ya test almak sart mı kızlar adetın baslangıcı 1, gun sayıp 12 14 16 gunler yumurtlama donemı deılmıdır yanlıs mı bılgımTabi belirtilerden takip edilebilio ama ben testle daha net görüp rahat etmek istedim ki baya silik silik çıktı uzun süre çok sinir olmuştum sonra bi gün çok net bi şekilde kalın çift çizgi. Yani daha net oluyo kafanda günler denemeni tavsiye ediyorum.
Ben laboquick marka kullandım canım, netten aldım. bi medikal sitesinden 50 adet ovulasyon testi paket halinde 5 de gebelik testi hediyeli baya uyguna gelmişti 50 tl gibi bişeydi sanırım.
Canım selam, aynen gebelik testi gibi idrar damlatıp yaptığın bi test. Ama bu testi adetin bittikten bikaç gün sonra başlıyosun,hergün yapıosun, en doğru saat öğlen ama yapmadan evvel 4 saat bişey içmemiş olman lazım çay, su falan yok anlayacağın :)Ovülasyon testi nasıl bişey banada bilgi verir misiniz ben bilmiyorum
ne demek canımCanim bu ay hastalanirsam eğer bende mutlaka alacagim. TESK.ediyorum bilgin icin
Canim iki aydir ben boyle sayarak demiyorum ama olmuyor.bide 12-14-16 olacak diye şart yok her kadim farklı gün yumurtluyor bazisi 14.günde bazisi adetine yakin en mantiklisi test ben bu ay adetin bitti yumurtlama gününe kadar gün asiri degerlendirdim yine olmadi galibaya test almak sart mı kızlar adetın baslangıcı 1, gun sayıp 12 14 16 gunler yumurtlama donemı deılmıdır yanlıs mı bılgım
Canım belli olmuyo ya , genelde öyledir ama kişiden kişiye değişiyo, hatta bence aydan aya bile değişebilio. benim bu ay 22. günümde oldu mesela.ya test almak sart mı kızlar adetın baslangıcı 1, gun sayıp 12 14 16 gunler yumurtlama donemı deılmıdır yanlıs mı bılgım
hmm ben sürekli ole yapıyodum deısıyomuymus ondan mı tutmuyo kı yaa 2 güne 1 yapcan aslında bu olcak kesınCanım belli olmuyo ya , genelde öyledir ama kişiden kişiye değişiyo, hatta bence aydan aya bile değişebilio. benim bu ay 22. günümde oldu mesela.
Aynen tam günü bilmediğimiz için 2 güne 1 daha garanti sanki allahım herkeze nasip etsin inşallh nisan ayı hepimize iyi gelirhmm ben sürekli ole yapıyodum deısıyomuymus ondan mı tutmuyo kı yaa 2 güne 1 yapcan aslında bu olcak kesın
AminAllah herkese yar ve yardımcı olsun :)
Evet aynen oyle ama iste misafiri gelio o oluyo bu oluyo duzeni kacirinca sinir oluyon kafana takilio acaba o gun yapsam olurmuydu die falan, o yüzden testle kafa rahat olmazsa artik ben elimden geleni yaptim yapacak bisey yok diomhmm ben sürekli ole yapıyodum deısıyomuymus ondan mı tutmuyo kı yaa 2 güne 1 yapcan aslında bu olcak kesın
Evet iyi geliomus ama yumurtlama olduktan sonra icilmemesi gerekiomus,yumurtlamaya iyi geliomus ama yumurtaya iyi gelmiomus sanirimGünde 1 fincan ada çayı da yumurtlama ya iyi geliyormuş bilginiz varmı
hmmmmmEvet iyi geliomus ama yumurtlama olduktan sonra icilmemesi gerekiomus,yumurtlamaya iyi geliomus ama yumurtaya iyi gelmiomus sanirimyani adetin basladiktan sonra yumurtlama gunune kadar icion sonra birakion.boyle duymustum ben bilgine canim
hmmmmm
aminnn inş. yaa toplu hepimiz hamile kalırızz :))))bende umutluyum bugün doktora gittim ve regle olamayacagım günü sabırsızlıkla beklıyorum.ALLAH bu kandil gününde isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yollayalim yaaaaKızla birde bugün yeni ay iyi düşünüp iyi niyetler yazıp okuyun olur mu..Evrene olumlu msjlar yollayalım
Ayniiiii bennnn. Ama benim adetim bittiğinden beri bel ve kasık agrim var. Test yaptım negatif. Adetim yeni bitmiş bu ağrılar niyee anlamiyorum ben yaa. Psikolojik diye diye dahada şımardı bu psikolojiAynen canim, en zoruda hafta sonlari, is olmadigindan iyice aklima gelio heyecan yapiom.hoş hafta içi de yorgun argın yatakta gözler kapanmasına rağmen ben biseyler okuyup ihtimaller pesinde kosuyom sonra isde gozumu acamiom, ah ahh allahim bu ne psikopatliktir yaa
İnşallah canım. İlaç tedavisi mibende bu ay basında tedaviye başladım bakalım ıns nısan bana da ugur getırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?