Nisan ayı transfer sonuç bekleyenler

Merhaba herkese , bugün transferin 10 günü beklenen adetin de 5. Günü adet olmadım (inşallah da olmam) dün test yaptım silik bir pozitif gördüm yarın tekrarlayacagm umarım tutunmuştur
Adet ilaçlardan gecikiyor zaten de silik çizgi gördüyseniz boş değildir bence.. yarın hayırlı haberler alırsınız inşallah

Merhaba herkese , bugün transferin 10 günü beklenen adetin de 5. Günü adet olmadım (inşallah da olmam) dün test yaptım silik bir pozitif gördüm yarın tekrarlayacagm umarım tutunmuştur
Merhaba aynı gün transfer olmuştum sanırım bende bugün silik çizgiyi gördüm dün negatfti bugün silik çizgi vardı ama benm lekede var adet olacak gbi kahverengi lekelenmem var inşallah hayırlı haberler alırız kan ne zaman vereceksin canm

Herkese merhaba tekrar bugun sol kasigim agriyo isr basladigim icin ayakta durmaya yordum ama uzaninca karnimda agrimaya basladi tipki adet olcakmisim gibi sizde de var mi boyle bi durum benim adetime 3 gun var daha normal sartlarda

Testi yarın tekrarlayacagm canım pozitif görürsem pazartesiyi bekleyeceğim kan için

Testi yarın tekrarlayacagm canım pozitif görürsem pazartesiyi bekleyeceğim kan için
Bence sende 1 gün arayla testi tekrarla doktorun hangi günü onerdiyse o günde test yaptırırsın umarım hakkımızda hayırlısı olur , bazen halk dilinde üzerinde üzerine görme diye adlandırdığımız hamileliğin ilk haftasi regli olan da var ama tüp bebek de bu ne kadar oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…