pardon kızlar kocişim aradı da onla konuşuyordum. ben bu ay dinlenmedeyim kendiliğindende olduğunu pek sanmıyorum. ama dediğim gibi beyaz renkli kokusuz akıntım var bi kaç gündür. senin içinde hayırlısı olsun canım en azından hamile kalabiliyosun onada şükür. allah kucağına almayıda nasip etsin
ya pek sanmıyorum falan deme tatlım ya hiç belli olmaz valla. Bakmışsın bir süpriz yapıp hiç beklemediğin biranda gelir bebişin.
pardon kızlar kocişim aradı da onla konuşuyordum. ben bu ay dinlenmedeyim kendiliğindende olduğunu pek sanmıyorum. ama dediğim gibi beyaz renkli kokusuz akıntım var bi kaç gündür. senin içinde hayırlısı olsun canım en azından hamile kalabiliyosun onada şükür. allah kucağına almayıda nasip etsin
hayırlısı tabiki o ALLAHın bileceği bişey ama ben tüp bebek için ilaç kullanıyorum biliyosun hamileysem zararı olur diye korkuyorum ya
Tamam işte sen yine dikkatli ol
tıpkı yumurtlama zamanında olan akıntı yibi
beyaz kokusuz ve oldukçs sıvı
ama işte düşüş olduğundan beri rengi sarıya döndü
ve kıvamı koyulaştı
inşallah kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip eder
Şükrediyorum tabiii
Bu bile moral oluyor
Tamam çok üzülüyorum
hala benimle tutunmaya çabalayan bir bebeğim var ama işte...
rabbim büyük
bu bile bir teselli
ben yarın adet olurum ya.
hayırlısı tabiki o ALLAHın bileceği bişey ama ben tüp bebek için ilaç kullanıyorum biliyosun hamileysem zararı olur diye korkuyorum ya
ama doktorlar o ihtimali düşünmüştür herhalde. Ama kullandığın ilaç yumurtaları geliştirmesi için değilmi tatlım. Eğer öyleyse bir zararı olmaz herhalde
yok yumurtaları baskılamak için dedi dr. adetin 2. günü uyarmaya başlıcaklar. bilmiyorum hiç bu ay korunun falan da demediler
bende kendimi avutuyorum canım en azından hamile kalabiliyoruz. Onu bilmek bile güzel
karnım ve belim ağrımaya başladı psikolojik mi ne Allahım psikolojim de şaşırdı napıcanı yok ya ben yarın adet olurum o beni hiç bekletmez 28 veya 29. gün gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?