iyiyim teşekkürler
tanışıyormuyuz pardon çıkaramadım naniknanik
demekki ben tek gecelik olanlardanmışım hemen unuttuğuna göre...:umursamaz:
wowwwwwakannehir laflara bak yerim seni
yemekle bitiremezsin beni sen.
İçimde patlamaya hazır kocaman bir bomba var sanki.
ayy ablaa körle yatan şaşı kalkar die boşuna dememişler sende iice bana benzemeye başlıyonn sempatiksalakcinni söle bakım hastalandınmı sen hee boshayallersmile
ya işte olmadım niye olmadım kafama takılıyor offf başımda ağrıyor. dün hafiften göğüslerim ağrımaya başladı regli oluyorum yuppi derken bugün geçti hala bişey yok
test test test test test test test test test test test test test test test test test
yaptırmayı düşünmüyonmuuuuuuuuşakkıdı
yok bebeğim ne testi hamile değilimki eminim. Yumurtalamadım bu ay ben. Reglimin 17. gününde doktor agittiğimde umurtalama olmamış bu ay dedi oktorum bana((
ya tamamda sen demedinmi iyice düzenim bozuldu die belkide bu ay geç yumurtladın belli mi olur test yapmıyorsan dr görün belki kist vardır adet söktürücü neyin verir biran önce aşılamayada başlamış olursun olmamıı olumunekankayizsmile
ya kist yok demişti doktor ondan sonra ilaç falan kullanmadımki niye kist olsun. Yarında bekleyecem olmazsam cumartesi sabahtan gidicem doktora.
ya hayalbazında geçen ay senin gibi olmustu ya bu ay normal gitti hersey ne bilim bi ümit dedim belki olabilirya allahın işi
neyse cumartesi gidecekmişsin ozman inş. hayırlı haberlerle dönersin yaaaa neler duyuyoz belli mi olurr boshayallersmile ben çıkım ablam şimdi çook çalışmam lazım:hulya: öptüm kocamannnnnn opuyorumnanaktan
yaa temizlik için beni yanlız bırakıyon.((
yarım saat sona gelcem söz zaten yorulurum dinlenmeye gelirim ablammm olumunekankayizsmile
Selammmmmm Canlarımmmmm
Ben geldim ve gidiyorum. Bi bakayım size dedim.. Yarın misafirler dönüyor. Ohhh diyecem..
Bu arada ben hala adet olmadım. Stresten olmadım kesin. Bi dakika oturmuyorumki kaç gündür.
Öptüm hepinizi.. opuyorumnanaktan
bugün kimse yok yaaaa ne oldu kızlar size.
Canım çok sıkılıyor
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sıkıldığını duydum geldim ama yoksun be güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?