- 26 Mayıs 2017
- 123
- 83
- 13
- 37
İdrar testine Cok guvenmeyin diyorlar. Bende doğru çıktı ama cikmayanda varmis. Kk okumuştum kanda teyit edilende bile hatta 300 lerdeydi değeri idrarda çıkmamış. Hamile olduğunu hissediyorsun canım hamile miyim demiyorsun hamileyim deyip test yapıyorsun. Yarını bekle adetin gelmezse test yaptırTsk canim cevap icin. insallah saglicakla kucagina al bebisini.
Ayyy haticeee icimi rahatlattin ins oyleyimdir yaaİdrar testine Cok guvenmeyin diyorlar. Bende doğru çıktı ama cikmayanda varmis. Kk okumuştum kanda teyit edilende bile hatta 300 lerdeydi değeri idrarda çıkmamış. Hamile olduğunu hissediyorsun canım hamile miyim demiyorsun hamileyim deyip test yapıyorsun. Yarını bekle adetin gelmezse test yaptır
Canim benim bu 3. Catlatma adetim cok duzenlidir. 28 gunde bir. Catlatmanin 16. Gunum regl olurum. Bugunde regl gunum dua ediyorumki gelmesin bebisim bu defa ins bendedirKızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regl oldunuz ya benim 17.günüm hala gelmedi.
Benimde öyle cnm düzenli ama çatlatmadan sonra 14.günde adet olunur yazıyo bi çok yerde kafam karıştı olmayınca kist falanmı acaba dedim. İnşallah olmazsın bebişin seninledir cnm.Canim benim bu 3. Catlatma adetim cok duzenlidir. 28 gunde bir. Catlatmanin 16. Gunum regl olurum. Bugunde regl gunum dua ediyorumki gelmesin bebisim bu defa ins bendedir
Valla bebisim iste bu benim 3. Ayim hep 16. Gununde oldum. Bazi arkadaslarim var 18 . Gununde bile oldular. Ama hani adet duzenleri ne durumdaydi bilmiyorum. Iyi sevindim seninki duzenliyse srninde olman gerekirdi. Ins bebisin sendedir canimBenimde öyle cnm düzenli ama çatlatmadan sonra 14.günde adet olunur yazıyo bi çok yerde kafam karıştı olmayınca kist falanmı acaba dedim. İnşallah olmazsın bebişin seninledir cnm.
Yok xnm ya sanmıyorum olduğunu 14.gün idrar testi yaptım negatif çıktı pek umudum yokValla bebisim iste bu benim 3. Ayim hep 16. Gununde oldum. Bazi arkadaslarim var 18 . Gununde bile oldular. Ama hani adet duzenleri ne durumdaydi bilmiyorum. Iyi sevindim seninki duzenliyse srninde olman gerekirdi. Ins bebisin sendedir canim
Kuzucum bende 12. Gun yaptim negatifti ama idrar testlerine pek guvenmeyin yaniltiyor diyorlar. Negatif cikip kanda pozitifi goren cokmus. Erken yapmissin dediler bakalim hayirlisi artikYok xnm ya sanmıyorum olduğunu 14.gün idrar testi yaptım negatif çıktı pek umudum yok
İnşallah öyledir cnm bekliyorum bakalım bi kaç gün daha geçsin kan testi yaptırırım olmadı.Kuzucum bende 12. Gun yaptim negatifti ama idrar testlerine pek guvenmeyin yaniltiyor diyorlar. Negatif cikip kanda pozitifi goren cokmus
İnşallah öyledir cnm bekliyorum bakalım bi kaç gün daha geçsin kan testi yaptırırım olmadı.
Ben geçen ay 18 gün sonra adet gördüm.Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regl oldunuz ya benim 17.günüm hala gelmedi.
Benimde kasıklarımda ağrı başladı gelir bugün yarınKizlar hafif lekelenmeler gelmeye basladi. Hayirlisi neyse o olsun diyorum
Saglik olsun canim uzulmeyelim. Tam tersi yol kathediyoruz. Ben asilamaya geciyorum bu ay. Hakkimizdan hayirlisi olsunBenimde kasıklarımda ağrı başladı gelir bugün yarın
Aynen cnm ben bi iki ay daha klomenle devam edicem galiba dr net bişeyde demediSaglik olsun canim uzulmeyelim. Tam tersi yol kathediyoruz. Ben asilamaya geciyorum bu ay. Hakkimizdan hayirlisi olsun
geçen ay benim bir sürü belirtim Var di hamileyim diye dolasiyirdum ama olmadı gerçi kimyasal gibi gecirmistim değerim çok az yükselmişti. Bu ay hiç bisi hissetmiyordum ne ağrı sızı belirti yoktu ama hamileyim. İnşallah sende güzel haber alırsın. Kuzenimin asilamayla 3 tanesi tuttu biri yok oldu şimdi ikizleri varKızlar buğün benim aşılamanın 11. Günü hiçbir belirti Yok idrar testi felan yapmadım 15. Gün acile gidip kan testi yaptırocam . Olmamış gibi hissediyorum neden bilmiyorum .
12. Gün idrar yaptım tek çiZgi çıktıgeçen ay benim bir sürü belirtim Var di hamileyim diye dolasiyirdum ama olmadı gerçi kimyasal gibi gecirmistim değerim çok az yükselmişti. Bu ay hiç bisi hissetmiyordum ne ağrı sızı belirti yoktu ama hamileyim. İnşallah sende güzel haber alırsın. Kuzenimin asilamayla 3 tanesi tuttu biri yok oldu şimdi ikizleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?