Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

9 nisan benim ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic belirtim yok nisan sonunda eşim yurtdisinda olacak tam yumurtlama günümde bu ay umut yok gelecek ayda umut yok. Olmuyor moralin çok bozuk
Öyle düşünme canım Allah ol desin yeterki her ay yumurtalama gununde yaparsın tutmaz o ay yapamazsın bakarsın tutar sonuçta her ay aynı tarihte yumurtlamıyoruz

bakalım martın sonuçlarını bekliyoruz. negatifse nisan ayında devam edicez.. bat 13 nisan bakalım
Benimde 14 bat göğüslerim çok acıyo belim be kasıklarımdada ağrı var acaba diyorum ama bukadar erken olmaz galiba, ama göğüslerimde hiç acımaz normalde kafamda deli sorular :)

benim yumurtlama günlerindeki 2. denememden 2 gün sonra gün boyu sürekli bir kasık ağrısı oldu. sanki suyu bol içip tuvalate gitmemiş gibi.. normalde çok bekletirim ve ihtiyaç sonrası bi kaç saat ağrır kasıklarım.. ama bu kez 24 saat ağrıması beni ümitlendirdi..

9 nisan benim ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic belirtim yok nisan sonunda eşim yurtdisinda olacak tam yumurtlama günümde bu ay umut yok gelecek ayda umut yok. Olmuyor moralin çok bozuk
zamanı wardır canım ole deme bundada wardır bı hayır benimde olmuyo ole teselli ediyorum napim

Selam canım , merak ettim neye göre belirliyorsun yumurtlama gününü, tahmini mi. Ben ilk defa bu ay yumurtlama takibi yaptım ovulasyon testleriyle tahminimden çok geç oldu yumurtlama. belki eşin gitmeden veya döndüğünde yumurtlarsın belli mi olur

Ovulasyon testi kullanmadim canim akintima gore belirli yorum.yumurtlama günü yak lastiğin da yumurta beyazi kivaminda akinti olması gerekiyormus. Ona takiben demedim galiba olmadi.firsat bulursam regli olursam doktora gitmeyi düşünüyorum gidemezsem bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum sen hangi marka kullandim?

Öyle düşünme canım Allah ol desin yeterki her ay yumurtalama gununde yaparsın tutmaz o ay yapamazsın bakarsın tutar sonuçta her ay aynı tarihte yumurtlamıyoruz
Valla canim firsat bulursam doktora gideceğim.öyle planliyorum bir problem varsa bastan halledeyim iki günüm var adetine belirtim yok hic hamilelik icin

Kizlar ben on ay bekledim cocuk icin olmuyodu ozel bi hastaneye gittim meger rahim yapisikligi varmis bende onu actilar gec olmadan gidim neden bir ay daha bekleyesiniz ki benim aklim olsa o on ayi beklemezdim

Ovülasyon testi nasıl bişey banada bilgi verir misiniz ben bilmiyorum

Ovülasyon testi nasıl bişey banada bilgi verir misiniz ben bilmiyorum

Canim eczanelerde satiyor ama pek bulunmuyor bide pahaliymis galiba int.daha ucuz. Adetin bittikten sonra 10.gün yada 11.gün sabah bitane aksam bitane test yapiyorsun iki çizgi koyu renk cikarsa yumurtlama günün yakin 36 saat içinde oalacaktir değerlendiriyor sun bu testi adet gününe kadar hergun yapabilirsin.böylelikle hamile kalman kolaylasiyor ben denemedim ama galiba alacagim adetine iki gün var belirtim yok muhtemelen hastalanacagim

Tabi belirtilerden takip edilebilio ama ben testle daha net görüp rahat etmek istedim ki baya silik silik çıktı uzun süre çok sinir olmuştum sonra bi gün çok net bi şekilde kalın çift çizgi. Yani daha net oluyo kafanda günler denemeni tavsiye ediyorum.
Ben laboquick marka kullandım canım, netten aldım. bi medikal sitesinden 50 adet ovulasyon testi paket halinde 5 de gebelik testi hediyeli baya uyguna gelmişti 50 tl gibi bişeydi sanırım.

Canim bu ay hastalanirsam eğer bende mutlaka alacagim. TESK.ediyorum bilgin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…