Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Canımcım uzun zaman oldu konuşamadık. Nasılsın? Kalp atışı için çoktan gitmişsindir. Sonrası zaten sanırım uzuun bir bekleme:) Güzel günler seninle olsun Habersiz bırakma:)

Canımcım uzun zaman oldu konuşamadık. Nasılsın? Kalp atışı için çoktan gitmişsindir. Sonrası zaten sanırım uzuun bir bekleme:) Güzel günler seninle olsun Habersiz bırakma:)
Selam canimcim
Ay evet gittim ve duydum bebişimin kalp atışlarını, cok enteresan duygu dolu bi deneyim
darısı başına seninde az kaldi bu harika deneyime heralde 4 hazirana verdi bir sonraki randevuyu. Bide bulanti ve yorgunlukla savaşıyorum şu anda. Ay bide gergin ve alınganım

naaptin sen keseyi gördünmü nasıl gidiyor bakim anlat biraz.

Başlığı okuyup hamiş olduğunuzu görünce ben de ümitlendim inş bu ay ben de ovu testi yapıyorum rabbim bana da versin hayırlısıla inş. Sizlerin de evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Sağol canım, inşallah isteyen herkese bebislerini saglilla almak nasip olsun.
Ovulasyon testi yapıyosan iyi yoldasın bence cok beklemezsin

Mide bulantısı bende de yeni başladı, hem de sabahları
Yürüyüş yapıyorum iş çıkışı, o da yoruyor biraz. Eve zor atıyorum kendimi. Yani aynı belirtiler mevcut:) Doktora hafta başında gittim. Herşeyler yolunda maşallah Kalp atışını duyamadık ama gördük. İlk hatıra fotoğrafımızı aldık Eksik kan testlerim vardı, hem onları değerlendirmek için hem de kalp atışını duymak için 10 gün sonra tekrar çağırdı. İçim şu an nasıl rahat anlatamam.. Hep o tedirginlik hakimdi. Sonrasında sanırım senin gibi ayda 1 gideceğim:) Doktorumdan da memnun kaldım açıkçası. Dediği tek şey: Bu bir hastalık değil, kendini hayattan koparma. Elini eteğini çekme her şeyden. Devam et yaşantına. Dikkatli beslen, kalp ritminin dengesini bozma ve tadını çıkar Tabi bu her zaman geçerli olmuyor, gayet de koptuğum oluyor.
Allah bize sabır verdiği gibi eşlerimize de versin

walla haklısın , gariplerim baya cekiolar, ama yani baba olmakda kolay değil cekecekler biraz yapacak bişey yok
Canım herşeyin tam olmasına çok sevindim maşallah en sonuna kadar böyle gitsin inşallah
Walla canim hormonlar benjm dengemi fena bozdu, benki kolay kolay insanlarla tartismayan kişi, ofisde biçok kişiyle tartıştım, resmen hormonların istilası altındayım, kontrolumden çıktı
Biraz izin alip dinlenecem yoksa ofisdekileri dövmeye başlayacam

Çooook sevindim içimi umutla doldurdunuz bu cuma günü hürmetine bizlere de dua edin kuzular. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Çooook sevindim içimi umutla doldurdunuz bu cuma günü hürmetine bizlere de dua edin kuzular. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Gönlünüzü ferah tutun, dualarımız hep birbirimize
Minişler bir yerde bekliyorlar. En doğru zamanda, en sağlıklı en mutlu şekilde bulsun sizi

Merhaba
Aranıza yeni katıldım benim sorum şu canlar
Biz de bebek istiyoruz ve bu ayı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz 2 oğlum var
1.sorum şu kız bebek için yapılması gereken bir sürü şey yazıyor internette bunlar ne derece doğru ,
Bir duası varmış hamile kaldıktan sonra okunan bunu bilen var mı ?
2.si de son adet tarihim 26 Nisan idi dünden beri sol kasığımda batma oluyor ve Kramp giriyor ,bide göğüslerimde uçlar biraz morumsu bi renk olmuş ve etrafında kabarcıklar var korkmadım değil..
Fakat dün gece acilde idim ağrı nedeni ile beta hcg yapıldı 0.23 çıktı neler oluyor bana ??

Yok yok deme öyle:) En kısa zamanda seninde güzel haberini alacağız bak gör Belki hatta Mayıs'ta:) Bat ne zaman?
İnsallah canim benim :) bat 28 mayıs. Ovulasyon testi kullanıyorum. Çift çizgiyi beklemekteyim buaralar inşallah burdan haber veririm biseler olursa :) hayırlı olsun bebeğin canım. Sağ salim dogur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…