Hayırlısı olsun canimKızlar 16.gün test yaptım yine tek çizgi idrar yarin kan testi yaptırıcam
Sonuç çıktı miKızlar gittim verdim kan 16. Gün
Verdim bakalım 12:00 çıkar sen nerde yaşıyorsun canım .Sonuç çıktı mi
Ispartanin ilcesindeyim canimVerdim bakalım 12:00 çıkar sen nerde yaşıyorsun canım .
Canım sonuç çıktı 19,45 çıktı beta 3 gün sonra 40 olması lazımmış 1 haftalık mı şimdiIspartanin ilcesindeyim canim
Ohh masallah çok sevindim 2 gün sonra canım. Yani perşembe akşamı tekrar kan ver 40 civarı ise uzun bir bekleyise hazır ol çok erken cunkuCanım sonuç çıktı 19,45 çıktı beta 3 gün sonra 40 olması lazımmış 1 haftalık mı şimdi
canım naptın bir gelişme var miCanım sonuç çıktı 19,45 çıktı beta 3 gün sonra 40 olması lazımmış 1 haftalık mı şimdi
Hadi hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinDünde verdim 35,12 çıktı beta hcg kadın doğumu aradım artışınız güzel olduğunu söyledi . pazartesi bir daha yaptırıcam artış olur ise kadın Doğuma kontrol gidiceğim . Endokroloji gittim 50 mg kullanıyordum 100 yaptı ilk üç ay önemliymiş triot için bakalım .
Canım ağrı bende çatlatma iğnesi den sonra olmuştu. Klomende sadece akıntı vardiArkadaslar bu ay bende klomen kullananlardanim.acaba sizin icerkenmi basladi kasik agrisi akinti artisi filan.ben 5.gunu basladim kullanmaya bugun son ilaci icicem oyle belirgin bi agri yokta merak ettim.
Tsk ederim.demekki daha zamani gelmedi ozaman bakalim 14unde doktor kontrole cagirdi.Canım ağrı bende çatlatma iğnesi den sonra olmuştu. Klomende sadece akıntı vardi
Seninki hayaleti filan gecmis bence hayirlisi olsun insEki Görüntüle 2007143 Hayalet çizgi görünmeye başladı kızlar Allah'ıma binlerce şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder inş . Tüm isteyen kadınlara nasip etsin inş .
200 ne zaman canım 400den sonra mı anlamadimKızlar dün test yaptırdım 200 çıktı artış normal mi ?
1. Gün 19,43
2 gün sonra 35,67
4 gün sorna 400,5
Pardon 4 gün sonra 200 küsür oldu canım oraya yanlış yazmışım sen hamilemisin ?200 ne zaman canım 400den sonra mı anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?