- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Sağol Can'ım 12. Günü öğrendim . Değerim düşük korkuyorum açıkcasıYaaa insallah cok tesekkur ederim,o kadar caresiz hissediyorumki elim ayagim baglanmis gibi ne is yapiyorum ne baska bisey haliyle de butun gunum bunu dusunmekle geciyor,tekrar hayirli olsun,asilamanin kacinci gunu ogrendin
Allah korusun insallah yarin guzel haberler alacaksin,korkma ve bu gece bol bol dua et,degerin düşmeye mi basladi standartlara gore mi dusukSağol Can'ım 12. Günü öğrendim . Değerim düşük korkuyorum açıkcası. Yarın tekrar test yapıcam
Aaaa hic korkma bak yarin da bekliyorum guzel haberini tamam miŞuan iyi aslında yükselme durumuna bakıcaz dedi doktorum.bir buçuk haftalık 49 falan değerim
devlette mi yaptıracaksın canımarkadaşlar ben de bu ay ilk kez aşılama tedavisi göreceğim. bir kaç güne adetim başlayacak. sonra iğne ve aşılama. pko var ben de. sorunumuz bu. Ama ben anestezi altında aşılama düşünüyorum. var mı benim gibi anestezi ile aşılama olan?.muayenem bile zor oluyor çünkü. acaba nasl bir süreç bekliyor.. dua edelim birbirimize...
özelde mi yaptırdın canım aşılamayıKızlar bugün ilk aşılama mi oldum inşallah tutar. Çok heyecan yaptım 3 senedir olmuyo
Evet canım özelde oldum. Femara ve ovitrelle kullandimözelde mi yaptırdın canım aşılamayı
Anestezi alma inanki çok kolay bi işlem korkmaarkadaşlar ben de bu ay ilk kez aşılama tedavisi göreceğim. bir kaç güne adetim başlayacak. sonra iğne ve aşılama. pko var ben de. sorunumuz bu. Ama ben anestezi altında aşılama düşünüyorum. var mı benim gibi anestezi ile aşılama olan?.muayenem bile zor oluyor çünkü. acaba nasl bir süreç bekliyor.. dua edelim birbirimize...
Ayy çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. İlk aşılama miydi tecrübelerini paylaşır misin hamilelik belirtilerin var mıydı. .Kızlar 4 nisanda aşılama yapılmıştı bugün doktor kontrolum vardı, keseyi gördük haftaya kalp atışları için gidicez. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım
Ayy çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. İlk aşılama miydi tecrübelerini paylaşır misin hamilelik belirtilerin var mıydı. .
papatyapnr çok tebrik ederim,Rabbim tamamını erdirsin,belirtilerni nelerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?