- 24 Kasım 2024
- 14
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Biranneadayi2024
-
iki güne bir ilişki dedi ama ben şu üç günü değerlendirmeyi düşünüyorum çatlama olursa diyeGayet güzel. Doktor ne dedi peki
Ben 5. Gün gitmiştim klomen bittikten sonraBenim doktorum bana catlatma ignesi vermicem, klomen catlatma konusunda da destekleyici dedi
daha klomende dorduncu gundeyim bittikten uc gun sonra gidicem, carsamba günü yani.
Aynen bana da dedi bakalım nasip hayırlısı olsuniki güne bir ilişki dedi ama ben şu üç günü değerlendirmeyi düşünüyorum çatlama olursa diye
Merhabalar bende de pcos var adetin 5. Gününden itibaren klomen kullandım bugün doktora gittim iki tane yumurta gördü 13 mm ebatı çok büyük değil çatlatma iğnesi verdi yarın vurduracam birde duphaston yazdı onu da kullanacam yumurtalıklarım zayıf iğneden sonra gebelik olur mu acaba ilk defa iğne olacağımBende kullandkm bu ay 5 gün klomen daha ilk defa bende hem pcos hem yumurta tembelliği var ama dün klomenin 8.gunj yani kontrole gittiğimde doktor yumurtaların fazlasıyla gelişmiş sağda üç tane büyümüş yumurta var çatlatma iğnesine gerek yok çoklu gebelik bile olabilir dedi ve 3 gün üst üste ilişki ondan sonra 1 hafta gün aşırı ilişki söyledi ondan sonrada 20. Gün kan testi ver dedi
Canım ben de klomen kullandım ondan önceki ay da letu kullandım 3yumurta oluştu 2tane 19mm1tane 17 ama ona rağmen tutmadı bu ay da sadece klomen kullandım yumurta kendiliğinden çatladı catladigi gün aşırı sancım vardi sizde iğneden sonra anlarsınız catladigi iMerhabalar bende de pcos var adetin 5. Gününden itibaren klomen kullandım bugün doktora gittim iki tane yumurta gördü 13 mm ebatı çok büyük değil çatlatma iğnesi verdi yarın vurduracam birde duphaston yazdı onu da kullanacam yumurtalıklarım zayıf iğneden sonra gebelik olur mu acaba ilk defa iğne olacağım
Benimde ikinci kullanışım klomen hatta yine yazdı doktor adet olursn kullan diye adet olmazsan mayısın 12 sinde gel kontrole dedi. Gün aşırı da ilişki dedi. Ovülasyon testi yapıyorum geçen ay çatlama yada yumurtlama görmedim inşallah bu ay çatlama olur tutunma olur gerçekten çok üzücü bu süreçCanım ben de klomen kullandım ondan önceki ay da letu kullandım 3yumurta oluştu 2tane 19mm1tane 17 ama ona rağmen tutmadı bu ay da sadece klomen kullandım yumurta kendiliğinden çatladı catladigi gün aşırı sancım vardi sizde iğneden sonra anlarsınız catladigi i
Aynen öyle benimde 2.gebelim olucak inşallah ilk bebeğimde hemen oluştu ama bunda 1senedir denememize rağmen tutunmadi doktor kontrolünde devam ediyorum bu ay kendiliğinden çatladı 3gun üste üste degerlendirin dedi bakalım inşallah tutarBenimde ikinci kullanışım klomen hatta yine yazdı doktor adet olursn kullan diye adet olmazsan mayısın 12 sinde gel kontrole dedi. Gün aşırı da ilişki dedi. Ovülasyon testi yapıyorum geçen ay çatlama yada yumurtlama görmedim inşallah bu ay çatlama olur kontutunma olur gerçekten çok üzücü bu süreç
İnşallah bu ay isteyen herkesin bebişi olur ya dua edelim birbirimize olur muAynen öyle benimde 2.gebelim olucak inşallah ilk bebeğimde hemen oluştu ama bunda 1senedir denememize rağmen tutunmadi doktor kontrolünde devam ediyorum bu ay kendiliğinden çatladı 3gun üste üste degerlendirin
Tabiki isteyen herkese Rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın 27nisan benim regl günüm 6gun kaldıİnşallah bu ay isteyen herkesin bebişi olur ya dua edelim birbirimize olur mu
bana da doktor 6-7 Mayıs gibi adetini beklicrz dedi gecikirse de ayın 12 sinde gidecem kontrole gidecem bakalım. Bende tam bilmiyorum adet tarihlerimi sürekli değişiyor çünküTabiki isteyen herkese Rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın 27nisan benim regl günüm 6gun kaldı
Bilmem bende bekliyorum daha ama ben iğne vurulmadimMerhabalar bende de pcos var adetin 5. Gününden itibaren klomen kullandım bugün doktora gittim iki tane yumurta gördü 13 mm ebatı çok büyük değil çatlatma iğnesi verdi yarın vurduracam birde duphaston yazdı onu da kullanacam yumurtalıklarım zayıf iğneden sonra gebelik olur mu acaba ilk defa iğne olacağım
Bir gelisme var mi? 20. Gun oldu mu?Bende kullandkm bu ay 5 gün klomen daha ilk defa bende hem pcos hem yumurta tembelliği var ama dün klomenin 8.gunj yani kontrole gittiğimde doktor yumurtaların fazlasıyla gelişmiş sağda üç tane büyümüş yumurta var çatlatma iğnesine gerek yok çoklu gebelik bile olabilir dedi ve 3 gün üst üste ilişki ondan sonra 1 hafta gün aşırı ilişki söyledi ondan sonrada 20. Gün kan testi ver dedi
Bir gelisme var mi? 20. Gun oldu mu?
Kızlar klomen mide bulantısı yapiyor mu sizde de? Ben başladığım gunden beri mide bulantısı yasiyorum cubuk krakerle geziyorum evde. Sadece bulanıyor bir sure sonra geciyor. Ama gun icinde iki uc kez oluyo. İlac dun bitti. Bugun bir kere bulandı
Bende bu akşam vurduracam iğneyiBilmem bende bekliyorum daha ama ben iğne vurulmadim
İnşallah guzel sonuclar alirsinizMaalesef daha catlamanin üstünden 6 gün geçti 20. Gün ayın 2 si olucak ama ben 28-29 gibi vericem kan
Him herkeste farkli demekki yan etkiler, ben gunde 1 almıştım yarin doktora gidicem yumurta takibineBende yapmadi ben 5 gün günde iki defa kullandım ama öyle bişey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?