- 17 Nisan 2021
- 32
- 42
- 8
- 39
- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
-
Evet canım haklısınBu hafta zaten olmaz haftaya bayram var poliklinikler kapalı mecburen bayram dönüşü oluyor sanırım o zaman da kese görünür Allah'ın izniyle
Maşallah ne güzel bir haber canım çok sevindim kan verdim mi sonuç çıktım ses verCanım günaydın idrar testim pozitif birazdan eşimle kan vermeye gideceğiz yazarım yine size insallah kanda da pozitif cikar
Canım çıktı sonuç hamileyimmmmMaşallah ne güzel bir haber canım çok sevindim kan verdim mi sonuç çıktım ses ver
Tabiki kesinlikle, umut çok önemli umutsuz olmamak lazım:) Biz elimizden geleni yapıyoruz imkanımızca, Allah görüyor emeklerimizi, illa bir gün karşlığını alacağız bundan eminim canım.Amin canımsizinde gözünüz aydın olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah evet herkesin farklı bir durumu var insan burdaki yazılardan küçücük bir umut ışığı arıyo işte ☺
Yaa çok güzel çok sevindim canım gözünüzaydın.. herkesten çok güzel haberler geliyor Ramazan'ın bereketi maşallah.. betan kaç çıktı?Canım çıktı sonuç hamileyimmmm
Silik bir çizgi var sanki canım 3. Gün embriyosu muydu? Kan versen çıkmaz mı acabaKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
5. Gün embriyosu 9. GünSilik bir çizgi var sanki canım 3. Gün embriyosu muydu? Kan versen çıkmaz mı acaba
Canım sanki yeni yükselmeye başlamış gölge şeklinde var gibi yarın bi tekrarla istersen5. Gün embriyosu 9. Gün
İnşallah canım yarın tekrar yapacamCanım sanki yeni yükselmeye başlamış gölge şeklinde var gibi yarın bi tekrarla istersen
Şer gibi gözüken bizi üzen her bir olayda muhakkak bir hayır var canım biz farkında değiliz o başka... Allah'ım en umutsuzluğa düştüğünü anda sana mucizesini göndersin inşallah19 Nisan da transfer oldum 5.gun embriyosu sonuçu bugün aldım negatif maalesef , pozitif olanları tebrik ediyorum rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Daha çok yeni bence oldu bu işKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Teşekkür ederim ne güzel moral oldun sen öyle.Şer gibi gözüken bizi üzen her bir olayda muhakkak bir hayır var canım biz farkında değiliz o başka... Allah'ım en umutsuzluğa düştüğünü anda sana mucizesini göndersin inşallah
Evet tatlım var yarın tekrarlarımDaha çok yeni bence oldu bu iştestin varsa yarın sabah idrarıyla tekrarla daha net çıkıcak bence
Testlerde pozitif çıktı mı hiç19 Nisan da transfer oldum 5.gun embriyosu sonuçu bugün aldım negatif maalesef , pozitif olanları tebrik ediyorum rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
SüperrrEvet tatlım var yarın tekrarlarım
İnşallah canım benimSüperrrbol gülücüklü yarınımız olsun
Evet erken gevelik testinde çıkmıştı ama niye böyle oldu bilmiyorum Allah büyükTestlerde pozitif çıktı mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?