Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Pardon 4 gün sonra 200 küsür oldu canım oraya yanlış yazmışım sen hamilemisin ?
Bence normal gibi canim. Ben hamileyim benim adete 4 gün kala 200 du keseyi iki gördük ama biri sıvı yada kan olabilir dedi doktor. Senin artışta güzel bence korkma 400den sonra 200 anladım gidişat kötü diyecektim

Bence normal gibi canim. Ben hamileyim benim adete 4 gün kala 200 du keseyi iki gördük ama biri sıvı yada kan olabilir dedi doktor. Senin artışta güzel bence korkma 400den sonra 200 anladım gidişat kötü diyecektim
Yok yanlış yazmışım .
2 günde 2 kat artması gerek benim artışlar 2 kat artıyor şükür bakalım 800- 900 olsun doktora öyle gidiceğim.

Canım 3. Gün 3 haftalık bebeğimi kaybettim artış yükseldi daha sonra düşüş oldu adet kanamasıyla atıldı çok büyütmediği için çok kötüyüm
Allah sabir versin.yine olur uzulme zor tahmkn edebiliyorum ama en azindan olabiliyor bunu gormus oldun.yeniden anne olucaksin sende buna inan ve dua et.anne olmak isteyenler hepiniz dualarimdasiniz.dualarinizda olmak dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…