Ya çok üzüldüm geçmiş olsun canımMerhaba kızlar. Yine döndüm başa. Hatırlar mısınız bilmem ama ilk ayda klomen ile hamile kalmıştım. Malesef bebeğim 8+2de durdu. Kalp atışını VS duymuştum. Şimdi kan pıhtılaşması genetik testler yapılıyor. Geçen hafta kürtaj olmuştum. Eylüle kadar bekleyeceğim eylülde tekrar bir yumurta takibi furyası. Merak ettiğim şey şu şu dönemde yakın tarihte hsg çekilen oldu mu? Doktorum gerek duymuyor ama kürtaj sonrası bazıları yaptırırsanız zararı olmaz diyor. Nerde yaptırdınız ne kadara yaptırdınız cevaplarsanız sevinirim
Teşekkür ederim canım. Şimdi Bi kaç test verdim kan pıhtılaşması ve genetik için normalde ilk düşüklerde yapmıyorlar diye özelde yaptırdım. Kürtaj sonrası patoloji ve bu testler derken Bi 4000 TL kadar harcadık. Para önemli değil ama birden beklemediğimiz şekilde oldu. Bende Bi iki ay sonra çektireyim diyorum. Nasıl geçtiğini paylaşır mısın. Doktoruma konuştum gerçi o Bi iki ay deneyelim olmazsa çekeriz dedi ama bilemiyorumYa çok üzüldüm geçmiş olsun canımben pazartesi günü çektireceğim daha 1500 tl anestezili olacak
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonra sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın. Ben çekilmedim daha ama istanbula gideceğim ailemin yanına orda çektirmek istiyorum sonomed görüntüleme merkezini duydum ağrısız oluyormış fiyatı da çok yüksek değildi sanırım bi araştır istersen.Merhaba kızlar. Yine döndüm başa. Hatırlar mısınız bilmem ama ilk ayda klomen ile hamile kalmıştım. Malesef bebeğim 8+2de durdu. Kalp atışını VS duymuştum. Şimdi kan pıhtılaşması genetik testler yapılıyor. Geçen hafta kürtaj olmuştum. Eylüle kadar bekleyeceğim eylülde tekrar bir yumurta takibi furyası. Merak ettiğim şey şu şu dönemde yakın tarihte hsg çekilen oldu mu? Doktorum gerek duymuyor ama kürtaj sonrası bazıları yaptırırsanız zararı olmaz diyor. Nerde yaptırdınız ne kadara yaptırdınız cevaplarsanız sevinirim
Sonucu güzel olsun da inşallah paranın yerine koyulurTeşekkür ederim canım. Şimdi Bi kaç test verdim kan pıhtılaşması ve genetik için normalde ilk düşüklerde yapmıyorlar diye özelde yaptırdım. Kürtaj sonrası patoloji ve bu testler derken Bi 4000 TL kadar harcadık. Para önemli değil ama birden beklemediğimiz şekilde oldu. Bende Bi iki ay sonra çektireyim diyorum. Nasıl geçtiğini paylaşır mısın. Doktoruma konuştum gerçi o Bi iki ay deneyelim olmazsa çekeriz dedi ama bilemiyorum
Orası öyle kuzum inşallah hepimiz hayırlı bir şekilde güzel sonuca varırız..Sonucu güzel olsun da inşallah paranın yerine koyulurTamam canım yazarım yarın . Bir gerginlik var bakalım umarım hepimizin temz cıkar
Kaçıncı klomen deneyimin oldu bu canım. Yada ilaç değişti mi doktorKızlar bugün test yaptım yine negatif
Canım ben 1 kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Sonradan klomen vermeden direkt çatlatma iğnesi verdi. 2 aydır ara veriyordum bu adetimde başlarım yine. Sen ne yaptın nasıl gidiyorKaçıncı klomen deneyimin oldu bu canım. Yada ilaç değişti mi doktor
Ya inşallah her gün daha da koyulasır 2 3 güne hayırlı haberleri alırsın ve sağlıcakla gelir. Bende geçen ay rahim filmi çekinmiştim12 gün gecikmeli adet oldum doktora gtmemiştm o ay. Bu ay yine gittim ısrarla aşılama diyor ben daha istemiyorum duruma göre bakarız dedi. 5 gün ikişer Klomen kullandım 10.günüm bugünde femaraya başlattı 6 günde ikişer bunu kullanıcam ama anlamadım burda hiç ikisini peşpeşe bu kadar doz kullanan bulamadım umarım kist olmaz kasıklarım değişik bir ağrı başladı ilişki takvimi de vermedi daha yumurtlamamı kaçırmayacak mı anlamadım 14.gün vurulmustm iğneyi hep 16.gün gidicem şimdiKızlar yine ben. Yine klomen denedik 16sında Çatlatma iğnesi oldum. Geçen seferden hatırlıyorum 9.günümde negatifti çok belirtim var dite hemde negatifi yine göreyim pozitif olursa aklım kalmasın diye 9.günümde bugün test yaptım ama silik çıktı. Şuan yine iğne etkisi mi yoksa yeni diye mi böyle bilmiyorum. Yarın sabahta yapcam 12sine kadar her sabah yapar ona göre kan veririm. Doktorum bu ay olmazsa 2 ay ara verelim gelme dedi 2 ay sonra ne der bilmiyorum düşükte kan pıhtılaşması yüzünden olmuş olabilir dedi trombofili paneli testinde bir genimde pıhtılaşma çıktı çünkü olursa her gün iğne kullanacağım şuan da da aspirin kullanıyorum. Sizler neler yaptınız nasılnız
Bende ilkinde 14.gün vurulmuşum ama bunda 16.gün istediği gibi oldu bende polikistik yüzünden olduğunu söyledi zaten nornaldede regl döngüme göre 16ya denk geliyordu o çok önemli değil kuzum yumurta istediği gibi olsunda. Malesef iğne etkisinden pozitifmş bugün yaptım silik ama birz daha az gibi geldi 12 güne kadar yapcam bakalm gecende böyle olmştu 12. Gün silik görüp kan vermiştim bekliyorum iki gün daha belki yarın akşam giderim pek umutlu değilim bu aydan çünkü hakkımızda hayırlısı olsun inş. Aşılama için erken diyorsanda klomen ve türevi ilaçları çok kullanma kuzum ilerde sıkıntı oluyormuş en fazla 5 diyolar kullanma için benm doktorum şimdiden 2 ay ara vercek adet okursam 2 ay gelme dediYa inşallah her gün daha da koyulasır 2 3 güne hayırlı haberleri alırsın ve sağlıcakla gelir. Bende geçen ay rahim filmi çekinmiştim12 gün gecikmeli adet oldum doktora gtmemiştm o ay. Bu ay yine gittim ısrarla aşılama diyor ben daha istemiyorum duruma göre bakarız dedi. 5 gün ikişer Klomen kullandım 10.günüm bugünde femaraya başlattı 6 günde ikişer bunu kullanıcam ama anlamadım burda hiç ikisini peşpeşe bu kadar doz kullanan bulamadım umarım kist olmaz kasıklarım değişik bir ağrı başladı ilişki takvimi de vermedi daha yumurtlamamı kaçırmayacak mı anlamadım 14.gün vurulmustm iğneyi hep 16.gün gidicem şimdi
Ama şey diyorlardı burda yazanlar 10-11.gün çizgi kaybolup 12 13.gün tekrar belirmiş çoğunda. O yüzden bence hala ümit var. Bir de sen sanki kanla yapıyordun onu denedin mi? Bana gelecek olursam da benimde kullanasım yok İlaç haklısın . Aslında filmden sonra kendi haline bırakcaktım ama bir türlü hasta olamayınca 12 gün gecikince gideyim böyle cok zor günü bilmek dedm. Bende de pcos var ama klomen kullanana kadar 31-33 gündü döngüm düzenliydi klomen kısalttı 3 ay kullandım. Film çekindiğim ay yani geçen ay bıraktım klomen kullandığımdan mı filmden mi diye sordum doktor mevsimsel bir şeydir ikisi de yapmaz dedi. Ama bu ay femarada eklenince son doktora gidişim olacak herhalde. Aşılama için aslında 12 ay oldu korunmayalı ama hafif düzey pcos dışında bende de eşimde de sıkımto yol sebepsiz interfilite dendi. Ondan demek ki zamanı var diyorum ya da yoruldumBende ilkinde 14.gün vurulmuşum ama bunda 16.gün istediği gibi oldu bende polikistik yüzünden olduğunu söyledi zaten nornaldede regl döngüme göre 16ya denk geliyordu o çok önemli değil kuzum yumurta istediği gibi olsunda. Malesef iğne etkisinden pozitifmş bugün yaptım silik ama birz daha az gibi geldi 12 güne kadar yapcam bakalm gecende böyle olmştu 12. Gün silik görüp kan vermiştim bekliyorum iki gün daha belki yarın akşam giderim pek umutlu değilim bu aydan çünkü hakkımızda hayırlısı olsun inş. Aşılama için erken diyorsanda klomen ve türevi ilaçları çok kullanma kuzum ilerde sıkıntı oluyormuş en fazla 5 diyolar kullanma için benm doktorum şimdiden 2 ay ara vercek adet okursam 2 ay gelme dedi
Ama şey diyorlardı burda yazanlar 10-11.gün çizgi kaybolup 12 13.gün tekrar belirmiş çoğunda. O yüzden bence hala ümit var. Bir de sen sanki kanla yapıyordun onu denedin mi? Bana gelecek olursam da benimde kullanasım yok İlaç haklısın . Aslında filmden sonra kendi haline bırakcaktım ama bir türlü hasta olamayınca 12 gün gecikince gideyim böyle cok zor günü bilmek dedm. Bende de pcos var ama klomen kullanana kadar 31-33 gündü döngüm düzenliydi klomen kısalttı 3 ay kullandım. Film çekindiğim ay yani geçen ay bıraktım klomen kullandığımdan mı filmden mi diye sordum doktor mevsimsel bir şeydir ikisi de yapmaz dedi. Ama bu ay femarada eklenince son doktora gidişim olacak herhalde. Aşılama için aslında 12 ay oldu korunmayalı ama hafif düzey pcos dışında bende de eşimde de sıkımto yol sebepsiz interfilite dendi. Ondan demek ki zamanı var diyorum ya da yoruldumUmarım hepimiz kavusuruz bir an önce her ay mucize beklemek çok zor
Benimde cok umudum yok daha yumurtlama dönemine girmeden nedense bana adet bittikten sonra başladığım femara güven vermediBende ileri düzey pco var işte kuzu biliyorsun. Üstüne düşük kürtaj eklendi. Vallahi zor gerçekten. Sebepsiz infertiliteye ayar oluyorum ya benm Bi ablam 8 yıldır bekliyor ben her ay Bi yumurta elde ediyorum en az 5 yumurtası oluyor o takip yapmadı tüp bebek VS yaptı hep meğer rahmi t şeklinde ve perdeli iş en son gittiği hastane bunu farketti sonra tüp bebek yaptı tutmadı doktor kendi kendine dene Bi sorun yok dedi ama o da o kadar yorgun ki hiç kendi kendine olur diye düşünüp çaba vermiyor. Herşey çok zor ilk aydan oldu dedim sevindim ama benmde sonu hüsran işte bazen sınavımızın nerden geleceği belli olmuyor. Niyeyse bu ay için çok umudum yok benim açıkcası yarın 11.günüm bakalm sabah yine yapcam idrar sağ tarafım ama felaket ağrıyor belim ve kasıklarım emin olamıyorum hiçbir şeyden beklemekte zor ya. İnş istediğimiz gibi olur bu ay dene bakalım femara daha güçlü diyolar bakarsın şans güler bu sefer
Yok canım çektirmedm daha istemedi doktorum. Bugün test yaptım 1 saat sonra çizgi çıktı baştada birwz görüyordum eşim yok diyordu silik çıkınca aklım karıştı dünde aynı markanın yapmıştım hiç çıkmamıştı akşam kan vermeye gideceğim bakalm. Femara güçlü Bi ilaç ya öyle düşünme ben doktoruma söylediğimde sana ağır gelir demişti Bi yumurta istiyor bende çok olsun istemiyor miyom da var ya ikiz gebelik VS istemiyor diye vermedi bakalm akşam sonucu yazarım bnm umudum yok gerçi amaBenimde cok umudum yok daha yumurtlama dönemine girmeden nedense bana adet bittikten sonra başladığım femara güven vermedisen rahim filmi çekincektin çekindin mi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?