Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

bırı bam telıme degdı:)))bugun son temız gunum yarın regl olmam gerekıo goguslerm cok agrıo baska bısı yok regl ınuzerınden gecmeden kan testı yapmak ıstemıorum yaa

ayy 1 günün kalmış ne heycanlı beklemek çok zor biliyorum ama az kalmış arkadaşım
yaa İNŞALLAHHH hamilesindir senden güzel haberler bekliyorum

son 4 gundr hem agrıo hem kolumu kaldrsam kasıo degısık bişi yanıo ates basıo yanı

son 4 gundr hem agrıo hem kolumu kaldrsam kasıo degısık bişi yanıo ates basıo yanı
bu belirtiler çok güzel ve birçok gebe kalan arkadaşımdada oldu hadi İNŞALLAH içime güzel şeyler doğuyor
bu arada senin ağrın 4 gün önce başladıysa benim içinde henüz erken sanırım

evet goguslerm hemen agrımadı bak tarıhlerıme..29 mart regln ılk gunuydu.11-12 nısanda ilşki oldu sonuc beklemedeyım.yumurtlamaya yakın yapmstm allah verırse tabıkı.kız şansı daha cok dıorlar:))

evet goguslerm hemen agrımadı bak tarıhlerıme..29 mart regln ılk gunuydu.11-12 nısanda ilşki oldu sonuc beklemedeyım.yumurtlamaya yakın yapmstm allah verırse tabıkı.kız şansı daha cok dıorlar:))
ayy hadi hayırlısı cnm dualarım seninle içim kıpır kıpır oldu

Canım iltihabın varsa olmaması normal gebeliğin. Önce onu hallet sonra gebe kalacaksın emin ol. Verimliliği azaltıyorçünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…