aaa cnm bence hamilesin İNŞALLAH silikte olsa çıkmışCanımmmmm bakar mısın????
İnşallah canım kan tahlili verdim bekliyorum :)aaa cnm bence hamilesin İNŞALLAH silikte olsa çıkmış
cnm sen neyaptın senin kaç gün kaldı batahadı inş haber beklıoruss:)
bırı bam telıme degdı:)))bugun son temız gunum yarın regl olmam gerekıo goguslerm cok agrıo baska bısı yok regl ınuzerınden gecmeden kan testı yapmak ıstemıorum yaacnm sen neyaptın senin kaç gün kaldı bata
bırı bam telıme degdı:)))bugun son temız gunum yarın regl olmam gerekıo goguslerm cok agrıo baska bısı yok regl ınuzerınden gecmeden kan testı yapmak ıstemıorum yaa
evet beybi :))eşim aramasa sıkıntı olmıcak sımdıde kan tahlıl ıcın kanıma gırıo ama yaptrmıcam ölüo meraktan:))senın kaç gun var varmı belırtı
canım benim daha çok var 2 mayıs bat belirtide yok ama benim ilk gebeliğimdede belirtim hiç olmadısenın kaç gun var varmı belırtı
dayan arkadaşım az kalmışevet beybi :))eşim aramasa sıkıntı olmıcak sımdıde kan tahlıl ıcın kanıma gırıo ama yaptrmıcam ölüo meraktan:))
bu belirtiler çok güzel ve birçok gebe kalan arkadaşımdada oldu hadi İNŞALLAH içime güzel şeyler doğuyorson 4 gundr hem agrıo hem kolumu kaldrsam kasıo degısık bişi yanıo ates basıo yanı
ayy hadi hayırlısı cnm dualarım seninle içim kıpır kıpır olduevet goguslerm hemen agrımadı bak tarıhlerıme..29 mart regln ılk gunuydu.11-12 nısanda ilşki oldu sonuc beklemedeyım.yumurtlamaya yakın yapmstm allah verırse tabıkı.kız şansı daha cok dıorlar:))
Canım iltihabın varsa olmaması normal gebeliğin. Önce onu hallet sonra gebe kalacaksın emin ol. Verimliliği azaltıyorçünküKızlar bu konuyu açarken nisan ayından çok umutluydum. Bi suredir kasigimda batmalar oluyordu. Umutlanmistim haliyle. Ama doktora gittim bugün iltihap varmış. Oyüzden o ağrılar oluyormuş. Bisuru ilaç yazdı. Yani olmadı bu ay. İnşallah sizler hamis kalırsınız
Ben varım canım. Hiç bir belirti vermeden oldu. Normalde adetim bir hafta önceden ağrır sızlardı kasık bölgemTeşekkürler inşallah mutlu haberi burada paylaşabilirim. Bende Hiç bir belirti yok bu şekilde olup hamile kalan var mı?
Haklisin canım öyle yapacam. Ama sol kasigimdaki şişlik ve batmalar geçmedi hala. 3 gundur kullanıyorum ilaclariCanım iltihabın varsa olmaması normal gebeliğin. Önce onu hallet sonra gebe kalacaksın emin ol. Verimliliği azaltıyorçünkü
3 gün ne ki canım uzun bi süreç malesef bu en az bir ay ver buna. Ama sonrası güzel olacakHaklisin canım öyle yapacam. Ama sol kasigimdaki şişlik ve batmalar geçmedi hala. 3 gundur kullanıyorum ilaclari
İnşallah tatlım yaaa inşallah3 gün ne ki canım uzun bi süreç malesef bu en az bir ay ver buna. Ama sonrası güzel olacak
Ahh canim telefonum bozulmuştu kac gündür girememistim sisteme. İlk girişimde mesajıni gördüm. Ne güzel bi dönüşCanımmmmm bakar mısın????
Ahh canim telefonum bozulmuştu kac gündür girememistim sisteme. İlk girişimde mesajıni gördüm. Ne güzel bi dönüş
Tabikide var cizgi. Kan verdin miii ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?