Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
godes nerdesin canım daha adet olmamışsın lütfen bugün bi test yap allahın işi belli mi olur. doktor ta 17.gün bakmış belki 16. gün yumurtan çatladı.çatladıktan sonra göremiyo ki doktorlar.ya heveslendirmek istemiyom ama bu ne böle geçen ay erken oldun bi hafta bu sefer de geç kaldı.sen bi test yaptı aklından çıksın yada bi daaa doktoruna git bilmiyom ay heyecanlandım

hadi hayırlısı olsun inşallah tutar canım. benimde bugün aşılamamın 12. günü yarın kan testi yaptıracağım inşallah hepimizin yüzü gülsün allah büyük.

byy hayırlısı olsun canım saat kaçta belli olcak hemen bize haber ver merak ederiz taam mı mutlaka haber ver hemen

Slm kızlar
Bugün annemdeyim çok giremiyorum.
Hayalbazcım hala regli olmadım yarın doktordan randevu aldım sabah 10 da herşey belli olacak. Sizinle paylaşarım sonucu bakalım niye hasta olmuyormuşum belkide kist olmuştur (( benim aklıma başka bişey gelmiyor nedense
öpüldünüz

byy hayırlısı olsun canım saat kaçta belli olcak hemen bize haber ver merak ederiz taam mı mutlaka haber ver hemen

amin canım saat 2 3 gibi giderim akşam üstü alırım sonucu büyük ihtimal. tabi mutlaka haber veririm inşallah iyi haberler veririm size pek umudum yok ama allah büyük:Saruboceq:

hadi canım hayırlısı olsun inşallaaaahhhh büyük bi sürpriz olur hamilesindir bitanem.

hadi canım hayırlısı olsun inşallaaaahhhh büyük bi sürpriz olur hamilesindir bitanem.

canım inşallah sende bize çok güzel haberler verirsin.
Bende sanmıyorum hamile olacağımı nedense kesin kist oldu o yüzden regli olmuyorum diye düşünüyorum. Ama yarın belli olacak işte sabahtan doktora gidicem.
İkimiz içinde hayırlısı olsun valla.

amin canım yaa inşalllah hadi iyi haberler veririz inşallah.

ben çıkıyorum canım bu progestan beni mahfetti ayakta duramıyorum hep uykum var gibi, bir de midem bulanıyo. hadi az kaldı diye doktoruda aramadım yan etki yaptı diye dur bakalım yarın dananın kuyruğu kopuyoeyvahedigeldismile

inşallah bu çektiğin eziyetin boşuna olmaz ve bize yarın hamile olduğunun haberini verirsin. Sabırsızlıkla bekliyorum haberini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…