- 23 Nisan 2025
- 6
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Biranneadayi2024
-
Bazen yumurta adetin 18 19 uncu günü gibi büyüyebiliyor benim bir önceki ay 19 da büyümüştü geç büyüme olabiliyorÖzel bir durumum yok sadece pcos var daha öncede klomen kullanmıştım ozaman büyümüştü ama belki daha geç büyüyecek olabilir cumartesi göreceğiz hayırlısıyla
Canım test yaptın mı son durumun nedir inşallah benim vardırTabiki isteyen herkese Rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın 27nisan benim regl günüm 6gun kaldı
Regl oldum maalesef ayın 29daCanım test yaptın mı son durumun nedir inşallah benim vardır
Hayırlısı canım bu ay olur inşallahRegl oldum maalesef ayın 29da
6 ay denedim yumurtlama olmuyordu ya da kucuk catliyordu kaliteli degildi bu ay klomen kullandim bende, yumurtanin buyuyup catlamasi icin. 6 ay gectiyse ozel hastanedelerde veriyolar genelde, farkli bir saglik sorunundan kaynakli da yumurtlama olmayabiliyor, boyle bir sey var mi onu da arastirmak lazim.Klomen ne için yaziyor doktorlar? Bende pcos var salı günü doktora gideceğim bu ay yumurtlama göremedim doktorum yazar mı acaba iyi geliyor mu yumurtlama sorununa
Sadece özel hastanelerde mi yazılıyor pahalı bi ilaç mı acaba devlette yumurtlama sorunu için çözüm bulunur mu şu an imkanım yok özele gitmeye mecbur devlete gitmem lazım6 ay denedim yumurtlama olmuyordu ya da kucuk catliyordu kaliteli degildi bu ay klomen kullandim bende, yumurtanin buyuyup catlamasi icin. 6 ay gectiyse ozel hastanedelerde veriyolar genelde, farkli bir saglik sorunundan kaynakli da yumurtlama olmayabiliyor, boyle bir sey var mi onu da arastirmak lazim.
Ornegin ben insulin direnci icin seker ilaci ve tiroid nodul ve yavaşlığı için tiroid ilaci aliyorum
Yani gerek olursa veriliyor, doktor soylemeden kullanmamak lazim. Devlette doktora sorabilirsin tabi ama bir yil dolmadan vermiyorlar geneldeSadece özel hastanelerde mi yazılıyor pahalı bi ilaç mı acaba devlette yumurtlama sorunu için çözüm bulunur mu şu an imkanım yok özele gitmeye mecbur devlete gitmem lazım
Eğer devam etmezse muhtemelen yerleşme kanamasıdır açık kahverengi yada açık pembe oluyor ve kısa süreli oluyor miktarıda az oluyor. Başka belirtin varmı?Kızlar benden acik kahverengi akinti geldi peceteye silince, bat 11 mayis.
Bugun atesim 38 e yaklasti parol aldim doktorum alabilirsin dedi. Halsizlik kirginlik vardi. O adetimi tetiklemis olabilir mi?
Dün regli oldum, erken geldiEğer devam etmezse muhtemelen yerleşme kanamasıdır açık kahverengi yada açık pembe oluyor ve kısa süreli oluyor miktarıda az oluyor. Başka belirtin varmı?
Hayırlısı olsun diyelim canını hiç sıkma allah bekletiyorsa güzelleştiriyordurDün regli oldum, erken geldisanirim klomen duzenledi 28 gunde regli oldum normlde 30-32 gun surerdi dongum
İnşallah guzel sonuç alirsinHayırlısı olsun diyelim canını hiç sıkma allah bekletiyorsa güzelleştiriyordurbende çatşatöa iğnesinin 9. Günündeyim 7 gün sonra test vericem bakalım bende ne çıkıcak
İnş canım beklemedeyim halaİnşallah guzel sonuç alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?