- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Can'ım test yaptık .48.9 çıktı değer .cuma tekrar test :)bugün tekrara kan verdim saat 1 de öğrenecem ama hiç umudum yok.Setenay_90 sen ne yaptın canım sen de bugün öğrenecektin.hiç sesin çıkmıyor
Can'ım test yaptık .48.9 çıktı değer .cuma tekrar test :)
Sağol cnm benim Allah razı olsun .darısı tüm isteyenlere.inş değerim düşmez korku yaşıyorum açıkcasıcanım hayırlı olsun sağlıklıca kucağına alırsın inşallah.benim yok sanırım.belirtim filan da kalmadı
Arkadaşlar merhaba,
Aşılamada 6.günüm ,hamile olduğumu anlamam için illa gögüslerim şişmesi ve sızlaması mı gerek?bilgi verebilirseniz memnun olurum
Sağol cnm benim Allah razı olsun .darısı tüm isteyenlere.inş değerim düşmez korku yaşıyorum açıkcası
hayırlı olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsinCan'ım test yaptık .48.9 çıktı değer .cuma tekrar test :)
Sağol Can'ım benim Amin inşş :)hayırlı olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
Adet mi oldun. Üzülme Can'ım en hayırlısı böyleymişmalesef benim aşılama tutmadıçok üzgünüm
İyi bişey Can'ım .rabbım hayırlı Ağrı'lar nasip etsin .minigin sağlıcakla tutunsun sana inşMerhaba arkadaslar,ben de 18 nisanda ikinci asilamami oldum her dakikam bunu dusunmekle geciyor,vakit gecmiyor,hamile olan arkadaslar,oncelikle hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin,biliyorum cok erken ama ara ara mide bulantim, kasik ve bel agrim oluyor bu iyi bisey mi kotu mu kestiremiyorum
Yaaa insallah cok tesekkur ederim,o kadar caresiz hissediyorumki elim ayagim baglanmis gibi ne is yapiyorum ne baska bisey haliyle de butun gunum bunu dusunmekle geciyor,tekrar hayirli olsun,asilamanin kacinci gunu ogrendinİyi bişey Can'ım .rabbım hayırlı Ağrı'lar nasip etsin .minigin sağlıcakla tutunsun sana inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?