Ohh maşallahCanım kan verdim 26.17 bata 3 gün var düşük mü sence?
Ahh canim benim cok teşekkür ederim, saglikla inşallahCanım benim biraz geç oldu tebrik için ama çook çook sevindim:)) Allah sağlıkla, mutlulukla nice güzel günler yaşatsın yavrucuğunlaAyrıca takipteyim artık seni:) Gün gün incelemek gerekiyor seni ve gelişmeleri Nisan ayının uğurlusu oldun Darısı bizim başımıza, çalışmalara hızla devam:)) Kocaman sevgiler sana..
Ohh maşallah
Yok canım sanmam, sadece cook erken daha o yüzden düşükbiraz beklemen gerekecek kese için. Bende hala bekliyorum. Benim bata 3 gun kala geçen perşembe 56 çıkmıştı. Haftaya pazartesiye kese için randevu verdi doktor ama sanirim haftaya persembe gidebileceğim.
Sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah canımbu saatten sonra dikkat et kendine yemene içmene, gerisini düşünme.
Ben öyle yapmaya çalışıyorum.Olacağına varacaktır çünkü
İyi düşün hic kötü şeyler getirme aklına.
Hayırlı uğurlu olsun
Tamam canim istedigin zaman istedigin şeyi sorabilirsinHadi bakalım birlikte bekleriz inşallah sen bana tecrübe olursun canım :) haber ver sende olur mu meleğinin kesesini görünce...evet artık bencilce davranıp bir süre kendimi ve bebeğimi düşüneceğim...olumsuz şeyler de aklıma getirmeyeceğim...çok teşekkürler sende dikkat et kendine çok
Batcılar oldunuzmu acabaSelam canım bat günlerimiz aynı inanılmaz bir heyecan var. Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Ahh canim benim cok teşekkür ederim, saglikla inşallah
Şu an hala kese için beklemedeyim, pazartesiye randevu almistim ama iş dolayısıyla sanirim perşembe gidebileceğim
Bakalım herşey yolunda gider umarim
Darısı başına tabikide inşallah cok beklemeyeceksin
Ne alemde çalışmalar, ne zamandir başladın batin kac, bilgi ver bakalim biraz
Ayyy canim çok teşekkürler , amiiinBat 25 Nisan. Ama ciddiye alınabilecek bir belirtimde yok gibi. Ara ara regl ağrısına benzer bir ağrı oluyor sadeceYani belki normal zamanda da oluyordu bu tür şeyler ama algım açık değildi:)) 2 aydır korunmuyorum. Aslında daha erken düşünüyorduk ama işe de yeni başlamıştım, göze alamadım. Kısmet bakalım, testte yapmadan kuzu kuzu bekliyorum:))
Sana da perşembe için dua edeceğim. Miniş bir nokta göreceksin inşallah orada
Bu arada muhtemel tarih 17 Aralık görünüyor senin. Yani yay, yani en tatlı burçYay kızı-erkeği çok eğlencelidir
Ayyy canim çok teşekkürler , amiiin
Sende cok bekleme inşallahama hic stresde yapma daha cok yeniymissin
Evet bebişim yay olacak inşallah hayırlısıyla, bende yay burcuyum zateno yüzden çok mutluyum bu duruma
Canim aslinda aman aman belirti olmuyo zaten, minik minik ve seninde dedigin gibi insan şüpheye düşüyo acaba eskidende vardi farketmedim mi dieyumurtlama gününe dikkat ettin mi bu ay? Ben ovulasyon testiyle hamile kaldım, oneririm
Ayyy burçdaşım cook sevindim yaaaaBende yay burcuyum:) O yüzden extra dikkatimi çekti tarih. Allah bahtını da güzel eylesinCanımcım bu arada ben dayanamadım dün akşam test yaptım ve silik bir çizgi çıktı Ay bir panik ve heyecan sabahı zor ettim. Dedim içimden kurtluluktan duramadın bi, yaptın hemen. Sabah yine ayrı bir kurtluluk ve kan testi yaptırdım. Hcg 70 çıktı. Nasıl sence değeri? Bat 25 Nisan. Çok erken biliyorum. Kan verdiğim yerde söyledi, erken olduğu için takip etmek gerekiyor. Bu kadar duru yazdığıma bakma kalbim onbin atıyor:)) Ne kadar zaman sonra yaptırayım tekrar?
Ayyy burçdaşım cook sevindim yaaaa
Hayirli uğurlu olsun insallah hiçbir sorun çıkmasın.
Biz yaylar böyle tezcanliyiz bende batimdan 3 gun önce yapmıştım test 56 cikmisti. Tabi doktor degilim ama bence cok normal degerin
Ben birdaha kan testi yapmadım. Gerek görmedim yinede sen bilirsin. Kimisi 2 gün sonra tekrar yapip 2 ye katlanip katlanmadigina bakiyo.
Ben doğaya birakiyorum kendimi, bir sorun çıkmayacaktır diye düşünüyorum
Doktor gel demedikce gitmeyecem.
Test yaptigimda doktor kese için 25 nisan pazartesi gel dedi ama ben persembe gidebileceğim anca.
Canim sende sakinleşmeye çalış ama başta cok zor biliyorumbenim başım dönüyordu hamilelikten saniyodum heyecandanmis artık hiç kötü ihtimaller getirme aklına herşey güzel gitsin
Bol su ic duzenli yoğurt ceviz balik falan ye, kisacasi kendine dikkat et artik 2 kişisiniz bir bedende
Kızlar iyi akşamlar bende nisani tutsnlardanim hep eşimin doğum günü olan 23nisanda hamile olup ona sürpriz yapmayı istemiştim..:) adetimin bugün 2.günü ve ben henüz adet olmadım belim ara ara adet olacakmisim gibi agriyor akıntı var idrarın köyu renkli ve goguslerim çok hassas sizce hamile olabilrmiyim
Evet canim normaldir o pembe akıntı, yerleşmekanamasi diolar, bende olmadı ama cok kişinin oluyomuşÇok haklısın, iyiye inanmak çok önemli. Benim henüz bir doktorum yokO yüzden bir kez daha kan testi yaptırıp kendim mi kontrol etsem diye düşündüm. Zaten erken de sanırım kontrol için. 1 hafta daha zaman kazanıp bir tavsiye bulmam lazım. Sen İstanbul'da mısın peki? Sana da sorayım doktor:) Bugün de çok açık pembe bir akıntı geldi. Tedirgin olmadım değil. Ama sanırım normal, buradan okuduklarıma göre. Zaten normalde benim bat bugündü. İlk güne denk gelebilirmiş bu tür akıntılar.
Çook heyecanlı ve tuhaf bir durumlar. Tam bir şey hissedemiyorsun ama bir şeyler de varSenin perşembe gününü de heyecanla bekliyorumm
Evet canim normaldir o pembe akıntı, yerleşmekanamasi diolar, bende olmadı ama cok kişinin oluyomuş
Canim evet ben istanbuldayim, eskiden kontrollere gittiğim doktora devam ederim diye düşünüyorum. Şişli international kolan hastanesi dr meliz onbasioglu. Gayet sevimli ilgili bi doktor tabi hamilelik konusunda nasildir tavsiye edilir mi bilmiyorum açıkçası
Beni rahatsiz eden bisey olmadıkça bu doktorda devam sanırım çünkü bu hastanenin hizmetinden gercekten memnunum
Canim test konusunda sen bilirsin walla.
Benim önerim salla testi hiçbir sorun olmadığına inan doktor araştır, batindan 2 hafta sonrasina randevu al doktora git
Çünkü büyük olasılık gayet sağlıklı olacak bebişlerimiz...
Persembeyi bende iple çekiyorum ama hala işden nasil izin alacagimi bulamadim yaa
Ayyy gördüm canım yaaaBugün perşembe:)) Nasıl geçti, bekliyorum haberleriniMinik keseyi görebildin mii?
Ayyy gördüm canım yaaa
Henüz 3cm pek bi minik cidden
Haftaya cumartesi bebis icin gidecez bakalim umarım onuda görürüz.
Sen ne yaptin bakim, tekrar test yaptin mi doktor buldun mu kendine
Ayy canim benim sağolÇook çook sevindimm herşeyin güzel gittiğine3 cm nedir yaa:)) Nasıl bir mucizeyi barındırıyoruz.. Zaman su gibi geçsin sana:)
Ben evet tekrar test yaptım 3 gün ara ile228 çıktı Tekrar yaptırmaya gerek yok dediler. Aynen senin dediğin gibi 10 gün sonra doktor kontrolüne gidebilirmişim. Malum hepimizin sıkıntısı iş yerinden ötürü 15 gün sonrasına alabildim ancak randevu. Sanırım 5 hafta dolmuş olacak. Umarım benim de içerlerde her şey yolundadır:) Zor duruyorum bir haber alamadan oradan
Doktor ise buldum gibi canımcım. Maltepe Üniversitesi Hastahanesi'nde Erdin İlter. Tesadüfen uzak bir arkadaşımın orada doğum yaptığını öğrendim. Çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor olduğunu söyledi. Biraz nette de araştırdım olumsuz yorum pek okumadım. Bakalım kısmet.. 'Keseyi görmeden rahat etmek yok' sendromu başladı bendeEşim sürekli sitem halinde.. En güzel anı mahvedebiliyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?