Ayy canim benim sağoldarısı başına az bekle bak göreceksin sende minik mucizeni
Ay iş yeri illetini bilmezmiyim bende kese için 3 gün ertelemek zorunda kalmıştım ki ona rağmen laf yiyerek gittim doktora
Kalp atışı içinde gelecek cumartesine aldım, artik hamile oldugumu soyleyene kadar dikkat edecem mecbur
Canimcim sanada çok sevindim. Maşallah herşey hep yolunda gitsin inşallah
Ama aman canim hep güzel düşün emi , en azından kötü düşünme
Bak şimdi biraz gerçekçi bakarsan,allah korusun ama olacaksa bi problem engelleyemezsin, kaygilasanda kaygilanmasanda engelleyemeyeceksin.
Madem engelliyemiyosun bari hersey yolunda olduguna inanarak yemene icmene dikkat ederek hamileliğinin tadına var ki o huzurla büyüsün bebis içinde. Her türlü hastalığa sebep olan stresi simdiden bebisine yaşatma canım.
Çünkü once kese beklicez, sonra kalp atışı bekliycez, sonra şu test bu test falan filan gider bu
Bide böyle düşün yani canım
Selam canimcimCanımcım uzun zaman oldu konuşamadık. Nasılsın? Kalp atışı için çoktan gitmişsindir. Sonrası zaten sanırım uzuun bir bekleme:) Güzel günler seninle olsunHabersiz bırakma:)
Sağol canım, inşallah isteyen herkese bebislerini saglilla almak nasip olsun.Başlığı okuyup hamiş olduğunuzu görünce ben de ümitlendim inş bu ay ben de ovu testi yapıyorum rabbim bana da versin hayırlısıla inş. Sizlerin de evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah canım ağzından bal damlıyo hamilelerin duası kabul olurmuş inş senin de hayırlı tüm duaların kabul olurSağol canım, inşallah isteyen herkese bebislerini saglilla almak nasip olsun.
Ovulasyon testi yapıyosan iyi yoldasın bence cok beklemezsin
Selam canimcim
Ay evet gittim ve duydum bebişimin kalp atışlarını, cok enteresan duygu dolu bi deneyim
darısı başına seninde az kaldi bu harika deneyime heralde4 hazirana verdi bir sonraki randevuyu. Bide bulanti ve yorgunlukla savaşıyorum şu anda. Ay bide gergin ve alınganım
naaptin sen keseyi gördünmü nasıl gidiyor bakim anlat biraz.
HamilemisiiiinNisan hayirli geldiiiiiii
EvvetttttHamilemisiiiin
Mide bulantısı bende de yeni başladı, hem de sabahlarıYürüyüş yapıyorum iş çıkışı, o da yoruyor biraz. Eve zor atıyorum kendimi. Yani aynı belirtiler mevcut:) Doktora hafta başında gittim. Herşeyler yolunda maşallahKalp atışını duyamadık ama gördük. İlk hatıra fotoğrafımızı aldık Eksik kan testlerim vardı, hem onları değerlendirmek için hem de kalp atışını duymak için 10 gün sonra tekrar çağırdı. İçim şu an nasıl rahat anlatamam.. Hep o tedirginlik hakimdi. Sonrasında sanırım senin gibi ayda 1 gideceğim:) Doktorumdan da memnun kaldım açıkçası. Dediği tek şey: Bu bir hastalık değil, kendini hayattan koparma. Elini eteğini çekme her şeyden. Devam et yaşantına. Dikkatli beslen, kalp ritminin dengesini bozma ve tadını çıkar Tabi bu her zaman geçerli olmuyor, gayet de koptuğum oluyor.
Allah bize sabır verdiği gibi eşlerimize de versin
SüperrrEvvettttt
Ohh ohh masallah güzel haberler üst üste, baya bereketli bir ay olmuş anlaşılanBana da hyrlı geldi kızlar bnde hamileyimmm bugün öğrendim
Çok şükür cnm Allah razı olsun amin inşallahOhh ohh masallah güzel haberler üst üste, baya bereketli bir ay olmuş anlaşılantebrikler canım sağlıkla al inşallah kucağına bebisini
Çooook sevindim içimi umutla doldurdunuz bu cuma günü hürmetine bizlere de dua edin kuzular. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bi bana mı hayırlı gelmedi bu nisan :)
İnsallah canim benim :) bat 28 mayıs. Ovulasyon testi kullanıyorum. Çift çizgiyi beklemekteyim buaralarYok yok deme öyle:) En kısa zamanda seninde güzel haberini alacağız bak görBelki hatta Mayıs'ta:) Bat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?