani ameliyat çok riskli geçti bi kanama olsa mecbur rahmim alınacaktı allahtan gerçekten çok ama çok iyi bi doktora gidiyordum hemşireker bile kimse normalde bu ameliyatı yapmaz araştırmaya yollarlar vs dedi doktorun seni çok sevdiği için kimseye bırakmam ben onu demiş Allah razı olsun baika yerde olsam çünkü kimse uğraşmadan alırdı rahmi. Yapışıklık sağ tarafımdaymış ben hamile kaldığımda sol taraftan yumurtlamıştım hatta buna bile baktık sonra doktorumla ameliyat olmasam tek tiple devam edecektim. Her işte bi hayır varmış diyorum kızlar. Eğer açık miyom ameliyatı olmasam bu sorunlar ortaya çıkmayacak ve ben sürejli tekrarlayan düşüklet yaşayacaktım ilki 9.haftada ama Allah korusun devam rtse bile 30.haftalarda gerilik yüzünden bile sonlandırmak zorunda kalacağımız seneryolar olabilirdi dedi doktorum. 3 ay sahalara veda ediyorum anlayacağınız üç ay sonra farklı bi ilaçla tedaviye başlıcam inşallaj
İnşallah canım inşallah ara ara giriyorum kusura bakmayın. Senin nasıl gidiyor hamilelik umarım herşey çok çok çok yolunda ve güzeldir çok sevindim çünkü hiç tanışmasakta hiç görmesemde çünkü burda daha çok destek oldunuz bir çok arkadaşımdan umarım herkes hayırlı bi şekilde bu mutluluğa ulaşırYaa çok geçmiş olsun kuzu. Aynen öyle her şerde bir hayır var. Geç olsun da yeterki sağlıcakla gelsin. Çok şükür ki sınırdan dönmüşsün kötü senaryonunbunca şeyden sonra biraz kafanı dinlemek bosaltmak iyi gelir umarım sana
İyi gidiyor çok şükür sağolasın kuzu ama sonradan olunca sanırım bişey olcak korkusu bitmiyor. Bende çok girmiyorum arada sizden haber var mı diye giriyorum inan. Bende kimseyle konusamadıklarımı sizle konuştum. İnsallah dertlerimiz gibi sevinçlerimizde bir olur hayırlısıylaİnşallah canım inşallah ara ara giriyorum kusura bakmayın. Senin nasıl gidiyor hamilelik umarım herşey çok çok çok yolunda ve güzeldir çok sevindim çünkü hiç tanışmasakta hiç görmesemde çünkü burda daha çok destek oldunuz bir çok arkadaşımdan umarım herkes hayırlı bi şekilde bu mutluluğa ulaşır
Hiç korkma kuzum hemde hiç sen ne kadar iyi olursan o da o kadar iyi olur. Keyfini çıkar zor oldu ama güzel olacak de hep Allahın izniyle sağ salim kucağına alıraın inşallahİyi gidiyor çok şükür sağolasın kuzu ama sonradan olunca sanırım bişey olcak korkusu bitmiyor. Bende çok girmiyorum arada sizden haber var mı diye giriyorum inan. Bende kimseyle konusamadıklarımı sizle konuştum. İnsallah dertlerimiz gibi sevinçlerimizde bir olur hayırlısıyla
İnşallah kuzu sende aynı şekilde güzel haberleri alıp sağ salim kucağına alırsın inşallahHiç korkma kuzum hemde hiç sen ne kadar iyi olursan o da o kadar iyi olur. Keyfini çıkar zor oldu ama güzel olacak de hep Allahın izniyle sağ salim kucağına alıraın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?