aaaa kimse yok yine herkes benim gibi geziyo galiba,
ben hala adet olmadım sizce yarın idrar testi yapıyım mı? ilaç kullanıyorum ya bir an önce öğrenmek istiyorum. bugün 30. gün ben 28 ve ya 29 günde olurum. ne diyosunuz. ben biraz daha geziyim geliyim bana yardım edin
hoşgeldin fıstığım iyiyim aynıyım be canım dün kınamız vardı 1de geldik gece bugünde eşimin halasındaydık yeni geldik eve.
bende neti açtım baktım kimseler yok ama sen gelmişsin sen nasısın cnm
çok iyi anlıyorum hayatım seni bizim binadada çocuk çok gördükçe sıkıp seviyorum öp kokla salak gibi oluyorum nolur sanki dimi bizimde olsa boshayallersmile
bende yoğun birgün geçirdim tatlım.
Burası o kadar bağladıki hemen geldim nete girdim valla kızlar ne yapmış dedim ama kimse doğru düzgün girip yazmamış
evet yaaa bizimde olsun artık yaa. Bu kadar naz yeter valla.
Biran önce hasta olimde aşılama yaptırim diyorum bak bugün olmam lazımdı ama olmadım. Of o bile naz yapıyor ya gelmekte.
haftasonu malum herkez giremiyo be cnm ne diycem listenmizde yavruceylan ve 35deniz arkadaşlarımızın günleri geçmiş sanırım bebekte yok yok dimi onların sen takip etmişsindir diye soruyorum siliyim onlarıda
kız bide hamile olmayasınmı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hiç geçikirmiydi ilk mi?
tatlım 35denizden haberi yok. Ama yavruceylen hamile kaldı fakat sonra değeri düşmeye başladı. Yani şuan bebeği düşüyor doktor doğal yolla düşmsi için ilaç vermemiş. Oda onun üzüntüsünü yaşıyor.
ahh canım kıyamam yaa demek düşmesini bekliyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
o zaman siliyorum ikisinide elfkayaya sormuştum şimdi aklıma geldi 35denizin olmamış tedaviyi ertelemiş sahi
yok canım sanmıyorum doktora gittiğimde yumurtalama olmamış demişti doktor. Reglimin 13. gününde ama sonradan gelişip büyüdüyse bilmem. Ama sanmıyorum be tatlım vucudumun düzenide bozuldu. bir iki gün oynama yapar. Ama tabi hayatta mucizelerde var. kim bilir :)))
ALLAHIM beni yanlız başıma bırakma çünkü sen varislerin en hayırlısısın
ey RABBİM bana senin katından lutüf ve kerametinle tertemiz ALLAH ALLAH
diyecek evlat ihsan eyle muhakkak sen duaları işiten ve görensin amin
.............................................................................................................................
ay ay BUNLARDA HAMİLELERİMİZZ ALLAHIM NAZARDAN KORUSUN
.
.
1.denizim16 :CüvCüv: adetim bitsin dr gidiyim derken hamile olduğunu öğrendi :teytey: ..sat..24 nisan
2.aysad :CüvCüv: sat 6 nisan, aşılama 19 da oldu ve hamilee :teytey::teytey: :teytey:
3.banusu :CüvCüv: sat 14 nisan, 25 nisanda aşılama yaptırdı vee hamilee :teytey::teytey:
4.anira01 :CüvCüv: sat 14 mayıs, 28 nisanda aşılama oldu :teytey::teytey::teytey:
5.ozlenen2010 :CüvCüv: sat 25 mayıs ,6 mayısta aşılama yaptırdı :teytey::teytey::teytey:
.........................................NİSAN AYININ AŞILAMA LİSTESİ......................................
AŞILAMA YAPTIRMIŞ VE O GÜZEL GÜNÜ MERAKLA BEKLEYENLER
.
.
.
.
opuyorumnanaktan
.
.
NİSAN AYINDA BAŞARISIZ OLANLAR :teselli:
1.iklim
2.fatıma zehra
3.ankara_06
4.bahar_81
5.zeynoperi
6.alaiye
7.SMGE
8.elfkaya
9.haticet
10.cicvir41
12.sultanpendik
13.godes
14.ahukush
15.gulucum81
16.mus26
17.Zeyno_81
18.smsimay
19.neyzen_
20.darling82
21.aren
22.hayalbaz
23.sinem25
24.yavruceylan
25.35deniz
:çok üzgünüm: opuyorumnanaktan
İSMİ OLMAYAN YADA DÜZELTTİRMEK İSTEYEN BİLDİRSİN KIZLAR...
opuyorumnanaktan
zaten 13.gün başlar yumurtlama cnm bakarsın hadi inşallah kendiliğinden tutmuştur olurmu olur ALLAHIN işi :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?