- 3 Mart 2016
- 42
- 6
- 6
- 38
Merhaba canım benimde 3 nisandi ama sadece kahverengi lekem geldi doktora gittim rahim duvarın kalinlasmis gebe gibi görünüyorsun ama keseyi görmüyorum dedi kan testi yaptırdım negatif çıktı bende ne yapacağımı şaşırdım hala kahverengi leke geliyorBende varım kızlar bat 3 nisan dı gelmedi 4 ünde sarı akıntımın içinde kırmızı leke gördüm geliyor dedim gelmedi ama sabah test yaptım negatif çıktıyarın sabah kan testi yaptırıcam hayırlısı inşaAllah vardır bebiş 3 gün geç yumurtladım o yüzden mi çıkmadı bilmiyorum
Evet bu çok doğru. Ve bazen kaçak yumurta olabiliyormus. Ozaman da dollenirmis. Yani rahat olmalıyız hep soyluyoruz bunu ama neyapalim işte olmuyor
benim de bu sabahta sarı akıntımın içinde kırmızı leke yine geldi kan testimin sonucunu yarın öğleden sonra alıcam hayırlısı bakalım negatif çıkarsa doktorumdan randevu alıcam zaten bendeMerhaba canım benimde 3 nisandi ama sadece kahverengi lekem geldi doktora gittim rahim duvarın kalinlasmis gebe gibi görünüyorsun ama keseyi görmüyorum dedi kan testi yaptırdım negatif çıktı bende ne yapacağımı şaşırdım hala kahverengi leke geliyor
Sonucu alınca mutlaka haber ver canım inş hamileyizdir. bende yarin doktora gidecem tekrar ben hiçbişey anlamadım bu işten hayatımda ilk defa böyle birşey oluyorbenim de bu sabahta sarı akıntımın içinde kırmızı leke yine geldi kan testimin sonucunu yarın öğleden sonra alıcam hayırlısı bakalım negatif çıkarsa doktorumdan randevu alıcam zaten bende
Allahım inşallh bu ay olur Rabbim gönlümüze göre versinbende nisan ayından ümitliyim allahın ıznıyle olsun artık...
Bebiş olursa Nisan ayında adını Nisan koyalimBende nisancıyım :)
nasıl calısmalar yapıyosun 2 güne 1 mi canımMartta denedik oldu olmadı bilmiyoruz, nisanda deneyeceğiz :)
Evet gittim 1 yıl olmayınca tedaviye başladık 2 ay kullanabildim klomenle yumurtalarım olması gerekenden çok fazla büyüdü 2 tane 25 cm olmuştu çatlamadılar kiste döndülrr bende ölümden döndüm tam 10 cmdi kist .. Dr bidaha klomen kullanamıycağımı söyledi o yüzden aşılama vs aşamaları otomatik iptal oldu derken kendliğimden hamile kaldım 6. Haftada düşük yaptım rahimde perde olduğu tespit edildi onu aldırdık :) şimdi 3 4 ay kendin dene olmazsa tüp bebek dedi drpeki doktora gittin mi canım bi sorun mu varmış. Genelde sorun olmuyor ama neden hamile kalamadigimiz da anlaşılmıyor. Bizde sasiriyoruz valla.
Olabilirsin bence 1 2 gun sonra test yap hadi inşalahhhhKizlar benimde batim dundu ama agri oldu ve sari bi akintim geldi ped taktim gun icinde az az geeye devam etti belim cok agriyo cok asagi egildigimde kasiklarim agriyo gece karnim gurul gurul sizce hamile olabilirmiyim ?
Ben varım canım martta gebe olamadım adet dün oldum bitsin başlıyacağım çalışmalara nisan ayı umut olsun banaKızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan
Bende varım canlar adetimin bitmesini bekliyorum pazartesi başlıycam inşallh gönlünüzce olur bu güzel günde dua edelimBen varım canım martta gebe olamadım adet dün oldum bitsin başlıyacağım çalışmalara nisan ayı umut olsun bana
Bende varım canlar adetimin bitmesini bekliyorum pazartesi başlıycam inşallh gönlünüzce olur bu güzel günde dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?