Nisan Ayı Klomen Kullananlar

Geçen ay kullandığımda bende de mide bulantısı ve baş dönmesi yapmıştı

Kızlar klomene 5. gun basladim. 12. Gun ultrasonda kontrole gittigimde doktor sagda 16 mm, solda 11 ve 12 mm yumurta oldugunu soyledi. Rahim kalinligi 6.9 mm. Olumlu sonuc vermis ilaca yumurtalarin dedi, daha kontrole cagirmadi catlatma ignesi de vermeyecek. İliski takvimi verdi. 17 gun sonra yani donemin 29 Gunu yada bat gecince test yap dedi cok olumlu konustu ama benzer buyuklukte olan hamile kalan var mi?
Pcos var

bence gayet iyi büyümüş yumurtaların bende de pcos var iki ay klomen rağmen en büyüğü 13 mm di yumurtalarımın doktor çatlatma iğnesi ve duphaston yazdı adet olana kadar ilişki takvimi verdi adet olmazsan 12 sinde gel dedi bence sizin şansınız bana göre daha yüksek

Güzel yorumunuz için cok teşekkür ederim. Siz de ben de güzel sonuçlar alırız inşallah

Herkese selam Hem sizinle birlikte takip etmek için hemde pcos olup hamile kalamayanlar için bende deneyimlerimi paylaşmak istedim. Bir senedir bebek istiyoruz fakat pcostan dolayı olmuyordu. 6 ay kendi denememizle sonuç alamadık ve fameraya başlatıldım. Fakat gram sonuç vermedi ve üstüne tahimde polip olduğu ortaya çıktı ameliyat oldum. Şimdi bu ay ilk kez klomen kullandım adetin 2. Günü başlayıp günde 2 şer tane olmak üzere 5 gün kullandım ve hap bitiminin 5 gün sonrasına kontrole çağırıldım. Şuanda adetin tam 11. Günü ve yumurtlardan biri 13 mm diğer 3 ü 10 mm olmak üzere tepki verdi ilaca. Perşembe 19 ları görmeyi umut ediyoruz otriville vurulmak için. Genellikle famera için daha güçlü derler polikistik tedavisinde ama her bünye farklı tepkime veriyor bende olduğu gibi. Umarım bu ay hamiş oluruz . Tekrar güncelleme yazıcam

Selamm, inşallah güzel sonuçlar alırız
Klomen bazi pcoslarda gercekten tepki veriyor. Ben catlatma iğnesi vurulmadim mesala ama catladigini hissediyorum ovulaston testiyle de baktim, klomenin catlatma etkisi de varmis. Adetin 5. Gunu basladim bende kullanmaya 12. Gun 16 mm , 11 mm ve 12 mm var dedi doktor bana da. Bu ay hepimiz bebis haberi aliriz Allah'ın izniyle inşallah

Bende ilk kez bu ay yumurtlama günümü sancıyla farkettim bedeni tanımaya başlıyor insan bu süreçte sanırım. Perşembe 19 mm olduğunda iğneyi vurulucam süreçte her ayrıntıyla yazıcam inş hepimiz mutlu haberler vericez inanıyorum

Ben de ilk defa klomen kullandım. Bir tane yumurtan güzel büyümüş dedi ama kafama takıldı. Tek olması iyi mi kötü mü
Bence bir tane de olsa büyümesi iyi, zaten biri dominant oluyor. Benimde oyle. Biri 16 mm dominant digerleri onu takip ediyor demisti doktor. Olumlu sonuc almissin en azından bu guzel haber :)

Nasıl bir sancı oluyor regl olacak gibi karın kasık ağrısı mi

Ben de ilk defa klomen kullandım. Bir tane yumurtan güzel büyümüş dedi ama kafama takıldı. Tek olması iyi mi kötü mü
Benim de tek bir tane 20 mm yumurta büyümüştü ve bir buçuk yıl sonra bu ay gebe olduğumu öğrendim Önemli olan sağlıklı ve bir tane yumurta olması yeterli

Kızlar selam bende reglinin 5. Gününden itibaren 5 gün klomen kullandım dün bitti ilaç bugun 11. Gün bugun dr gittiğimde daha hiç gelişen yumurtam yoktu cumartesi tekrar bakalım dedi böyle olupta büyüyen varmı yada büyürmü off etki etmedi mi cok merak ediyorum üzülüyorum 3 gün sonra kaç cm olmuş olur mesela

Ayni senin gibi 5. Gunden itibaren kullandim 12. Gun kontrole gittim ben yumurta vardi olumlu sonuc verdi dedi doktor. Gunde bir almistim ben pcos var. Sizin ozel durumunuz var mi? Belki kucuktur gec buyuyecektir

Ben geçen ay reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen içtim
Kutu bittikten 2 gün sonra doktora gittiğimde sağda 16.5 mm yumurtam vardı
Bu kontrolden 1 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde yumurtam 23 mm olmuştu
Bu ay reglimin 4. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen içtim
Kutu bittikten 3 gün sonra doktora gittiğimde solda 12 mm yumurtam vardı
Bugün tekrar gittim ama yumurtam büyümemiş
Her ay farklı yumurtalıkta yumurta oluşuyormuş ve bir taraf daha iyi çalışıyormuş
Doktor pazartesi günü tekrar çağırdı
Pazartesiye kadar yumurtam büyümezse bu ayı pas geçiyorum
Önümüzdeki ay sağ tarafta yumurtlaman olur orada geçen ay güzel büyümüştü yine güzel büyür dedi doktor ama bir daha Klomen kullanmayacağım
Önümüzdeki ay Femara kullanacağım
Femara ile de olmazsa ondan sonraki ay yumurta büyütmek için de iğne kullanacağım

Ayni senin gibi 5. Gunden itibaren kullandim 12. Gun kontrole gittim ben yumurta vardi olumlu sonuc verdi dedi doktor. Gunde bir almistim ben pcos var. Sizin ozel durumunuz var mi? Belki kucuktur gec buyuyecektir
Özel bir durumum yok sadece pcos var daha öncede klomen kullanmıştım ozaman büyümüştü ama belki daha geç büyüyecek olabilir cumartesi göreceğiz hayırlısıyla

Evet canım her ay yumurtlama farklı olabiliyormuş tabiii benimde hep solda büyüyor daha h sağda büyümedi bende 3 gün sonra gideceğim büyümezse farklı bir ilaç vericek devam edeceğiz inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…