Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öyle canım hepimiz allaha emanetiz rabbim hepimizin kucaklarını doldursun tez zamanda.

hadi tatlım iyigeceler sende öpüldün. yarın test kanamam çoğalmazsa yinede yaptırıcam yarın haberleşiriz yine yok işte ama yinede bir umut ne yapayım. byyy tatlım

Günaydın Kızlar :1closedeyes:
Godescim iyi düşünelim iyi olsun. Aklımız sende. Biran önce güzel haberlerle gel inşallah.

Günaydın, naptın ? Nedir durum ?

Günaydın Canım..
Naber??? Ya benim moralim bozuk. Karnım ağrıyor. Adetim geliyor mafoldumben
Her ay aynı şey ya. Offff

offf canım benimde geldi şaka maka 2 günüm kaldı off bende 2 gün sonra ezikleri oynarım atıkmafoldumben canım üzülme demicem ama toparlanmak lazım dikkat et kendine tamamı:teselli:

offf canım benimde geldi şaka maka 2 günüm kaldı off bende 2 gün sonra ezikleri oynarım atıkmafoldumben canım üzülme demicem ama toparlanmak lazım dikkat et kendine tamamı:teselli:
Biz ne zaman Anne olucaz Canım ya????
Doktorlara kalırsa şu an Anne olmak için hiçbir Engel yok.. Eeeee o zaman niye Hamile kalamıyorum??
Galiba önce gerçekten Beynime bi format attırmam lazım.
Godes gelene kadar bişeyler yiyim bari.

tmm tatlım ye sen
bende yatağıma falan düzenleyim öptüm canım benim
offf sabır lazım sabır ama o da bizde yokk :sinifsinif:

Her Akşam aynı hüzün.. Yol gözler iki gözüm..
Dış kapıda beklerim.. Avcum içinde yüzüm..
Sen gelmezsin bir türlü.. Dertlerim türlü türlü..Nice dertleri çektim bu başka türlü..

mafoldumben mafoldumben

Gelmedin bir türlü Bebişim ya.. mafoldumben

selam kızlar kan testi yaptırdım sonuç negatif. inanın kızlar bu sefer pek etkilemedi beni. zaten pek umudum yoktu ben bu aşılamanın tamamen şans olduğuna inanıyorum pek güvenilirliği yok bana göre insan yaşayınca anlıyo, tabi tutanlarda var yok değil ama 20 kişiden 3 kişinin falan oluyo o da tamamen şans. artık 3. aşılamayıda kesinlikle düşünmüyorum. bu psikolojiden tamamen çıkıcam. maddi durum olunca 1 seneye kadar tüp bebeğe geçicem o da allahın işi ama yinede yüzde olarak çok yüksek %80 e kadar. yaani anlayacaağınız artık dinlenme faslına geçiyorum. allahım çok büyük belkide kendiliğinden olur tüp bebeğede gerek kalmaz. eşimin prof doktorunuda aradım klomene gün aşırı devam etsin vücuduna hiçbir yan etkisi olmaz dedi, o da sperm sayısını bu süre içerisinde öyle koruyacak inşallah. allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlarım.

Canım benim.. bende bugün adet oldum. Nasip değilmiş demekki ikimizede. Yeni ay yeni umut canım. Bende ara verdim biliyorsun. Bu ay kendiliğinden tutar diye bekledim. Önümüzdeki ay inşallah diyelim artık. Karnım ağrımaya başlayınca içime bi hüzün çöktü benim. Yine olmadı yine olmadı ama biz üzüldükcede olmuyor be canım. :teselli:

öyle valla canım benim yaa ama elde değil ne yapalım, takmayacağım artık kafama artık tamamen allaha emanet ediyorum kendimi. sen kaç aşılama yaptırmıştın? tüp bebek düşünüyo musun ilerde canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…