Nisan Ayı Klomen Kullananlar

Klomen ne için yaziyor doktorlar? Bende pcos var salı günü doktora gideceğim bu ay yumurtlama göremedim doktorum yazar mı acaba iyi geliyor mu yumurtlama sorununa

Klomen ne için yaziyor doktorlar? Bende pcos var salı günü doktora gideceğim bu ay yumurtlama göremedim doktorum yazar mı acaba iyi geliyor mu yumurtlama sorununa
6 ay denedim yumurtlama olmuyordu ya da kucuk catliyordu kaliteli degildi bu ay klomen kullandim bende, yumurtanin buyuyup catlamasi icin. 6 ay gectiyse ozel hastanedelerde veriyolar genelde, farkli bir saglik sorunundan kaynakli da yumurtlama olmayabiliyor, boyle bir sey var mi onu da arastirmak lazim.
Ornegin ben insulin direnci icin seker ilaci ve tiroid nodul ve yavaşlığı için tiroid ilaci aliyorum

Sadece özel hastanelerde mi yazılıyor pahalı bi ilaç mı acaba devlette yumurtlama sorunu için çözüm bulunur mu şu an imkanım yok özele gitmeye mecbur devlete gitmem lazım

Sadece özel hastanelerde mi yazılıyor pahalı bi ilaç mı acaba devlette yumurtlama sorunu için çözüm bulunur mu şu an imkanım yok özele gitmeye mecbur devlete gitmem lazım
Yani gerek olursa veriliyor, doktor soylemeden kullanmamak lazim. Devlette doktora sorabilirsin tabi ama bir yil dolmadan vermiyorlar genelde

Kızlar benden acik kahverengi akinti geldi peceteye silince, bat 11 mayis.
Bugun atesim 38 e yaklasti parol aldim doktorum alabilirsin dedi. Halsizlik kirginlik vardi. O adetimi tetiklemis olabilir mi?

Kızlar benden acik kahverengi akinti geldi peceteye silince, bat 11 mayis.
Bugun atesim 38 e yaklasti parol aldim doktorum alabilirsin dedi. Halsizlik kirginlik vardi. O adetimi tetiklemis olabilir mi?
Eğer devam etmezse muhtemelen yerleşme kanamasıdır açık kahverengi yada açık pembe oluyor ve kısa süreli oluyor miktarıda az oluyor. Başka belirtin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…