ben çıkıyorum kızlar toplantım var öpt
:roflol::roflol::roflol:he he he iki kağıt üstüne birine aşılama birine tüp yazdım katladım karıştırdım ve gözüm kapalı seçtim aşılama çıktı :))))
sizce bu hareketim kafayı yediğimin göstergesi olabilirmi ??
Az mola verdim
Godescim en doğru karar bence vereliniortak
Az mola verdim
Godescim en doğru karar bence vereliniortak
:roflol::roflol::roflol:
ya tatlım gülme valla garip şeyler yapmaya başladım.
:roflol::roflol::roflol:
ya tatlım gülme valla garip şeyler yapmaya başladım.
çok gülüncüme gitti napıyımmm
kız sen 30 yaşında karısın allahım yaa bu bebek işi insanı ne hallere düşürüyor :roflol:
Ayyy temizlik için en olmayacak günü seçmişim. Bu ne sıcak ya. Şimdiden terledim ben. Fena bunaldım. Bu ev hanımlığı hiç kolay değilmiş. Yarın Çankayaya gidip Başbakandan ev hanımlarına emeklilik rica edicem zemuszemus
Oh bekarlık sultanlıktı ya gerçekten. O zamanlar evde iş paylaşımı yapıyorduk. Şıp diye bitiyordu.
Ayyy temizlik için en olmayacak günü seçmişim. Bu ne sıcak ya. Şimdiden terledim ben. Fena bunaldım. Bu ev hanımlığı hiç kolay değilmiş. Yarın Çankayaya gidip Başbakandan ev hanımlarına emeklilik rica edicem zemuszemus
Oh bekarlık sultanlıktı ya gerçekten. O zamanlar evde iş paylaşımı yapıyorduk. Şıp diye bitiyordu.
çok gülüncüme gitti napıyımmm
kız sen 30 yaşında karısın allahım yaa bu bebek işi insanı ne hallere düşürüyor :roflol:
valla hiç sorma ya. Birde karar verebilsem valla çok hafifleyecem karar veremediğim için çok sıkıntılıyım yaaaa
valla hiç sorma ya. Birde karar verebilsem valla çok hafifleyecem karar veremediğim için çok sıkıntılıyım yaaaa
karar verdin işte aşılama yapmayacanmı
bu arada bende kara verdim 2 yıl sona tüp yapıyom aşılama denemeyi düşünmüyorm sanki bana tüp garanti gibi geliyor fisfisfis
Oyyy oyyyy ben kaçayım yine. Yoksa bitmeyecek.
Godes canım hangimiz normalizki???
kafamçokkarıştı
Oyyy oyyyy ben kaçayım yine. Yoksa bitmeyecek.
Godes canım hangimiz normalizki???
karar verdin işte aşılama yapmayacanmı
bu arada bende kara verdim 2 yıl sona tüp yapıyom aşılama denemeyi düşünmüyorm sanki bana tüp garanti gibi geliyor fisfisfis
ne verdimmi şimdi yani :)))))
Kızım sen 2 yıla kadar 2 kere anne olursun merak etme. Tüp bebek yaptırmana geek kalmayacak senin :)))
ne verdimmi şimdi yani :)))))
Kızım sen 2 yıla kadar 2 kere anne olursun merak etme. Tüp bebek yaptırmana geek kalmayacak senin :)))
yok be ablaaa nerdeee hiç sanmıyorum normal yolla olacağını
2 yıl sonra 23 yaşında oluyom ssk karşılasın bi kısmını die bekliyorum yoksa beklemem bile:sinifsinif:
yok be ablaaa nerdeee hiç sanmıyorum normal yolla olacağını
2 yıl sonra 23 yaşında oluyom ssk karşılasın bi kısmını die bekliyorum yoksa beklemem bile:sinifsinif:
delimisin ya bence olacak. O kadar beklemeyeceksin. Ay daha yaşına bak ya keşke senin yaşında olsam hiç kafama takmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?