Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya pek sanmıyorum falan deme tatlım ya hiç belli olmaz valla. Bakmışsın bir süpriz yapıp hiç beklemediğin biranda gelir bebişin.

ya pek sanmıyorum falan deme tatlım ya hiç belli olmaz valla. Bakmışsın bir süpriz yapıp hiç beklemediğin biranda gelir bebişin.

hayırlısı tabiki o ALLAHın bileceği bişey ama ben tüp bebek için ilaç kullanıyorum biliyosun hamileysem zararı olur diye korkuyorum ya

Tamam işte sen yine dikkatli ol
tıpkı yumurtlama zamanında olan akıntı yibi
beyaz kokusuz ve oldukçs sıvı

ama işte düşüş olduğundan beri rengi sarıya döndü
ve kıvamı koyulaştı
inşallah kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip eder
Şükrediyorum tabiii
Bu bile moral oluyor
Tamam çok üzülüyorum
hala benimle tutunmaya çabalayan bir bebeğim var ama işte...
rabbim büyük
bu bile bir teselli

hayırlısı tabiki o ALLAHın bileceği bişey ama ben tüp bebek için ilaç kullanıyorum biliyosun hamileysem zararı olur diye korkuyorum ya

ama doktorlar o ihtimali düşünmüştür herhalde. Ama kullandığın ilaç yumurtaları geliştirmesi için değilmi tatlım. Eğer öyleyse bir zararı olmaz herhalde

bende kendimi avutuyorum canım en azından hamile kalabiliyoruz. Onu bilmek bile güzel

Canım ben ne zarar veren şeyler yapanlar gördüm
ama zaten nasibi varsa her halikârda geliyor
Birde işte adet geçene kadar yaptıkların ya etkiliyor ya da etkilemiyor
Etkiliyorsa sağlıklı olmuyor ve işte kimyasal gebelik dedikleri şekilde düşükle kayboluyor ya da adetle

ama doktorlar o ihtimali düşünmüştür herhalde. Ama kullandığın ilaç yumurtaları geliştirmesi için değilmi tatlım. Eğer öyleyse bir zararı olmaz herhalde

yok yumurtaları baskılamak için dedi dr. adetin 2. günü uyarmaya başlıcaklar. bilmiyorum hiç bu ay korunun falan da demediler

karnım ve belim ağrımaya başladı psikolojik mi ne Allahım psikolojim de şaşırdı napıcanı yok ya ben yarın adet olurum o beni hiç bekletmez 28 veya 29. gün gelir

bende kendimi avutuyorum canım en azından hamile kalabiliyoruz. Onu bilmek bile güzel

Çok haklısın canım
bu durum resmen inancımın sınavı oldu
bundan önce hep bir düşük bile yok bir senedir diye çok üzüyordum kendimi
ama işte şimdi de gidiyor diye üzülüyorum
Rabbim resmen laflarımın karşılığını verdi bana
ben sana vereceğim zamanı biliyorum ama
Düşük mü istiyorsun al öyleyse dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…