Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Tsk canim cevap icin. insallah saglicakla kucagina al bebisini.
İdrar testine Cok guvenmeyin diyorlar. Bende doğru çıktı ama cikmayanda varmis. Kk okumuştum kanda teyit edilende bile hatta 300 lerdeydi değeri idrarda çıkmamış. Hamile olduğunu hissediyorsun canım hamile miyim demiyorsun hamileyim deyip test yapıyorsun. Yarını bekle adetin gelmezse test yaptır

Ayyy haticeee icimi rahatlattin ins oyleyimdir yaa allah razi olsun canim sagliicakla al bebisini kucagina sevgiler

Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regl oldunuz ya benim 17.günüm hala gelmedi.

Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regl oldunuz ya benim 17.günüm hala gelmedi.
Canim benim bu 3. Catlatma adetim cok duzenlidir. 28 gunde bir. Catlatmanin 16. Gunum regl olurum. Bugunde regl gunum dua ediyorumki gelmesin bebisim bu defa ins bendedir

Canim benim bu 3. Catlatma adetim cok duzenlidir. 28 gunde bir. Catlatmanin 16. Gunum regl olurum. Bugunde regl gunum dua ediyorumki gelmesin bebisim bu defa ins bendedir
Benimde öyle cnm düzenli ama çatlatmadan sonra 14.günde adet olunur yazıyo bi çok yerde kafam karıştı olmayınca kist falanmı acaba dedim. İnşallah olmazsın bebişin seninledir cnm.

Benimde öyle cnm düzenli ama çatlatmadan sonra 14.günde adet olunur yazıyo bi çok yerde kafam karıştı olmayınca kist falanmı acaba dedim. İnşallah olmazsın bebişin seninledir cnm.
Valla bebisim iste bu benim 3. Ayim hep 16. Gununde oldum. Bazi arkadaslarim var 18 . Gununde bile oldular. Ama hani adet duzenleri ne durumdaydi bilmiyorum. Iyi sevindim seninki duzenliyse srninde olman gerekirdi. Ins bebisin sendedir canim

Valla bebisim iste bu benim 3. Ayim hep 16. Gununde oldum. Bazi arkadaslarim var 18 . Gununde bile oldular. Ama hani adet duzenleri ne durumdaydi bilmiyorum. Iyi sevindim seninki duzenliyse srninde olman gerekirdi. Ins bebisin sendedir canim
Yok xnm ya sanmıyorum olduğunu 14.gün idrar testi yaptım negatif çıktı pek umudum yok

Yok xnm ya sanmıyorum olduğunu 14.gün idrar testi yaptım negatif çıktı pek umudum yok
Kuzucum bende 12. Gun yaptim negatifti ama idrar testlerine pek guvenmeyin yaniltiyor diyorlar. Negatif cikip kanda pozitifi goren cokmus. Erken yapmissin dediler bakalim hayirlisi artik

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben adetimin 18 günü catlatma ignesi oldum. Bu ikinci catlatma ignesiydi.iğneyi vurulduktan 19. Günü kahverengi a kintim geldi adet oluyorum sandım sali günü devamı gelmedi. Çarşamba çok az yine koyu kahverengi a kintim geldi ve kesildi. Bugün çok az kahverengi geldi ve akşam saatinde biraz kan biraz kahverengi akinti geldi yine su an kesildi. Bir kesiliyor bir geliyor. Ara ara çok nadir ağrım oluyor. Adet gunum de 2 gün geçmişti. Sizce üstüne görmüş olabilir miyim . Ben annemleri ziyarete gelmiştim yani şehir dışındayım doktoruma da danışmadan ama annemlerin bulunduğu yerde kadın doğuma randevu aldım durumumu izah edip kan testi istesem mi acaba erken mi. Annem rüyasında benim adet olduğumu görmüş bir de ertesi günü rüyasında bebek görmüş benim kucagimda kokusunu bile içime çektim dedi lütfen yardımcı olur musunuz. Üstüne görmeyasiyor san eğer bu şekilde mi olur. Ilk kızıma da üstün görme ile anlamıştım ama 4 sene oldu nasıl olduğunu unuttum. Böyle bir olayı yaşayan bilen yada arkadaşından duyan var mi

Kızlar buğün benim aşılamanın 11. Günü hiçbir belirti Yok idrar testi felan yapmadım 15. Gün acile gidip kan testi yaptırocam . Olmamış gibi hissediyorum neden bilmiyorum .

Kızlar buğün benim aşılamanın 11. Günü hiçbir belirti Yok idrar testi felan yapmadım 15. Gün acile gidip kan testi yaptırocam . Olmamış gibi hissediyorum neden bilmiyorum .
geçen ay benim bir sürü belirtim Var di hamileyim diye dolasiyirdum ama olmadı gerçi kimyasal gibi gecirmistim değerim çok az yükselmişti. Bu ay hiç bisi hissetmiyordum ne ağrı sızı belirti yoktu ama hamileyim. İnşallah sende güzel haber alırsın. Kuzenimin asilamayla 3 tanesi tuttu biri yok oldu şimdi ikizleri var

Kizlar merhaba ben mayıs ayında 2. Çatlatma igneni oldum. Adetinin 18 . Günüydü . Igneden 19. Gün kahverengi akinti geldi lekelenme gibi. Sonra geçti.5 gün böyle sürdü dün kan testi yaptırdım 1 20 çıktı. Acaba var mi geç mi çatladı yumurta geç mi döllenme oldu. Hiç ağrım olmadı desem yeridir yani. Ilk de da böyle oluyorum kizimda da leone olmuştu kac gun sürdü hatırlamıyorum epey arası geçtikten sonra idrar testi yaptığımda çok silik çıkmıştı kan da da var ama doktor biraz daha bekleyelim demişti. Ben acele mi ettim test yapmakta bu sefer. Başına böyle birsey gelen yada böyle birsey duyan var mi. Test sonucu 1.20 olup daha sonra yükselme olan var mi

12. Gün idrar yaptım tek çiZgi çıktı
PaZartesi kan testi yaptırıcam hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…