Yaa hadi bakalım bekliyorum hayırlı haberleriniYok canım çektirmedm daha istemedi doktorum. Bugün test yaptım 1 saat sonra çizgi çıktı baştada birwz görüyordum eşim yok diyordu silik çıkınca aklım karıştı dünde aynı markanın yapmıştım hiç çıkmamıştı akşam kan vermeye gideceğim bakalm. Femara güçlü Bi ilaç ya öyle düşünme ben doktoruma söylediğimde sana ağır gelir demişti Bi yumurta istiyor bende çok olsun istemiyor miyom da var ya ikiz gebelik VS istemiyor diye vermedi bakalm akşam sonucu yazarım bnm umudum yok gerçi ama
Olmaz olmaz içini ferah tut. Negatif benimde 1.46 çıktı sonuç yarın yine balcam doktor Bi tekrarlarsn istersen dedi ama sanmıyorum regl ağrılarım varYaa hadi bakalım bekliyorum hayırlı haberleriniben hem klomen hem femara derken cok yumurta olcağınındüşünüyorum. İlk iki ay klomenle 1 yumurta vardı 3.ay 3 yumurtam vardı şansın yüksek dedi ama olmadı zaten sonra da film ay bilmiyorum ikiz iki tarafta da yok bizde şimdi olursa bir millet noluyor dicek tedavi olduğumu da demedim kimseye. Bakalım nasip artık aöa kasıklarım cok fena ohss diye burda duymustım ondan olmam inş
Bence belli olmaz kuzu. 12.gündem sonra yükselen çok kişi okudum burda. Regl gelene kadar umut var demektirOlmaz olmaz içini ferah tut. Negatif benimde 1.46 çıktı sonuç yarın yine balcam doktor Bi tekrarlarsn istersen dedi ama sanmıyorum regl ağrılarım var
Bakalm yarın yine yaparım geçende 12.günde öğrenmiştim. Yarın varsa artar biraz da olsa ona göre bişi diyebilirim ama dediğim gibi içimden hiç gelmiyor. Yorulduğumu hissediyorum artık zaten gerçektemBence belli olmaz kuzu. 12.gündem sonra yükselen çok kişi okudum burda. Regl gelene kadar umut var demektir
Bende öyle bu aydan sonra doktoru da bırakıcam. Bu ilaçlar dengemi bozdu biraz dinşenmek lazımBakalm yarın yine yaparım geçende 12.günde öğrenmiştim. Yarın varsa artar biraz da olsa ona göre bişi diyebilirim ama dediğim gibi içimden hiç gelmiyor. Yorulduğumu hissediyorum artık zaten gerçektem
Hadi yaüzülme hiç hayırlı zamanda sağlıcakla gelir inş
Kızlaarr naptınız nasıl gidiyor sayfaya girmiştim sizi de yollayayım dedim var mı güzel haberleriniz..İnşallah canım hepimizin
Maalesef canım yok ben de bişey. Sende durumlar nedir?Kızlaarr naptınız nasıl gidiyor sayfaya girmiştim sizi de yollayayım dedim var mı güzel haberleriniz..
Malesef bende de yok. Doktor kasıma kadar kendi kendine dene dedi 1inde regl olcam kasımında 1inde olur o zaman gitcem. Bu ay ovulasyon denedim ama hiç umudum yok. Baya Bi uzaklaştım sanki artıkMaalesef canım yok ben de bişey. Sende durumlar nedir?
Soğan kürü filan denedin mi? Süt maydanoz kürü iyi diyorlar ama herkeste işe yaramıyor. Ben soğan kürü yaptım bi sonuç alamadım maydanoz ve sütü yapmayı düşünüyorumMalesef bende de yok. Doktor kasıma kadar kendi kendine dene dedi 1inde regl olcam kasımında 1inde olur o zaman gitcem. Bu ay ovulasyon denedim ama hiç umudum yok. Baya Bi uzaklaştım sanki artık
Ay yok kuzum ya kendimi biliyorum ben yapamam onları. Bugün regl oldum çok sevindim 29.günde oldum kürtaj VS derken dengem çok şaşmıştı elimdeki ovulasyon testleriyle denemiştim gerçekten 15.gün yumurtlama görmüştüm tam 14 günde oldum en azından bişiler yoluna girmiş zaten öteki reglimde tekrar yumurta takibine başlayacağım İnş yine çok bekletmeden sağlıklı Bi şekilde olur bu sefer ben kendi kendine olacağını düşünmüyorum Çatlatma iğnesi olmam lazım benm yumurta çatlamıyor sanırumSoğan kürü filan denedin mi? Süt maydanoz kürü iyi diyorlar ama herkeste işe yaramıyor. Ben soğan kürü yaptım bi sonuç alamadım maydanoz ve sütü yapmayı düşünüyorum
Ay inşallah olur bu sefer ya normal bi şekilde adet görmeye bile hasret kaldık. Benimde bu ay adetim çok değişikti ilk defa böyle bişey geldi basıma. 7 gün kahverengi akıntı gördüm sonra adet oldum çok kısa sürdü her zamankinden az. 5 gün temiz kaldım tekrar 7 gün leke sonra 3 gün kan. Doktorum tatilde olduğu için başka doktora gittim. Ara kanama olduğunu söyledi smear hpv testi istedi. O gün kanama kesildi zaten daha adet olmadım önceki ara kanamaysa 4 gün adetim gecikmiş. Adetse eğer o da daha 1 haftam varAy yok kuzum ya kendimi biliyorum ben yapamam onları. Bugün regl oldum çok sevindim 29.günde oldum kürtaj VS derken dengem çok şaşmıştı elimdeki ovulasyon testleriyle denemiştim gerçekten 15.gün yumurtlama görmüştüm tam 14 günde oldum en azından bişiler yoluna girmiş zaten öteki reglimde tekrar yumurta takibine başlayacağım İnş yine çok bekletmeden sağlıklı Bi şekilde olur bu sefer ben kendi kendine olacağını düşünmüyorum Çatlatma iğnesi olmam lazım benm yumurta çatlamıyor sanırum
Tutar inşallah canımBu ay bende tekrardan klomen kullandim çatlama iğnesi vermedi gecen hafta gittigimde doktor rahim kalinligi cok iyi dedi yumurtalar 25 26mm olarak sag ve sol tarafta varmis onlarda catlamak uzereymis gun verdi butun gunleri degerlendirdim bakalim 1 haftam kaldi ama yumurta boyutlari cok buyuk internetten baktigim kadariyla tutmaz diyolar
Çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir denemelere başlarsınız umarımKızlarrr yine kadınlar klübüne girdim ve sayfayı yoklayayım dedimbu sayfanın yeri bende ayrı biliyorsunuz kısa da olsa gebeliğimin heyecanını burda yaşamıştım. Umarım aranızda şuan annelik heyecanını yaşayan vardır gerçekten dua ederken sizede ediyorum bana gelince ben yine bu sayfalardayım ameliyat oldum miyomum başıma bela oldu doktorum amrliyatla almaua karar verdi biz 4 cmlik bi miyom diye başladığımız ameliyatta portakaldan daha büyük yeri ve kendi çol tehlikeli miyomla karlılaşmışız malesef sezeryan gibi açık ameliyat oldum iyi ki öyle olmuş gerçi çünkü miyom dışında bir sürü sorunum varmış sağ tarafım komple yapışıl ve tıkanıkmış miyom rahmin şeklini değişmiş verdiği zarar bağırsak bölümüne kadar gidiyormuş meğer rahimde tıkanıklıklar yapışıklıklar o bu derken sezeryanımıda oldum.. Bebeğim yaşasaydı diğer ay ona nasip olacal ameliyattı. Her işte bi hayır varmış ama ben böyle hamile kalsamda yine yaşamazmış hem miyom derdinden kurtuldum hemde tüm sorunlardan tek içimi rahatlatan o. Daha ameliyat olalı 5 gün oldu en az 3 ay bebek için aradayım yine. Üstüne bi ikü ay da ben koymal istiyorum garanti olsun dikişler için diye. İnşallah siz artık hamilelik için giriyorsunuzdur
Teşekkür ederim.. Aa ne güzel inşallah sağlıklı ilerler sağlıkla huzurla kucağına alırsın..Çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir denemelere başlarsınız umarımBen de az önce öğrendim daha bata var sağlıklı ilerler inşallah.
Yaa çok geçmiş olsun neler yaşamısın böyleKızlarrr yine kadınlar klübüne girdim ve sayfayı yoklayayım dedimbu sayfanın yeri bende ayrı biliyorsunuz kısa da olsa gebeliğimin heyecanını burda yaşamıştım. Umarım aranızda şuan annelik heyecanını yaşayan vardır gerçekten dua ederken sizede ediyorum bana gelince ben yine bu sayfalardayım ameliyat oldum miyomum başıma bela oldu doktorum amrliyatla almaua karar verdi biz 4 cmlik bi miyom diye başladığımız ameliyatta portakaldan daha büyük yeri ve kendi çol tehlikeli miyomla karlılaşmışız malesef sezeryan gibi açık ameliyat oldum iyi ki öyle olmuş gerçi çünkü miyom dışında bir sürü sorunum varmış sağ tarafım komple yapışıl ve tıkanıkmış miyom rahmin şeklini değişmiş verdiği zarar bağırsak bölümüne kadar gidiyormuş meğer rahimde tıkanıklıklar yapışıklıklar o bu derken sezeryanımıda oldum.. Bebeğim yaşasaydı diğer ay ona nasip olacal ameliyattı. Her işte bi hayır varmış ama ben böyle hamile kalsamda yine yaşamazmış hem miyom derdinden kurtuldum hemde tüm sorunlardan tek içimi rahatlatan o. Daha ameliyat olalı 5 gün oldu en az 3 ay bebek için aradayım yine. Üstüne bi ikü ay da ben koymal istiyorum garanti olsun dikişler için diye. İnşallah siz artık hamilelik için giriyorsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?