Canım kanaman başladıysa ara istersen. Akıntım az da olsa benim mesela Doktor onu ilk gün diye hesaplamaya başlar. Bence ara.. Aşılama mı yaptırcaksın tekrar??2 gündür acayip sancım vardı demekki bundanmış. daha tam sökülmedi. bugünden arayıp mı randevu alsam.
godes canım benim normalde 18-19 unda regl olmam gerekirken bugün oldum. ilk defa bu kadar erken oldum. son 1 senedir. genelde 28-29 günde bir oluyordum.
ayyyy evet hayalbaz kız.. bende geçen ay erken oldum. bu ay iki gün gecikti anam..gazan mübarek olsun senin geçen ay gecikmişti die hatırlıyorum.demek geçen ay gecikenler bu ay erken oluyoçgodesin de geçen ay erken oldu bu ay olmak bilmedi
gazan mübarek olsun senin geçen ay gecikmişti die hatırlıyorum.demek geçen ay gecikenler bu ay erken oluyoçgodesin de geçen ay erken oldu bu ay olmak bilmedi
Canım kanaman başladıysa ara istersen. Akıntım az da olsa benim mesela Doktor onu ilk gün diye hesaplamaya başlar. Bence ara.. Aşılama mı yaptırcaksın tekrar??
ayyyy evet hayalbaz kız.. bende geçen ay erken oldum. bu ay iki gün gecikti anam..
bu seferde aşılama deneyim. tüp bebekte olacak bir olumsuzluğu kaldıramam. hazır değilim. 2.aşılamaya bile cesaretsizim ama yaptıracağım.
Müjdeli haber bekliyoruz senden canımmmmm:CüvCüv:böyle olmak istiyorum artık:CüvCüv:
godes canım benim normalde 18-19 unda regl olmam gerekirken bugün oldum. ilk defa bu kadar erken oldum. son 1 senedir. genelde 28-29 günde bir oluyordum.
:CüvCüv:böyle olmak istiyorum artık:CüvCüv:
zaten tüp için çok erken ndeğil mi sizin daha 1 kere aşılama oldun.probleminiz bilem yok kocanla ayrı yerlerde olduğun için yaptırıyodun sen dimi.aslında iyi işte siz ayrı olduğunuz için zırt pırt bebek soran olmuyodur heralde
evet erkende sabırsızım. sorana aynı yerde değiliz denk gelemiyoruz diyorum. bu ay da güya yumurtlama gününü normal adetime göre ayarladım gittim ankaraya. erken olduğuma göre erken yumurtlamışım. yine ayarlayamamışım.
kızlar testi bi tane semt polikliniğinde yaptırdım sonucu elime vermicekler doktora gitcem o vercek buna sinir oldum biras gerçi doktor tatlı ama olsun üzülsem üzülemem sevinsem sevinemem rahat rahat
of canım benim ya yumurtlama testi alsan be tatlım 24-36 saat öncesinden haberin oluyor. İşine yaramazmı.
ya ne alaka çok işim var de hemen elinden al ve çık. Sanki sen bakamıyorsun. yada telefon aç çok yoğunum gelemeyeceğim sonucu faxlarmısını yada mail atarmısını de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?