- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
-
Benim bugün 10. Gün idrar negatif çıktı sabah sonra pozitif olur mu acaba?Benim doktorum 10 gün dedi ben her ihtimale karşı 11. Gün yaparim
Valla canım bilmiyorum ki herkesin herşeyi farklı bnim mesela 7.gun idrarda pozitif kanda 22 ciktiBenim bugün 10. Gün idrar negatif çıktı sabah sonra pozitif olur mu acaba?
Sonra nasıl oldu peki? Yükseldi mi?Valla canım bilmiyorum ki herkesin herşeyi farklı bnim mesela 7.gun idrarda pozitif kanda 22 cikti
Ben estrofem progestan fitil kullanıyorum onlar engeller mi yani canımyok canım yarını bekliyorum gününde veriyim. adet gecikmesine çok takılma canım zaten ilaçlar engelliyor
ben onları kullanıyorum canım engeller tabiBen estrofem progestan fitil kullanıyorum onlar engeller mi yani canım
Teşekkür ederim canımben onları kullanıyorum canım engeller tabi
Adet ilaçlardan gecikiyor zaten de silik çizgi gördüyseniz boş değildir bence.. yarın hayırlı haberler alırsınız inşallahMerhaba herkese , bugün transferin 10 günü beklenen adetin de 5. Günü adet olmadım (inşallah da olmam) dün test yaptım silik bir pozitif gördüm yarın tekrarlayacagm umarım tutunmuştur
Bence de canım çok vakit geçmiş inşallah eseri kalmamıştır vücudunda moral bozmak yokBilmiyorum canım sadece etkisi 13 gün kalmaz diye düşünüyorum
Merhaba aynı gün transfer olmuştum sanırım bende bugün silik çizgiyi gördüm dün negatfti bugün silik çizgi vardı ama benm lekede var adet olacak gbi kahverengi lekelenmem var inşallah hayırlı haberler alırız kan ne zaman vereceksin canmMerhaba herkese , bugün transferin 10 günü beklenen adetin de 5. Günü adet olmadım (inşallah da olmam) dün test yaptım silik bir pozitif gördüm yarın tekrarlayacagm umarım tutunmuştur
Testi yarın tekrarlayacagm canım pozitif görürsem pazartesiyi bekleyeceğim kan içinMerhaba aynı gün transfer olmuştum sanırım bende bugün silik çizgiyi gördüm dün negatfti bugün silik çizgi vardı ama benm lekede var adet olacak gbi kahverengi lekelenmem var inşallah hayırlı haberler alırız kan ne zaman vereceksin canm
Bence sende 1 gün arayla testi tekrarla doktorun hangi günü onerdiyse o günde test yaptırırsın umarım hakkımızda hayırlısı olur , bazen halk dilinde üzerinde üzerine görme diye adlandırdığımız hamileliğin ilk haftasi regli olan da var ama tüp bebek de bu ne kadar oluyor bilmiyorumTesti yarın tekrarlayacagm canım pozitif görürsem pazartesiyi bekleyeceğim kan için
Negatif çıktı. Adetim bekledigimden bir hafta sonra oldu.Test sonucunu merak ettim çıktımı canım
Prolutan Depotmu acabaBen ecopirin prendnol estrofem fitil vitaminler bide oksapar iğne bitane daha iğne var kalçadan onun adını unuttum
16 sında transfer yapıldı 12 gün sonra ilk test pozitif 470 2. test 1400 çıktı. Bakalım 2 hafta sonra ultrasonda allahım görmeyi nasip etsin. 5. tüp bebek denemem.
Çok erken test yaptırmışsın 12-13. günde yüksek değerlere çıkıyor genelde, ben bu sefer sabredip 12. gün ilk testi yaptırdım:) Umarım Çok güzel sonuçlar alırsın canımHayırlı olsun canım benimde 7.gun sonuç 22
9.gun 65 çıktı pazartesi gene yaptircam
Sabredemedim canım doktorum iyi artma var dedi çok şükür tabi erken yaptırdım diyede lafı yedimÇok erken test yaptırmışsın 12-13. günde yüksek değerlere çıkıyor genelde, ben bu sefer sabredip 12. gün ilk testi yaptırdım:) Umarım Çok güzel sonuçlar alırsın canım
Tebrik ederim tek yaptırmayan gününü bekleyen benim galibaHayırlı olsun canım benimde 7.gun sonuç 22
9.gun 65 çıktı pazartesi gene yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?