- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Öyle düşünme canım Allah ol desin yeterki her ay yumurtalama gununde yaparsın tutmaz o ay yapamazsın bakarsın tutar sonuçta her ay aynı tarihte yumurtlamıyoruz9 nisan benim ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic belirtim yok nisan sonunda eşim yurtdisinda olacak tam yumurtlama günümde bu ay umut yok gelecek ayda umut yok. Olmuyor moralin çok bozuk
Benimde 14 bat göğüslerim çok acıyo belim be kasıklarımdada ağrı var acaba diyorum ama bukadar erken olmaz galiba, ama göğüslerimde hiç acımaz normalde kafamda deli sorular :)bakalım martın sonuçlarını bekliyoruz. negatifse nisan ayında devam edicez.. bat 13 nisan bakalım
Benimde 14 bat göğüslerim çok acıyo belim be kasıklarımdada ağrı var acaba diyorum ama bukadar erken olmaz galiba, ama göğüslerimde hiç acımaz normalde kafamda deli sorular :)
zamanı wardır canım ole deme bundada wardır bı hayır benimde olmuyo ole teselli ediyorum napim9 nisan benim ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic belirtim yok nisan sonunda eşim yurtdisinda olacak tam yumurtlama günümde bu ay umut yok gelecek ayda umut yok. Olmuyor moralin çok bozuk
Selam canım , merak ettim neye göre belirliyorsun yumurtlama gününü, tahmini mi. Ben ilk defa bu ay yumurtlama takibi yaptım ovulasyon testleriyle tahminimden çok geç oldu yumurtlama. belki eşin gitmeden veya döndüğünde yumurtlarsın belli mi olur9 nisan benim ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic belirtim yok nisan sonunda eşim yurtdisinda olacak tam yumurtlama günümde bu ay umut yok gelecek ayda umut yok. Olmuyor moralin çok bozuk
reglimi bekliyorum bitsin aynen öyle 2 günde bir deneyeceğim.nasıl calısmalar yapıyosun 2 güne 1 mi canım
güzel fikirmiş , sevdim :)Bebiş olursa Nisan ayında adını Nisan koyalim
aynı durumdayız :) bat13 nisan bekliyorum, olmazsa nisan denemeleri vol1bakalım martın sonuçlarını bekliyoruz. negatifse nisan ayında devam edicez.. bat 13 nisan bakalım
Bende haftaya perşembe başlıyacağım inşallah güzel haberler alırız dua edelim birbirimizeBende varım canlar adetimin bitmesini bekliyorum pazartesi başlıycam inşallh gönlünüzce olur bu güzel günde dua edelim
Selam canım , merak ettim neye göre belirliyorsun yumurtlama gününü, tahmini mi. Ben ilk defa bu ay yumurtlama takibi yaptım ovulasyon testleriyle tahminimden çok geç oldu yumurtlama. belki eşin gitmeden veya döndüğünde yumurtlarsın belli mi olur
Valla canim sanki elini neye atsam kurutuyorum hic histedigim bisey olmuyor hayatinin her aşamasında boyle sıkıldim artik cabalamaktanzamanı wardır canım ole deme bundada wardır bı hayır benimde olmuyo ole teselli ediyorum napim
Valla canim firsat bulursam doktora gideceğim.öyle planliyorum bir problem varsa bastan halledeyim iki günüm var adetine belirtim yok hic hamilelik icinÖyle düşünme canım Allah ol desin yeterki her ay yumurtalama gununde yaparsın tutmaz o ay yapamazsın bakarsın tutar sonuçta her ay aynı tarihte yumurtlamıyoruz
İns cnm bir kac gun sonra yapicam hayirlisi bakalim daha olmadimOlabilirsin bence 1 2 gun sonra test yap hadi inşalahhhh
Ovülasyon testi nasıl bişey banada bilgi verir misiniz ben bilmiyorumOvulasyon testi kullanmadim canim akintima gore belirli yorum.yumurtlama günü yak lastiğin da yumurta beyazi kivaminda akinti olması gerekiyormus. Ona takiben demedim galiba olmadi.firsat bulursam regli olursam doktora gitmeyi düşünüyorum gidemezsem bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum sen hangi marka kullandim?
Ovülasyon testi nasıl bişey banada bilgi verir misiniz ben bilmiyorum
Tabi belirtilerden takip edilebilio ama ben testle daha net görüp rahat etmek istedim ki baya silik silik çıktı uzun süre çok sinir olmuştum sonra bi gün çok net bi şekilde kalın çift çizgi. Yani daha net oluyo kafanda günler denemeni tavsiye ediyorum.Ovulasyon testi kullanmadim canim akintima gore belirli yorum.yumurtlama günü yak lastiğin da yumurta beyazi kivaminda akinti olması gerekiyormus. Ona takiben demedim galiba olmadi.firsat bulursam regli olursam doktora gitmeyi düşünüyorum gidemezsem bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum sen hangi marka kullandim?
Canim bu ay hastalanirsam eğer bende mutlaka alacagim. TESK.ediyorum bilgin icinTabi belirtilerden takip edilebilio ama ben testle daha net görüp rahat etmek istedim ki baya silik silik çıktı uzun süre çok sinir olmuştum sonra bi gün çok net bi şekilde kalın çift çizgi. Yani daha net oluyo kafanda günler denemeni tavsiye ediyorum.
Ben laboquick marka kullandım canım, netten aldım. bi medikal sitesinden 50 adet ovulasyon testi paket halinde 5 de gebelik testi hediyeli baya uyguna gelmişti 50 tl gibi bişeydi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?