Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

ya test almak sart mı kızlar adetın baslangıcı 1, gun sayıp 12 14 16 gunler yumurtlama donemı deılmıdır yanlıs mı bılgım

Ovülasyon testi nasıl bişey banada bilgi verir misiniz ben bilmiyorum
Canım selam, aynen gebelik testi gibi idrar damlatıp yaptığın bi test. Ama bu testi adetin bittikten bikaç gün sonra başlıyosun,hergün yapıosun, en doğru saat öğlen ama yapmadan evvel 4 saat bişey içmemiş olman lazım çay, su falan yok anlayacağın :)
ikinci çizgi net ve birinci çizgiyle aynı kalınlıkta olduğunda anlıyorsunki 12-36 saat içerisinde yumurtlama olacak. Bu saatten sonra çalışmalar hız kazanıyo :)) böylece hamilelik olasılığı artıyo

ya test almak sart mı kızlar adetın baslangıcı 1, gun sayıp 12 14 16 gunler yumurtlama donemı deılmıdır yanlıs mı bılgım
Canim iki aydir ben boyle sayarak demiyorum ama olmuyor.bide 12-14-16 olacak diye şart yok her kadim farklı gün yumurtluyor bazisi 14.günde bazisi adetine yakin en mantiklisi test ben bu ay adetin bitti yumurtlama gününe kadar gün asiri degerlendirdim yine olmadi galiba

Canım belli olmuyo ya , genelde öyledir ama kişiden kişiye değişiyo, hatta bence aydan aya bile değişebilio. benim bu ay 22. günümde oldu mesela.

hmm ben sürekli ole yapıyodum deısıyomuymus ondan mı tutmuyo kı yaa 2 güne 1 yapcan aslında bu olcak kesın
Evet aynen oyle ama iste misafiri gelio o oluyo bu oluyo duzeni kacirinca sinir oluyon kafana takilio acaba o gun yapsam olurmuydu die falan, o yüzden testle kafa rahat olmazsa artik ben elimden geleni yaptim yapacak bisey yok diom ben bu yuzden tercih ediyom iste

Günde 1 fincan ada çayı da yumurtlama ya iyi geliyormuş bilginiz varmı
Evet iyi geliomus ama yumurtlama olduktan sonra icilmemesi gerekiomus,yumurtlamaya iyi geliomus ama yumurtaya iyi gelmiomus sanirim yani adetin basladiktan sonra yumurtlama gunune kadar icion sonra birakion.boyle duymustum ben bilgine canim

Ayniiiii bennnn. Ama benim adetim bittiğinden beri bel ve kasık agrim var. Test yaptım negatif. Adetim yeni bitmiş bu ağrılar niyee anlamiyorum ben yaa. Psikolojik diye diye dahada şımardı bu psikoloji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…