Nisan Ayı Klomen Kullananlar

Merhabalar bende de pcos var adetin 5. Gününden itibaren klomen kullandım bugün doktora gittim iki tane yumurta gördü 13 mm ebatı çok büyük değil çatlatma iğnesi verdi yarın vurduracam birde duphaston yazdı onu da kullanacam yumurtalıklarım zayıf iğneden sonra gebelik olur mu acaba ilk defa iğne olacağım

Canım ben de klomen kullandım ondan önceki ay da letu kullandım 3yumurta oluştu 2tane 19mm1tane 17 ama ona rağmen tutmadı bu ay da sadece klomen kullandım yumurta kendiliğinden çatladı catladigi gün aşırı sancım vardi sizde iğneden sonra anlarsınız catladigi i

Benimde ikinci kullanışım klomen hatta yine yazdı doktor adet olursn kullan diye adet olmazsan mayısın 12 sinde gel kontrole dedi. Gün aşırı da ilişki dedi. Ovülasyon testi yapıyorum geçen ay çatlama yada yumurtlama görmedim inşallah bu ay çatlama olur tutunma olur gerçekten çok üzücü bu süreç

Aynen öyle benimde 2.gebelim olucak inşallah ilk bebeğimde hemen oluştu ama bunda 1senedir denememize rağmen tutunmadi doktor kontrolünde devam ediyorum bu ay kendiliğinden çatladı 3gun üste üste degerlendirin dedi bakalım inşallah tutar

Aynen öyle benimde 2.gebelim olucak inşallah ilk bebeğimde hemen oluştu ama bunda 1senedir denememize rağmen tutunmadi doktor kontrolünde devam ediyorum bu ay kendiliğinden çatladı 3gun üste üste degerlendirin
İnşallah bu ay isteyen herkesin bebişi olur ya dua edelim birbirimize olur mu

Tabiki isteyen herkese Rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın 27nisan benim regl günüm 6gun kaldı
bana da doktor 6-7 Mayıs gibi adetini beklicrz dedi gecikirse de ayın 12 sinde gidecem kontrole gidecem bakalım. Bende tam bilmiyorum adet tarihlerimi sürekli değişiyor çünkü

Bu ay ben de Klomen kullandım 1 Nisan'da başladım 5 Nisan'da bitti günde bir tane aldım 11 Nisan gece ovulasyon testin pik oldu 13 Nisan'da silikleşti şimdi beklemedeyim bugün normal bir test yaptım çok hafif silik bir çizgi çıktı ama emin değilim 2 gün sonra erken gebelik testi ile tekrar deneyeceğim bu ay ilk kez göğüs uçlarımda anormal bir acı ve ağrı var yumurtlamam sol tarafta olmuştu sol tarafında devam eden ağrı ve batmalar var regl olacak gibiyim Ama önceden olacağım zaman kahverengimsi bir akıntı olurdu birkaç gün önceden bu sefer günlerdir devam eden beyaz bir Akıntım var bakalım nasip

Bilmem bende bekliyorum daha ama ben iğne vurulmadim

Bir gelisme var mi? 20. Gun oldu mu?

Kızlar klomen mide bulantısı yapiyor mu sizde de? Ben başladığım gunden beri mide bulantısı yasiyorum cubuk krakerle geziyorum evde. Sadece bulanıyor bir sure sonra geciyor. Ama gun icinde iki uc kez oluyo. İlac dun bitti. Bugun bir kere bulandı.

Bende yapmadi ben 5 gün günde iki defa kullandım ama öyle bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…