Hoşgeldin Canım
Bende seni sordum bugün. Tatile gittiğini bilmiyordum..
Aşılamanın tutmasını tüm kalbimle diliyorum canım. Benimde karnım çoook ağrıyor ya... Üffff
Çok sevindim. Kafanı dinlemişsin ne güzel. Eşinle başbaşa zaman geçirdin. E darısıda bizim başımıza inşallah. Bende tatil planları yapmaya başladım.saoal bebişim senide seviyorum sendde aklımdaydın ama varya bir çamaşır var anlatamam sabah 2 makına yaaıkandı hala var off kocam gezme hastası evde durmayı sevmiyo yolldan gelmışım bir bavul çamaşır var gitmeseydik bugun onlarda bitmişiti nese ara ara onlara bakarım
Canım benim yazdığım linke baktınmı?? Çok etkiledi o yazı beni. Çokta mantıklı. Stres yaptıkca Rahim kasılabiliyor demekki gerçekten. Doktorlarda demiyormu zaten kafanızdan atın diye..hiç ofluyum üfleme be canım kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz. Doğru zaman geldiğinde olacak zaten. herşeyin hayırlısı o yüzden kafana takma lütfen. Taktıkça daha da zorlaştırıyoruz
Canım benim yazdığım linke baktınmı?? Çok etkiledi o yazı beni. Çokta mantıklı. Stres yaptıkca Rahim kasılabiliyor demekki gerçekten. Doktorlarda demiyormu zaten kafanızdan atın diye..
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaa hiçmi çıkmadı ucundan bucağından bebik yaa :ecrin_bebek:
yok ucundan kıyısından bişey yok tatlım.
:)) ama enzaından kistte yok ondan da korkmuştum
iyi allahtan o yokmuş demekki bünyen sağlam kaç defa üstüste aşşı yaptırdın kist olmadı buda güsel
mutluuuuu
sinemmmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldinizopuyorumnanaktan
sinem tatilden geliyor ben daa iş yapıyom
şu yatak odasını bitirim ben öptümmm opuyorumnanaktan
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (Kısırlık benim kaderim olmadı.)
942. sayfaya bi gir bak.. orda duruyor ama açılmıyorsa bilemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?