Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Merhaba canım benimde 3 nisandi ama sadece kahverengi lekem geldi doktora gittim rahim duvarın kalinlasmis gebe gibi görünüyorsun ama keseyi görmüyorum dedi kan testi yaptırdım negatif çıktı bende ne yapacağımı şaşırdım hala kahverengi leke geliyor

Evet bu çok doğru. Ve bazen kaçak yumurta olabiliyormus. Ozaman da dollenirmis. Yani rahat olmalıyız hep soyluyoruz bunu ama neyapalim işte olmuyor

Evet canım heyecansız olmuyor tabi. Sabah uyanır uyanmaz ilk aklıma gelen batıma kaç gün kaldığı ama kendi ve olası bebişimizin sağlığı için testler negatif çıktığında depresifleşmeden yolumuza devam etmeliyiz. Pembe gözlüklerimizi takalım kızlaaar

benim de bu sabahta sarı akıntımın içinde kırmızı leke yine geldi kan testimin sonucunu yarın öğleden sonra alıcam hayırlısı bakalım negatif çıkarsa doktorumdan randevu alıcam zaten bende

Slm kızlar bende varım inşallh Rabbim hepimize nasip eder şuan adetimin bitmesini bekliyorum 1 tane 6 yaşında oğluşum var kardeş istiyor kuzum inşallh 1 tanede prensesimiz olur

benim de bu sabahta sarı akıntımın içinde kırmızı leke yine geldi kan testimin sonucunu yarın öğleden sonra alıcam hayırlısı bakalım negatif çıkarsa doktorumdan randevu alıcam zaten bende
Sonucu alınca mutlaka haber ver canım inş hamileyizdir. bende yarin doktora gidecem tekrar ben hiçbişey anlamadım bu işten hayatımda ilk defa böyle birşey oluyor

Kizlar benimde batim dundu ama agri oldu ve sari bi akintim geldi ped taktim gun icinde az az geeye devam etti belim cok agriyo cok asagi egildigimde kasiklarim agriyo gece karnim gurul gurul sizce hamile olabilirmiyim ?

peki doktora gittin mi canım bi sorun mu varmış. Genelde sorun olmuyor ama neden hamile kalamadigimiz da anlaşılmıyor. Bizde sasiriyoruz valla.
Evet gittim 1 yıl olmayınca tedaviye başladık 2 ay kullanabildim klomenle yumurtalarım olması gerekenden çok fazla büyüdü 2 tane 25 cm olmuştu çatlamadılar kiste döndülrr bende ölümden döndüm tam 10 cmdi kist .. Dr bidaha klomen kullanamıycağımı söyledi o yüzden aşılama vs aşamaları otomatik iptal oldu derken kendliğimden hamile kaldım 6. Haftada düşük yaptım rahimde perde olduğu tespit edildi onu aldırdık :) şimdi 3 4 ay kendin dene olmazsa tüp bebek dedi dr

Kizlar benimde batim dundu ama agri oldu ve sari bi akintim geldi ped taktim gun icinde az az geeye devam etti belim cok agriyo cok asagi egildigimde kasiklarim agriyo gece karnim gurul gurul sizce hamile olabilirmiyim ?
Olabilirsin bence 1 2 gun sonra test yap hadi inşalahhhh

Kızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan
Ben varım canım martta gebe olamadım adet dün oldum bitsin başlıyacağım çalışmalara nisan ayı umut olsun bana

9 nisan benim ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic belirtim yok nisan sonunda eşim yurtdisinda olacak tam yumurtlama günümde bu ay umut yok gelecek ayda umut yok. Olmuyor moralin çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…