Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aaaa kimse yok yine herkes benim gibi geziyo galiba,
ben hala adet olmadım sizce yarın idrar testi yapıyım mı? ilaç kullanıyorum ya bir an önce öğrenmek istiyorum. bugün 30. gün ben 28 ve ya 29 günde olurum. ne diyosunuz. ben biraz daha geziyim geliyim bana yardım edin

yapma canım bi iki gün daha bekle bu ilaçlar adeti etkiliyo .ben bu aşılamamda artık adet günümü bile hasaplamaıcam.şöölle uzuun zaman eçsin bakcam günü geçmiş mi geçmemişmi die.eee sütten ağzım yandı

iyi akşamlarr hatunlarrrr nerdesiniz bakim ben geldim kimseler kalmamış

hoşgeldin fıstığım iyiyim aynıyım be canım dün kınamız vardı 1de geldik gece bugünde eşimin halasındaydık yeni geldik eve.
bende neti açtım baktım kimseler yok ama sen gelmişsin sen nasısın cnm

kızlar öğlen çıktım az önce girdim eve. Kuzenimin ikiz kızları var 2 yaşında. Allahım nasıl bir çocuktur bunlar. Biran bakıyorum ne güzel biranda 2 çocuğu oldu oh kurutuldu daha çocuk problemi olmaz ama 2 dk sonra birbirlerine giriyor evi alt üstüne getiriyorlar. O zamanda ayy düşman başına diyorum.
Ama bir kez daha çocuğumun olmamasına çok üzüldüm. Doyasıya öptüm bugün onları oynadım çocuk hasretini gidermeye çalıştım kısmende olsa..
Biran önce bebişim olsun ya..

bende yoğun birgün geçirdim tatlım.
Burası o kadar bağladıki hemen geldim nete girdim valla kızlar ne yapmış dedim ama kimse doğru düzgün girip yazmamış

çok iyi anlıyorum hayatım seni bizim binadada çocuk çok gördükçe sıkıp seviyorum öp kokla salak gibi oluyorum nolur sanki dimi bizimde olsa boshayallersmile

çok iyi anlıyorum hayatım seni bizim binadada çocuk çok gördükçe sıkıp seviyorum öp kokla salak gibi oluyorum nolur sanki dimi bizimde olsa boshayallersmile

evet yaaa bizimde olsun artık yaa. Bu kadar naz yeter valla.
Biran önce hasta olimde aşılama yaptırim diyorum bak bugün olmam lazımdı ama olmadım. Of o bile naz yapıyor ya gelmekte.

bende yoğun birgün geçirdim tatlım.
Burası o kadar bağladıki hemen geldim nete girdim valla kızlar ne yapmış dedim ama kimse doğru düzgün girip yazmamış

haftasonu malum herkez giremiyo be cnm ne diycem listenmizde yavruceylan ve 35deniz arkadaşlarımızın günleri geçmiş sanırım bebekte yok yok dimi onların sen takip etmişsindir diye soruyorum siliyim onlarıda

evet yaaa bizimde olsun artık yaa. Bu kadar naz yeter valla.
Biran önce hasta olimde aşılama yaptırim diyorum bak bugün olmam lazımdı ama olmadım. Of o bile naz yapıyor ya gelmekte.

kız bide hamile olmayasınmı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hiç geçikirmiydi ilk mi?

haftasonu malum herkez giremiyo be cnm ne diycem listenmizde yavruceylan ve 35deniz arkadaşlarımızın günleri geçmiş sanırım bebekte yok yok dimi onların sen takip etmişsindir diye soruyorum siliyim onlarıda

tatlım 35denizden haberi yok. Ama yavruceylen hamile kaldı fakat sonra değeri düşmeye başladı. Yani şuan bebeği düşüyor doktor doğal yolla düşmsi için ilaç vermemiş. Oda onun üzüntüsünü yaşıyor.

kız bide hamile olmayasınmı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hiç geçikirmiydi ilk mi?

yok canım sanmıyorum doktora gittiğimde yumurtalama olmamış demişti doktor. Reglimin 13. gününde ama sonradan gelişip büyüdüyse bilmem. Ama sanmıyorum be tatlım vucudumun düzenide bozuldu. bir iki gün oynama yapar. Ama tabi hayatta mucizelerde var. kim bilir :)))

ahh canım kıyamam yaa demek düşmesini bekliyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
o zaman siliyorum ikisinide elfkayaya sormuştum şimdi aklıma geldi 35denizin olmamış tedaviyi ertelemiş sahi

zaten 13.gün başlar yumurtlama cnm bakarsın hadi inşallah kendiliğinden tutmuştur olurmu olur ALLAHIN işi :Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

zaten 13.gün başlar yumurtlama cnm bakarsın hadi inşallah kendiliğinden tutmuştur olurmu olur ALLAHIN işi :Saruboceq::Saruboceq:

ay yok be tatlım hiç öyle bişey demedi doktor. Zaten doktor dediki geçen ay hamilelik başlangıçı olduğu için bu ay yumurtlama olmaz dedi.
Ama bellki mucize olur diye minnacıkda olsa içimde bir ümit var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…